in

Ποιο ζώδιο δεν θα κάνει την πρώτη κίνηση ακόμα και αν έχει φάει καψούρα;

Το πιο δύσκολο είναι αυτό το πρώτο στάδιο της καψούρας. Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα και με ποιον τρόπο. Στις προηγούμενες γενιές, σαφώς, οι ρόλοι ήταν πιο ξεκάθαροι. Ο άνδρας, μέσα από τη δύναμη του κυρίαρχου, έπαιρνε το ρόλο του κυνηγού και ακάθεκτος προχωρούσε στο ερωτικό παιχνίδι. Παρ’ ότι οι ρόλοι τείνουν να αντιστραφούν, πάντα η χημεία θα λειτουργεί μέσα από τους δικούς του αρχέγονους κώδικες, δημιουργώντας συνθήκες ανάλογες με την ψυχοσύνθεση του ζευγαριού και, κατά συνέπεια, της εκδήλωσης του πεπρωμένου που θα καθορίσει και την πορεία της σχέσης.

Ο αστρολογικός χάρτης λειτουργεί ως το μοναδικό μέσο αποκρυπτογράφησης του πεπρωμένου. Μέσα από το Ωροσκόπιο, μπορούμε να πάρουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες προκειμένου να αναγνωρίσουμε τον τρόπο μέσα από τον οποίο έχει επιλέξει το άτομο να εκφραστεί ερωτικά. Και βέβαια ρόλο παίζει και η μέθοδος της συναστρίας, μέσα από την οποία η σχέση αποκτά τη δική της υπόσταση, δίνοντας το στίγμα της πορείας του ζευγαριού, μέσα από τον τρόπο που επηρεάζει ο ένας τον άλλον.

Πάρα πολλοί οι πλανητικοί παράγοντες που θα καθορίσουν την εξέλιξη της σχέσης και βέβαια θα πρέπει ο αστρολόγος να είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος, προκειμένου να δώσει τις σωστές πληροφορίες, έχοντας βέβαια στη διάθεσή του όλα εκείνα τα στοιχεία γέννησης και των δύο ατόμων, προκειμένου να συντάξει τους προσωπικούς αστρολογικούς τους χάρτες. Μέσα από το ζώδιο όμως του ατόμου που μας ενδιαφέρει, μπορούμε να έχουμε μία πρώτη εικόνα, όσον αφορά την έκφραση του ενδιαφέροντός του και βέβαια τον τρόπο που θα επιλέξει για να το κάνει.

ΚΡΙΟΣ

Εάν ανήκετε στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που δεν μπορείτε τα μακροχρόνια φλερτ, τα πολλά παιχνίδια και τα υπονοούμενα, τότε η καλύτερη επιλογή για να μπείτε άμεσα στο ερωτικό παιχνίδι είναι ο άνδρας Κριός. Το μοναδικό ίσως ζώδιο που εκφράζει ακόμα το αρχέτυπο του κυνηγού. Όπου και να τον συναντήσετε, σε οποιοδήποτε χώρο, θα βρει τον τρόπο να σας πλησιάσει και, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα ακούσετε όλα αυτά που δεν καταφέρατε να ακούσετε από τους προηγούμενους άνδρες της ζωής σας. Γενναιόδωρος στα ωραία λόγια και στα συναισθήματα και όχι μόνο… Μην εκπλαγείτε εάν στο δεύτερο ραντεβού σας περιμένει ένα δώρο τέτοιο ώστε για μέρες να αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να σας γνωρίζει τόσο καλά. Με την ίδια ορμή και αυτοπεποίθηση, θα προχωρήσει και στο ερωτικό παιχνίδι. Χωρίς αναστολές και ηθικά διλήμματα, θα πάρει αυτό που θέλει και δε θα διστάσει ακόμα και να διαλύσει τη σχέση του γάμου του, προκειμένου ελεύθερος να ζήσει τη νέα μεγάλη συγκίνηση που έρχεται μαζί σας. Εύκολα όμως μπορείτε να συμπεράνετε τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει, μακροπρόθεσμα, και στη δική σας ζωή αυτός ο εκρηκτικός τρόπος λειτουργίας του.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γήινα και σταθερά του ζωδιακού, οι Ταύροι, έχουν ένα μοναδικό τρόπο να ασκούν έλξη και ειδικά στις γυναίκες εκείνες που θέλουν να μπουν στο παιχνίδι αλλά όχι με εύκολους όρους. Δεν έχει πρόβλημα, από την πρώτη στιγμή, να εκφράσει το ενδιαφέρον του. Μην περιμένετε όμως αυτό να γίνει άμεσα, με λόγια και πράξεις. Το βλέμμα του θα σας καθηλώσει και θα σας καθυποτάξει στην ερωτική φαντασίωση που εκείνος έχει ανάγκη να ζήσει μέσα από εσάς. Από τα πιο επιλεκτικά ζώδια οι Ταύροι, αυτόματα θα σας περάσουν το μήνυμα ότι μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό, αφού καταφέρατε να έλξετε το ενδιαφέρον του. Μην περιμένετε όμως να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να το κάνετε εσείς, τότε να ξέρετε ότι θα περιμένετε πολύ. Και ίσως να χρειαστεί να ζήσετε με αυτήν την προσμονή για πολύ καιρό, μέχρι που η δύναμη του πεπρωμένου δημιουργήσει τις συνθήκες που θα σας φέρουν πολύ κοντά. Τόσο, ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί στην ισχυρή του σεξουαλική ιδιοσυγκρασία και αυτόματα να παραδοθεί στο ερωτικό του πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ερωτικό ενδιαφέρον ενός Διδύμου μπορεί να το καταλάβετε, αφού όμως πρώτα σας το εκδηλώσει. Μπορεί, για αρκετό καιρό πριν, να προσπαθήσει να τραβήξει το ενδιαφέρον σας, ο τρόπος όμως που θα το κάνει, να μην είναι πάντα τόσο εύκολος να γίνει κατανοητός. Μπορεί να αναλώνει τη συζήτηση σε θέματα χωρίς ερωτικό περιεχόμενο, να σας τηλεφωνεί κάθε μέρα, θέλοντας να μάθει περισσότερα πράγματα για την προσωπική σας ζωή, και όταν πια θα έχει εξασφαλίσει την οικειότητα που χρειάζεται, μέσα από την επικοινωνία, να προχωρήσει στο επόμενο μεγάλο βήμα. Σε καμία όμως περίπτωση, δε θα πρέπει να εφησυχάσετε με ένα Δίδυμο. Τη στιγμή που θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι για το ενδιαφέρον του, την ίδια στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και να μην ξέρετε τι μπορείτε να περιμένετε. Μετά από κάθε επιβεβαίωση, τις περισσότερες φορές ακολουθεί και μία ανατροπή και κάθε φορά νιώθετε ότι ξεκινάτε από την αρχή. Ο κατ’ εξοχήν ανώριμος του ζωδιακού, πάντα θα βρίσκει τον τρόπο να σας τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια, προκειμένου να γίνεται το επίκεντρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ντροπαλοί της κατηγορίας του νερού, οι Καρκίνοι, θα περιμένουν πρώτα να καταλάβουν μέσα από τη δική σας συναισθηματική ανταπόκριση, εάν πρέπει να προχωρήσουν ή όχι στη σχέση. Μπορεί μέσα τους να υποφέρουν και να συντηρούν ακόμα και εφηβικούς έρωτες, δε θα τολμήσουν όμως να εξωτερικεύσουν τον έρωτά τους, εάν πρώτα εσείς δεν εκφράσετε την επιθυμία σας. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης τους καθιστά ιδιαίτερα ανασφαλείς απέναντι στο γυναικείο φύλο, ακόμα και στην περίπτωση που διαθέτουν όλα τα προσόντα προκειμένου να κατακτήσουν μία γυναίκα. Εάν τον δείτε, την ώρα που για πρώτη φορά θα σας κοιτάξει, να χαμηλώνει το βλέμμα και να αποφεύγει με κάθε τρόπο στην παρέα να σας απευθύνει τον λόγο, τότε να ξέρετε πως κάνατε ισχυρή καταγραφή μέσα του και ίσως, από εκείνη την ώρα, να ζει με την προσμονή της επανασυνάντησης. Ακόμα και εσείς να αναγκαστείτε να κάνετε το πρώτο βήμα, να ξέρετε πως αυτό δε θα σας κατεβάσει από το βάθρο που έχει δημιουργήσει για εσάς. Μη βιαστείτε όμως. Η ανάγκη να θρέφει φαντασιώσεις και ο χρόνος που χρειάζεται για να σας οικειοποιηθεί θα λειτουργήσουν σαν η εγγύηση για τη μακροβιότητα της σχέσης.

ΛΕΩΝ

Το πύρινο σταθερό του ζωδιακού αντιπροσωπεύει την κατηγορία εκείνη, που σου επιτρέπει να γνωρίζεις τι έχεις να περιμένεις, εάν και εφ’ όσον βέβαια τραβήξεις το ενδιαφέρον του και όχι μόνο το σεξουαλικό. Για ένα Λέοντα θα παίξουν πολλά ρόλο πάνω στο πρόσωπο που θα επιλέξει. Εκπαιδευμένος από την πολλή νεαρή ακόμα ηλικία, όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης της γυναίκας, και έχοντας συναίσθηση του θαυμασμού που αποπνέει στο άλλο φύλο, θα προχωρήσει με αυτοπεποίθηση, προκειμένου να διεκδικήσει το αντικείμενο του πόθου του. Χωρίς καμία ανασφάλεια, αφού εκ των προτέρων γνωρίζει την ανταπόκριση, θα εκδηλώσει τα συναισθήματα και το ερωτικό του ενδιαφέρον. Δε θα αποφασίσει να κάνει το πρώτο βήμα, εάν πρώτα δεν έχει κατοχυρώσει την επιθυμία της άλλης πλευράς προς εκείνον. Σε καμία περίπτωση, δεν είναι διατεθειμένος να επενδύσει άσκοπα και να μπει σε περιπέτειες. Είναι πρόθυμος να δώσει πολλά στη σχέση, φτάνει μόνο να του αναγνωρίσετε τον κυρίαρχο ρόλο που έχει ανάγκη να παίξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν θέλετε το συναίσθημα να λειτουργήσει σαν το πιο ισχυρό σημείο ανακάλυψης του εαυτού σας, τότε μη διστάσετε να τον βιώσετε με έναν Παρθένο. Ο τυπικός και ψύχραιμος Παρθένος έχει ένα μοναδικό τρόπο να καμουφλάρει τα συναισθήματά του και να σας κάνει, συνεχώς, να αναρωτιέστε εάν κάτι αισθάνεται για εσάς, ακόμα και αν η συμπεριφορά του δείχνει ότι εσωτερικά δεν μπορεί να ελέγξει την επιθυμία του. Μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλλετε, προκειμένου να τον αναγκάσετε να σας αποκαλυφθεί, είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε στον εαυτό σας ικανότητες ευρηματικές, που ούτε καν φανταζόσασταν ότι διαθέτετε. Οι γήινοι και πρακτικοί του ζωδιακού μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες πλατωνικής αγάπης, όσο κανένα άλλο ζώδιο. Διαθέτουν έντονη σεξουαλική ιδιοσυγκρασία, ασχέτως εάν, σε καμία περίπτωση, δεν το αφήνουν αυτό να βγει προς τα έξω. Και αυτό είναι το ευάλωτο σημείο του. Αυτόματα μπορεί να γκρεμιστεί το οχυρό του, φτάνει να βρείτε τον τρόπο να τον φέρετε πολύ κοντά σας. Μην περιμένετε όμως να πάρει εκείνος την πρωτοβουλία. Η επινόηση, όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης, είναι όλη δική σας.

ΖΥΓΟΣ

Ελάχιστο χρόνο θα χρειαστεί ένας Ζυγός για να δημιουργήσει τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες θα σας προσεγγίσει, αλλά και θα σας επιβεβαιώσει. Το πιο αισθησιακό από τα ζώδια του αέρα θα επιστρατεύσει όλη τη διπλωματική και λεκτική του ικανότητα, προκειμένου να σας κατακτήσει. Εάν αισθάνεστε στερημένοι από ωραία και ρομαντικά λόγια και εάν αναζητάτε πρότυπα ερωτικής έκφρασης που τείνουν πια να εκλείψουν, τότε αφεθείτε σ’ ένα Ζυγό, για να νιώσετε πόσο σημαντική μπορεί να είστε για έναν άνδρα, από τα πρώτα ακόμα ραντεβού. Το μεγαλύτερο προσόν του, η ευγένεια, εύκολα μπορεί να σας παρασύρει στο δικό του ρεύμα, ακόμα και στην περίπτωση που το ερωτικό ενδιαφέρον σας δεν είναι αρκετό, ώστε να αποφασίσετε να μπείτε στη σχέση. Θα χρειαστεί να περάσει αρκετός χρόνος, ώστε να είστε σε θέση να γνωρίζετε, εάν όλα αυτά που εκφράζει θεωρητικά, είναι πρόθυμος να τα πραγματοποιήσει. Από τους πιο αναξιόπιστους του ζωδιακού, με μεγάλη ευκολία μπορεί να μεταπηδήσει σε μία άλλη σχέση, όταν οι προϋποθέσεις του εξασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες σε ερωτικό και όχι μόνο επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο γοητευτικός και μυστηριώδης Σκορπιός θα βρει τον τρόπο να φέρει κοντά του το αντικείμενο του πόθου του, φτάνει μόνο να το θέλει εκείνος. Ακόμα και αν στην αρχή αδιαφορήσετε στο κάλεσμά του, θα περιμένει όσο χρειαστεί και θα δράσει την κατάλληλη στιγμή, με τρόπους που μόνο ένας Σκορπιός μπορεί να επινοήσει. Μπορεί ξαφνικά να τον δείτε μπροστά σας όλως τυχαίως, να ξέρετε όμως ότι αυτήν τη συνάντηση μπορεί να την προετοίμαζε για μήνες. Η κατάκτηση αμέσου δράσης τον αφήνει αδιάφορο. Το θέλει δύσκολο το παιχνίδι . Θα φροντίσει ώστε οι συνθήκες της προσέγγισης να είναι ακόμα και αντίξοες, προκειμένου τη μεγάλη ώρα, αυτήν της πρώτης ερωτικής επαφής, να εκφράσει όλο το πάθος, που δυνάμωνε μέσα του πολύ καιρό πριν. Η αυτοπεποίθηση που τον διακατέχει όσον αφορά τις σεξουαλικές του ικανότητες και ο προκλητικός και ανεξιχνίαστος τρόπος συμπεριφοράς του θα σας κάνουν να πέσετε στα δίχτυα του, αλλά τη στιγμή που θα το αποφασίσει εκείνος και βέβαια κάτω από συνθήκες που έχει ο ίδιος σκηνοθετήσει και ενώ εσείς πιθανό να μην είχατε καν αντιληφθεί το ενδιαφέρον του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ξέγνοιαστος και σίγουρος για τον εαυτό του εραστής Τοξότης δεν έχει ανάγκη να νιώσει έντονη ερωτική έλξη για να σας ζητήσει να συναντηθείτε την επομένη της πρώτης συνάντησης της γνωριμίας. Ο αιώνιος έφηβος του ζωδιακού αμέσως θα σας παρασύρει στα δικά του μονοπάτια ερωτικής έκφρασης, μέσα από το διαχυτικό και ενίοτε θρασύ τρόπο προσέγγισης, δίνοντάς σας την εντύπωση ότι είναι πρόθυμος να παίξει το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους. Πολύ πιθανόν όμως σύντομα να καταλάβετε ότι τα δικά σας θέλω έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Εάν στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκεστε το μόνο που αποζητάτε είναι να περάσετε καλά χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις, αφεθείτε ελεύθερα στο να ζήσετε αυτό το ταξίδι περιπέτειας και αναζήτησης, που μόνο ένας Τοξότης μπορεί να σας προσφέρει. Μπορεί σε ελάχιστους μήνες να ζήσετε και να γνωρίσετε ότι δεν καταφέρατε μέχρι τώρα στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο σοβαρός και αποπνέων εμπιστοσύνη Αιγόκερως είναι πολύ πιθανό να σας δυσκολέψει πολύ, εάν περιμένετε από εκείνον πρώτος να εκφράσει το ενδιαφέρον του. Ο φόβος της έκθεσης τον κάνει να λειτουργεί ανασταλτικά και, μέσα από την όποια ακύρωση που μπορεί να δεχθεί, θα περάσει από επίπονες συναισθηματικές διαδικασίες. Δεν είναι ο τύπος της περιπέτειας της μιας βραδιάς. Από την πρώτη στιγμή, πρέπει να έχει σημαντικά στοιχεία, όσον αφορά τη δυνατότητα μακροχρόνιας εξέλιξης της σχέσης. Εάν είστε διατεθειμένη να αναλάβετε την ευθύνη μιας σοβαρής σχέσης, με την προοπτική ενός γάμου, τότε μιλήστε ξεκάθαρα για το ενδιαφέρον σας και από εκεί και μετά αφήστε σ’ εκείνον όλες τις πρωτοβουλίες. Θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να εξασφαλίσει το πιο ασφαλές περιβάλλον για να ευδοκιμήσει ο έρωτάς σας. Τίποτα όμως μη θεωρήσετε σαν δεδομένο, όσον αφορά την εκδήλωση των συναισθημάτων του. Καλό θα είναι να γνωρίζετε πως εάν δεν είστε διατεθειμένη να ανταποκριθείτε με το δικό του ανάλογο τρόπο, να μπορείτε δηλαδή, όταν χρειαστεί, να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, τότε πολύ εύκολα μπορεί να περάσει στην πλήρη ακύρωση της παρουσίας σας στη ζωή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να του αγγίξετε δυνατές διανοητικές χορδές, προκειμένου να έλξετε το ενδιαφέρον του. Εάν αυτό γίνει, τότε θα επινοήσει τρόπους ώστε να έρθει πιο κοντά σας Μην περιμένετε όμως αυτό να γίνει από την πρώτη στιγμή. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, αφού αυτό που πρώτα απ’ όλα χρειάζεται ο διανοητής του ζωδιακού είναι να έχει ανοίξει μαζί σας ένα κανάλι επικοινωνίας. Δύσκολα θα μπορέσει όμως να εξελιχθεί η σχέση, εάν δεν υπάρχει ταύτιση ιδεών. Εάν στο πρόσωπό σας ανακαλύψει το αντικείμενο του πόθου του, να ξέρετε πως είστε ένα άτομο που εκπέμπει κάτι διαφορετικό. Αυτό που πάνω απ’ όλα έλκει έναν Υδροχόο σε μία γυναίκα, είναι η αντισυμβατικότητα. Στον τρόπο που σκέφτεται, στην εμφάνιση, στο χώρο της. Μην εφησυχάσετε όμως. Εκεί που θα αισθάνεστε ότι αυτός ο άνθρωπος σας ανήκει, εκεί ξαφνικά θα σας κάνει να τον νιώθετε πολύ μακρινό, ακόμα και εάν έχετε καθημερινή επαφή. Εάν αυτό που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σχέση, που να στηρίζεται στην επικοινωνία, με όρους όμως που να εξασφαλίζουν την ελευθερία στη σχέση, τότε αφεθείτε στο κάλεσμά του, αφήνοντας όμως εκείνον να πάρει την πρωτοβουλία.

ΙΧΘΥΣ

Ο ήσυχος, με τους πολύπλοκους συναισθηματικούς μηχανισμούς, Ιχθύς, ελίσσεται ανάλογα και σύμφωνα πάντα με τη γυναίκα που έχει απέναντί του. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, μπορεί να σας μπερδέψει και να σας παραπλανήσει, μέσα από τη δική του αδυναμία να αναγνωρίσει τι ακριβώς θέλει. Εάν η γυναίκα που θα τον κάνει να νιώσει ερωτική έλξη εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, τότε θα παραδοθεί άνευ όρων και αμέσως θα πέσει στα δίχτυα της. Εάν όμως είστε η περίπτωση της ευαίσθητης γυναίκας που θέλει να αφεθεί στο πέλαγος του ονείρου και να ζήσει τον εξιδανικευμένο , αυτόν που υπόσχεται το μοναδικά ταξιδιάρικο βλέμμα του, τότε δε θα σας το κάνει καθόλου εύκολο. Μπορεί να περάσετε από σαράντα κύματα, μέχρι να φτάσετε στο λιμάνι που λέγεται πρώτη προσέγγιση. Μετά, όλα γίνονται πιο απλά. Και πάλι όμως θα πρέπει να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και εξαρτάται βέβαια με τι ψάρι έχετε να κάνετε. Μπορεί αυτό να αφορά την περίπτωση μιας αθώας μαριδούλας, μπορεί όμως και ενός πιράνχα…

Πηγή

Ένας 13χρονος εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να δώσει φωνή στον καλύτερο του φίλο!

Έχετε Αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ οι Σκύλοι γέρνουν το Κεφάλι όταν τους Μιλάμε;