in

Μάθε πρώτος τι κρύβουν τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 28 του Γενάρη…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα κι ίσως αξίζει να ρισκάρεις ακολουθώντας το ένστικτό σου.Πρόλαβε λοιπόν τις ευκαιρίες που θα σου δωθούν γιατι η τύχη σου δεν θα κρατήσει για πολύ.Επίσης, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις κάποιες επαγγελματικές άκρες που δεν είχες προσέξει!

Ερωτικά

Αν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου,αλλά μην βιαστείς γιατί τελικά ο τύπος προσωπικότητας που έλκεις δεν σου ταιριάζει κι αν προχωρήσεις περισσότερο, θα καταλάβεις οτι τα Κατά θα είναι περισσότερα απο τα Υπερ.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις κοινωνικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου, να καταλάβεις τελικά ποιες αξίζουν και ποιες όχι. Επιπλέον,καλείσαι να αντιμετωπίσεις εξωτερικές υποθέσεις που θα προσπαθήσουν με κάθε τροπο να διαταράξουν την ισορροπία της καθημερινότητας.

Έχεις αδύναμο μαλλί; Δώσε τέλος στο πρόβλημά σου και απόκτησε λαμπερά και πυκνά μαλλιά με αυτή την επαναστατική μέθοδο που σαρώνει σε όλη την Ευρώπη…
Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η θα σου δωθούν πολλές ευκαιρίες το θέμα ειναι να καταφέρεις να διαλέξεις με ποιον/α και ‘ΤΙ’.Αν τώρα παλι εισαι σε σχέση πρόσεξε λίγο αυτές τις μέρες γιατί θα φέρουν κρίση στη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να εξετάσεις τις λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης, τώρα μάλιστα που επανήλθε σε ορθή φορά έχεις το ελεύθερο για να προχωρήσεις σε μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση. Ωστόσο, το «στενό μαρκάρισμα» του πλανήτη της επικοινωνίας από τον Πλούτωνα σηματοδοτεί και κάποιες «στημένες» καταστάσεις, που θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα.

Ερωτικά

Ίσως μπει στην ζωή σου κατι που θα σε αναζωπυρώσει και ταυτόχρονα θα σε βασανίσει, παίζοντας με τα νεύρα σου και την υπομονή σου! Κι ‘οπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι «ουδέν κακόν αμιγές καλού».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει ενώπιον μιας πολύπλευρης κατάστασης που σίγουρα έχει κρυφές πλευρές και χρειάζεται διευκρίνιση γι’αυτό λοιπον να ‘στε προσεχτικοί και αν χρειαστεί <να το ψάξετε το θέμα> γιατί πολλες φορες το φαίνεσθαι διαφέρει από το είναι.Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, φέρνοντας στο φως τις αρχικές αιτίες για όλα αυτά που σε «καθηλώνουν» σε μια μάλλον εξαρτημένη κατάσταση.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και έρχεται για να μείνει. Τώρα εσύ ομως βρίσκεσαι στη θέση να αποφασίσεις αν θα γυρίσεις στα παλιά…

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε κοινές δράσεις και συνεργασίες, μέσα από τις οποίες μπορείς να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Σκορπιό ίσως συμβάλλει σε εντάσεις και συγκρούσεις, ιδιαίτερα από την στιγμή που η προσέγγιση σου με τους άλλους θα γίνει πιο στενή. Όλα όμως θα έρθουν «στα ίσα τους» αν απλά σκεφτείς ότι έχεις τον τρόπο σου κι έχουν τον δικό τους.

Ερωτικά
Η παρουσία του Κρόνου στον τομέα των ερωτικών σου δεν ευνοεί τόσο μια νέα γνωριμία άρα αν επιμέινετε το μόνο που θα σας αποφέρει ειναι παραπάνω προβλήματα.Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από την κοινή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Είσαι σε περίοδο που δέχεσαι αρκετες πιέσεις από το γύρω περιβάλλον σου ,είναι καιρός να σκεφτείς οτι ‘ξανοίχτηκες’ παραπάνω απ’ όσο έπρεπε.Επειδή όμως αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις συναισθηματικές ισορροπίες σου ,το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις στην άκρη κάθε τι που σε κρατάει πισω.Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση κάποιων παρελθοντικών καταστάσεων. Επιπλέον, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να διερευνήσεις το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις επιλογές ή την συμπεριφορά ενός αγαπ

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική και σε μια τέτοια περίπτωση καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική προσέγγισης που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό της το «πουλάω τρέλα» αλλά παραδόξως «πιάνει»! Επιπλέον, καλό είναι να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στην διαφορετικότητα που, αντί να χωρίζει, ενώνει.

Ερωτικά
Ό, τι «κυνηγάς» είναι δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο να το «πιάσεις», ενώ αντίθετα βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου πρόσωπα που σε πρώτη φάση δεν σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να αλλάξεις το πλαίσιό της, πριν αλλάξει από μόνο του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει κι αυτός τις φάσεις του -μία πάνω, μια κάτω- και βέβαια έχει σημασία που θα τον πετύχεις! Γιατί στην φάση που «φορτσάρει» μπορείς να καταφέρεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να «κάψεις» προοπτικές που σου πήρε πολύ κόπο και χρόνο για να «κτίσεις». Αν πάλι είναι σε φάση «αγρανάπαυσης», τότε κι εσύ θα πρέπει να αποσυρθείς από το προσκήνιο, αφού οτιδήποτε κάνεις θα είναι… τζάμπα κόπος!

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε βυθίζει στην θύμισημιας παλαιότερης σχέσης σου και βέβαια που μπορεί να ωθήσει στην όρεξη για πιθανή αναβίωση της.
Η αλήθεια όμως είναι ότι συνήθως τα ωραία πράγματα συμβαίνουν μόνον μια φορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» από όλα αυτά που κουβαλάς και σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου. Επιπλέον, σου ζητά να «κόψεις» ρυθμό και να επεξεργαστείς με προσοχή τα δεδομένα σου, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση όπου κτίζεις το μέλλον σου κι αν κάτι πάει στραβά από την αρχή, θα σε ακολουθεί εσαεί! Το καλό βέβαια είναι ότι ο Δίας σε… πάει τρελά και δεν θα σε αφήσει απροστάτευτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» από όλα αυτά που κουβαλάς και σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου. Επιπλέον, σου ζητά να «κόψεις» ρυθμό και να επεξεργαστείς με προσοχή τα δεδομένα σου, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση όπου κτίζεις το μέλλον σου κι αν κάτι πάει στραβά από την αρχή, θα σε ακολουθεί εσαεί! Το καλό βέβαια είναι ότι ο Δίας σε… πάει τρελά και δεν θα σε αφήσει απροστάτευτο.
Ερωτικά

Στη συγκεκριμένη φάση είναι δύσκολο να έχεις αυτό που θέλεις γι αυτό χαλάρωσε και δώσε χρόνο στον εαυτό σου και ψάξε μέσα σου την αλήθεια…Κι ότταν τα καταφέρεις αυτο θα καθρεφτιστεί στη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να διαγράψεις όλα αυτά που αποδείχτηκαν στην πράξη αναποτελεσματικά ή παρωχημένα και να «αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου»! Κι ίσως σε αυτό να σε βοηθήσει η λογική σου, αρκεί να μην εγκλωβιστείς σε εμμονές, που αποτελούν κληρονομιά του παλιού σου εαυτού. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα σου προσφέρει κάποιες πολύ όμορφες στιγμές.

Ερωτικά
Το να παίρνεις τον εαυτό σου αλλά και τις καταστάσεις που βιώνεις πολύ στα σοβαρά, στην πραγματικότητα δεν βοηθά πουθενά, ίσα-ίσα που οι κανόνες σου σε εγκλωβίζουν. Χαλάρωσε λοιπόν και δώσε περισσότερο χώρο στην χαρά χωρίς σκοπό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου και ο Άρης στον Σκορπιό αναδεικνύουν τις αρετές μα και τα ελαττώματά σου, σε κάθε περίπτωση όμως σε καλούν να ηγηθείς μιας προσπάθειας για το κοινό καλό. Κάνε λοιπόν τα πράγματα με τον τρόπο που ξέρεις αλλά δώσε το δικαίωμα και στους άλλους να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες κι όχι τους δικούς σου. Όταν η διαφορετικότητα αποδίδεται ως πλουραλισμός, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μοναδικά.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σε παρασύρει σε μια «κρυφή» κατάσταση, όπου η άλλη πλευρά θα φοβάται μήπως εκτεθεί κι εσύ δεν θα νοιώθεις άνετα με τον περιορισμό των κινήσεών σου. Για πόσο νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις σε αυτό;

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλέι να ανανεωθείς ,νέες ιδέες νέες επιθυμίες νέες γνώσεις. κι απ’ ότι φαινεται αυτό θα ξεκινήσει από το παρελθόν και από πραγματα που είχες παραβλέψει.Επιπλέον, ο Κρόνος σου ζητά να «δυσκολέψεις» λίγο την ζωή σου, αναζητώντας πιο ποιοτικές φόρμες στην έκφραση και τις δημιουργίες σου.Κάνε ααυτό που αρέσει σε εσένα επιτέλους και όχι στους άλλους

Ερωτικά

Ο Δίας στην Παρθένο ξυπνά μέσα σου επιθυμίες που είχες κάνει στην άκρη.Ήρθε όμως η ώρα να δώσεις την ευκαιρία και ίσως σου βγεί σε καλό.

via Επιμέλεια: Εγγλέζου Έλενα

Ένας νεαρός άνδρας χάνει 100 kg και η διαφορά του πριν / μετά είναι απίστευτη. WoW!

Με μερικούς ανθρώπους έχουμε μια περίεργη τηλεπάθεια