in

Ποιο σημείο του σώματος πλένεις πρώτο; Μάθε τι δείχνει για την προσωπικότητά σου!

Έφτασε η πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας!

Μετά από τόσες ώρες ορθοστασίας και κούρασης το σώμα έχει βιώσει την εξάντληση στο πετσί του κι ένα ντους είναι ό,τι πρέπει για να σε χαλαρώσει, να σε αναζωογονήσει και να σου χαρίσει τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη!!!

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως το σημείο του σώματος που πλένεις πρώτο λέει πολλά για την προσωπικότητά σου.

Προτού συνεχίσεις να διαβάζεις όμως προσπάθησε να είσαι ειλικρινής γιατί έχει τη σημασία του. Στην αντίθετη περίπτωση και δεν είναι έγκυρο το αποτέλεσμα και ο μόνος που εξαπατάς είναι ο εαυτός σου και κανένας άλλος.

1. Αν πλένεις πρώτα το πρόσωπο 

Αυτό που σε ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι τα χρήματα και κατά πόσο θα κερδίσεις πολλά στο τέλος της ημέρας. Ολόκληρη η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις μια άνετη ζωή για τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είστε εγωιστές σαν χαρακτήρες και κάποιες φορές σας “πιάνει” η ματαιοδοξία σας, αλλά δεν ακούτε κανέναν και γενικά δε θα σας ενδιαφέρει καθόλου τι μπορεί να λέει η κοινή γνώμη για σας.

2. Αν πλένεις πρώτα τα μαλλιά

Στο βάθος κρύβεις μια καλλιτεχνική φλέβα. Ωστόσο, η καρδιά κυβερνά το μυαλό σου κι αυτή είναι η αιτία που μπορεί να μην παίρνεις πάντα τις πιο λογικές αποφάσεις. Τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει και σου αρέσει να ονειροπολείς. Καποιοι μπορεί να σας κατηγορούν ότι είστε τεμπέληδες, αλλά όταν θέλετε να πετύχετε το στόχο σας τότε είστε εξαιρετικά εργατικοί.

3. Αν πλένεις πρώτα το στήθος

Είσαι ρεαλιστής! Απλοί και πάντα λογικοί σε ένα σφάλμα, είστε πολύ εγκεφαλικά άτομα. Παίρνετε εύκολα αποφάσειςκαι δεν σας αρέσει να σπατάλατε χρόνο  άσκοπα. Διορατικά άτομα και πολύ ανυπόμονα ειδικά με ανθρώπους που δεν μπορούν να αντιληφθούν τα γεγονότα τόσο γρήγορα όσο εσείς.

4. Αν πλένεις πρώτα τα χέρια

Είστε μια πολύ ευχάριστη προσωπικότητα και κάνετε φίλους με μια αξιοζήλευτη ευκολία. Δημοφιλείς αλλά ταπεινοί, είστε προσγειωμένοι και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη. Έχετε την τάση να δίνετε λύση στο πρόβλημα, αλλά δυσκολεύεστε να καταλάβετε αν οι άνθρωποι είναι αυθεντικοί απέναντί σας.

5. Αν πλένεις πρώτα τους ώμους

Είσαι κάπως αδύναμος χαρακτήρας. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε, πάντα αισθάνεστε σαν να αποτυγχάνετε στη ζωή και σας κυριεύει η απογοήτευση. Αυτός είναι και ο λόγος που είστε γενικά μόνοι. Τα χρήματα και η δύναμη σας γοητεύουν, αλλά δεν μπορείτε να δεσμευθείτε για την επίτευξή τους. Για πάντα ανυπόμονοι, πάντα επιλέγετε τη στιγμιαία ευτυχία, η οποία έρχεται με επιπτώσεις.

6. Αν πλένεις πρώτα την ευαίσθητη περιοχή 

Έχεις μια ντροπαλή και ηθική προσωπικότητα. Οι ανασφάλειες σας κατακλύζουν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δεν αντέχετε ούτε τον ίδιο τον εαυτό σας.
Δεν έχετε πολλούς φίλους και δεν αποκαλύπτετε συχνά τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, μόλις δημιουργήσετε μια σχέση με κάποιον, είστε πιστός και ειλικιρινής.

7. Αν πλένεις πρώτα τα πόδια

Είστε πολύ υποτακτικοί. Δύσκολα δημιουργείτε φιλίες και είστε κάπως αποκρουστικοί. Άκαμπτοι με τους τρόπους σας και συνήθως στενοχωριέστε με το παραμικρό. Δεν καταλαβαίνετε τη δημιουργικότητα και δεν φιλοδοξείτε μεγάλες προσδοκίες στη ζωή. Ωστόσο, είστε ταπεινοί και προσγειωμένοι, με την έννοια ότι δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά σας.

8. Αν πλένεις πρώτα το λαιμό

Είσαι κάπως δειλός και οι περισσότερες από τις αποφάσεις της ζωής σου γίνονται από φόβο παρά από αγάπη. Είστε ενθουσιώδεις, αλλά κάποιες φορές μπορεί να γίνετε και αντικοινωνικοί.

Το έφτιαξαν μόνοι τους και ιδού το αποτέλεσμα! (Φωτογραφίες)

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Γεννήθηκε 395 γραμμάρια και επέζησε