in

Μαθεύτηκε ο λόγος που η Μαντόνα κατέληξε στη ΜΕΘ – Παλεύει για τη ζωή της διασωληνωμένη

Τα παιδιά και οι φίλοι της Μαντόνα φοβούνται ότι η βασίλισσα της ποπ προκάλεσε η ίδια τα προβλήματα στην υγεία της που οδήγησαν σε νοσηλεία στη ΜΕΘ αφού προσπάθησε να ανταγωνιστεί νεότερες σταρ όπως η Taylor Swift και η Pink.

Η 64χρονη είχε πιέσει τον εαυτό της στο φυσικό της όριο πριν από την πολυαναμενόμενη περιοδεία της «Celebration», η οποία την οδήγησε στην ξαφνική κατάρρευση και στην πολυήμερη διασωλήνωση, είπαν πηγές από το περιβάλλον της στη Sun.

«Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει πραγματικά. Η Μαντόνα είχε βάλει όλα τα καρπούζια σε μια μασχάλη, που ήταν αυτή η περιοδεία», είπε η ανώνυμη πηγή. «Δούλευε υπερωρίες, αλλά ξεκάθαρα «κάηκε» και οι άνθρωποι γύρω της, προσπαθούσαν να της υπενθυμίζουν ευγενικά ότι δεν είναι πια 45 ετών, πόσο μάλλον 25. Έπρεπε να ορίσει τον εαυτό της και τις αντοχές της. Το να πιέζει τον εαυτό της τόσο σκληρά ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο, όπως αποδείχθηκε» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τόσο η Swift, 33 ετών, όσο και η Pink, 43 ετών, έχουν ξεκινήσει τις δικές τους πρόσφατες περιοδείες, που χαρακτηρίζονται από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Η Swift παίζει σταθερά τετράωρα σόου, ενώ η Pink ζαλίζει τους θαυμαστές με εναέρια ακροβατικά δεκάδες μέτρα πάνω από τα κεφάλια των θαυμαστών της.

Για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό με ψηλά το κεφάλι, η Μαντόνα υποχρέωσε τον εαυτό της να περάσει ώρες εξαντλητικών προβών που σιγά σιγά επηρέασαν το σώμα της.

«Όλοι ανησυχούσαν για την Μαντόνα – Λίγοι είχαν το θάρρος να της το πουν»

Όσοι ήταν κοντά στην τραγουδίστρια παρατήρησαν τη σωματική καταπόνηση και ανησυχούσαν ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μοίρα παρόμοια με του Michael Jackson, ο οποίος πέθανε πριν από την περιοδεία του “This Is It” το 2009.

«Η Μαντόνα ήταν σε καλή διάθεση πριν από το περιστατικό, αλλά κάποιοι φίλοι την είχαν ενθαρρύνει να χαλαρώσει και να βρει χρόνο για ξεκούραση λόγω του εξαντλητικού προγράμματος που είχε μπροστά της», είπε μια πηγή στη Sun. «Πολλοί από εμάς νιώθουμε ότι οι συνεχείς παρατηρήσεις για την ηλικία της, την έχουν πιέσει να αγωνιστεί, οπότε νιώθουμε ανακούφιση που αναγκάστηκε να κάνει τάιμ άουτ και να βάλει την υγεία της πρώτη. Ο κόσμος ανησυχούσε πραγματικά για αυτήν. Κανείς δεν θα το έλεγε δυνατά, αλλά υπήρχαν ανησυχίες για μια παρόμοια κατάληξη με αυτή του Μάικλ Τζάκσον αν δεν επιβραδύνει λίγο».

«Όλοι είδαν κάτι τέτοιο να έρχεται λόγω του έντονου προγράμματός της, αλλά μόνο λίγοι ήταν αρκετά γενναίοι για να της πουν ότι ανησυχούσαν», πρόσθεσε η πηγή.

Η παραδοχή έρχεται μόλις μια ημέρα αφότου ένας φίλος της σούπερ σταρ είπε στο Page Six ότι η Μαντόνα πιέζει τον εαυτό της σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τους χορευτές της, οι οποίοι είναι απλώς ένα «κλάσμα της ηλικίας της».

Η περιοδεία, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου, έχει τεθεί σε παύση. Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ για αρκετές ημέρες αφού διαγνώστηκε με μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» που οι γιατροί πιστεύουν ότι προήλθε από έναν πυρετό που δεν αναφέρθηκε για έναν μήνα και που η τραγουδίστρια προσπαθούσε να καταπνίξει ενώ έκανε έντονες πρόβες

Οι οικογενειακές φωτογραφίες και 8 ακόμα αντικείμενα που πρέπει να πετάξουμε από την κρεβατοκάμαρά μας

Αυτό το Audi βρισκόταν σταθμευμένο στο χειρότερο σημείο την λάθος στιγμή…. Δείτε!