in

Το αδιανόητα κακοποιημένο πίτμπουλ με το μισό πρόσωπο που παρά τα όσα έχει περάσει μονό αγάπη έχει να δώσει…

Όταν τη συναντούν στο δρόμο κάποιοι άνθρωποι αντιδρούν με αηδία, άλλοι περιέργεια, με οίκτο, ορισμένοι και με θαυμασμό. Άλλοι απλά κοιτούν χωρίς να πιστεύουν αυτό που βλέπουν.

Η Stephanie Paquin προτιμά οι άνθρωποι να τη ρωτούν γιατί η τετράποδη Khalessi έχει αυτό το παράξενο χαμόγελο. «Έτσι μου δίνουν μια ευκαιρία να εξηγήσω», λέει.

ad_178023859-e1439564814184

Η Khalessi δεν έχει μύτη ούτε ρινική κοιλότητα, δεν έχει ρουθούνια. Τα δόντια της μοιάζουν να βγαίνουν από το κεφάλι της σαν χαυλιόδοντες.

Αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα στα πίσω πόδια που δεν έχουν πλήρη κινητικότητα και τα πλευρά της τεντώνουν το δέρμα της καλώς το βάρος της είναι πολύ χαμηλό.

This Pit Bull Has Half A Face, And All The Love In The World..Some people show disgust, or curiosity, or pity, or admiration. Others just stare.....Stephanie Paquin likes it best when folks just come up and ask why it is that Khalessi the pit bull has her unusual smile..... "I would rather people ask what happened and give me the chance to explain," Paquin says.

Πιστεύεται λόγω των πολλαπλών τραυμάτων που βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο επούλωσης- και λόγω μερικών σπασμένων οστών μαζί με όλα τα άλλα- πως κάποιος τα προκάλεσε όλα αυτά στην Khalessi. Το σώμα του σκύλου, που μοιάζει να έχει μέλη μαριονέτας, δεν προέκυψε από κάποιο ατύχημα.

Η Stephanie δεν ξέρει πώς, πότε ή γιατί το σκυλί υπέστη όλα αυτά. Η Khalessi κατέληξε σε ένα καταφύγιο κοντά στο Οντάριο του Καναδά αφότου ένας έκπληκτος κάτοικος τη βρήκε στον κήπο του. Ένας υπάλληλος του καταφυγίου παρακάλεσε την Paquin να βγάλει το σκυλί από το καταφύγιο, να διασφαλίσει πως θα έχει μια ευκαιρία στη ζωή. Κι εκείνη δεν δίστασε ούτε μια στιγμή.

ad_178023857-e1439565199418

«Χρειαζόταν βοήθεια», λέει εξηγώντας γιατί την πήρε σπίτι της. Το ταλαιπωρημένο σκυλί δεν σταμάτησε να κουνά την ουρά του για μέρες. «Είναι γλυκιά, τρυφερή, υπέροχη. Αγαπά τους ανθρώπους, όλους. Θέλει μόνο προσοχή και αγάπη», τονίζει η γυναίκα.

Το μέλλον επιφυλάσσει στην Khalessi επανορθωτική χειρουργική και πολλές άλλες δυσάρεστες και ακριβές αλλά απαραίτητες ιατρικές διαδικασίες. Στη συνέχεια θα αναζητηθεί οικογένεια να την υιοθετήσει.

ad_178023855-e1439565114577

Προς το παρόν η αξιαγάπητη Khalessi απολαμβάνει την ασφάλεια στην οποία ζει. Παίζει με τα υπόλοιπα σκυλιά της Paquin, διάλεξε ήδη το αγαπημένο της λούτρινο παιχνίδι και υποδέχεται όλο τον κόσμο με ένα φιλικό γλείψιμο γνωριμίας.

Στις βόλτες τους η Paquin χαίρεται όταν ο κόσμος τη σταματά για να τη ρωτήσει γιατί το σκυλί έχει αυτή την όψη. Έχει έτσι τη ν ευκαιρία να αφηγηθεί την ιστορία του και να εξηγήσει στον κόσμο πόσο κακοί μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι σε βάρος των ζώων.

«Κάποιος της τα προκάλεσε όλα αυτά αλλά εκείνη δεν τα αφήνει να την επηρεάσουν στο πώς βλέπει τους ανθρώπους. Αυτά που έζησε άλλαξαν την εμφάνισή της αλλά όχι την καρδιά της», καταλήγει η Paquin.

55caad0b1400002e002e2a4f

55caba171d00006e001448b7

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=A4wAZCA4uTI?rel=0&showinfo=0]
Πηγή: huffingtonpost.com (via)

Μάνος Λοΐζος: Σ’ ακολουθώ σ’ αγγίζω και πονάω κλείνω τα μάτια και σ’ ακολουθώ

DIY φτιαξτε το απολυτο καθαριστικο!Καθαριζει απο Καμένα λίπη μεχρί Λεκέδες σκουριάς και αλάτων από γλάστρες, σε μάρμαρα και πλακάκια