in

Αξιοθαύμαστοι διάσημοι που ζουν μια απλή και ταπεινή ζωή παρόλο που βγάζουν εκατομμύρια

Διάσημοι εκατομμυριούχοι δεν σπαταλούν δεκάρα από τους φουσκωμένους λογαριασμούς που έχουν και προτιμούν να ζουν μία απλή ζωή, χωρίς σπατάλες.

Μπορεί οι περισσότεροι διάσημοι να επιδίδονται σε μια σειρά από πολυτελή ξεφαντώματα, με εξωφρενικές σπατάλες, επιδεικνύοντας, μάλιστα, την περιουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι, που ζουν τη ζωή τους απλά και δεν εστιάζουν πολύ στα υλικά αγαθά.

Οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί μπορεί να είναι φουσκωμένοι, αλλά ο ταπεινός τρόπος που έχουν επιλέξει να ζουν, κάνει τους θαυμαστές τους να τους συμπαθούν ακόμη περισσότερο.

Οι έξι διάσημοι εκατομμυριούχοι του Χόλιγουντ που ζουν χωρίς σπατάλες

1 – Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Για περισσότερα από 7 χρόνια, οι θαυμαστές συντονίζονταν με θρησκευτική ευλάβεια στο Sex and the City και τροφοδοτούσαν τα όνειρά τους για τη μόδα με τα ρούχα που έβγαλε η Κάρι Μπράντσο από την ντουλάπα της. Ωστόσο, στην πραγματική ζωή, η περιουσία της Πάρκερ είναι 200 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η οπτική της για τα χρήματα είναι πολύ διαφορετική από ό,τι θα περίμεναν οι περισσότεροι θαυμαστές. Γεννήθηκε σε μια μεγάλη οικογένεια που βασιζόταν σε χρήματα από την πρόνοια για φαγητό και στέγη, και δεν ξέχασε ποτέ από πού καταγόταν. Έχει τρία παιδιά που φορούν παραδοσιακά ρούχα και ζει απλά, προτιμώντας να κρατά τα χρήματά της εκεί που απλά τα βλέπει… στον τραπεζικό της λογαριασμό.

2 – Κιάνου Ριβς

Με καθαρή περιουσία 380 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι ξεκάθαρο ότι ο Κιάνου Ριβς μπορεί να κάνει ό,τι επιθυμεί η καρδιά του και αυτό που επιλέγει να κάνει με τον πλούτο του είναι… να τον χαρίζει. Είναι γνωστό ότι είναι από τις πιο γενναιόδωρες διασημότητες που πέρασαν ποτέ από το κόκκινο χαλί. Για αρκετά χρόνια επέλεγε να νοικιάζει απλά διαμερίσματα και να μένει σε ξενοδοχεία και συχνά τον εντοπίζουν να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο Κιάνου Ριβς δωρίζει σιωπηλά εκατομμύρια δολάρια σε καλούς σκοπούς και χρηματοδοτεί ακόμη και τα δικά του νοσοκομεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

3 – Τζένιφερ Λόρενς

Οι ταινίες της Τζένιφερ Λόρενς προσελκύουν τεράστιο κοινό και στο απόγειο της καριέρας της, ήταν μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο. Με επιτυχημένους τίτλους ταινιών όπως το Silver Linings Playbook και το Hunger Games, οι περισσότεροι θα υπέθεταν ότι ζει στην αγκαλιά της πολυτέλειας, έχει πολλά μέγα αρχοντικά και διατηρεί έναν πολυτελή τρόπο ζωής.

Ωστόσο, είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί εκπτωτικά κουπόνια όταν ψωνίζει και συχνά εμφανίζεται στην πόλη να οδηγεί το Volkswagen Eos της. Η Λόρενς έχει επενδύσει εκατομμύρια δολάρια σε μια καρδιολογική μονάδα σε ένα νοσοκομείο παίδων, στη γενέτειρά της, το Louisville.

4 – Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Η περιουσία των 260 εκατομμυρίων δολαρίων του Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει διαστάσεις «Τιτανικού». Έχει κάνει κάποιες μεγάλες επενδύσεις, όπως τα 1,75 εκατομμύρια δολάρια που ξόδεψε για να αγοράσει το δικό του ιδιωτικό νησί, αλλά δεν αγοράστηκε για τη δική του τέρψη. Η αγορά είχε ως στόχο τη διάσωση του περιβάλλοντος. Το νησί Blackadore Caye των 104 στρεμμάτων του Ντι Κάπριο, που βρίσκεται στα ανοιχτά της ακτής του Μπελίζ, σχεδιάστηκε σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον θέρετρο. Σκοπεύει να είναι πλήρως αυτοσυντηρούμενο, βασιζόμενο εξ ολοκλήρου στη φυσική ενέργεια. Συχνά εμφανίζεται να οδηγεί το Toyota Prius του.

5 – Ρις Γουίδερσπουν

Η Ρις Γουίδερσπουν έχει εμφανιστεί σε πολλές μεγάλες ταινίες και είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Legally Blonde. Έχει μια καθαρή περιουσία 300 εκατομμυρίων δολαρίων και θα μπορούσε εύκολα να ακολουθεί έναν υπερβολικό τρόπο ζωής. Αντίθετα, η Ρις είναι ειλικρινής σχετικά με την αδυναμία της να δικαιολογήσει την πολυτελή διαβίωση, δηλώνοντας ότι είναι σίγουρα οικονομικά άνετη, αλλά δεν βλέπει κανένα σκοπό στην πολυτελή ζωή. Αποταμιεύει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της και μαθαίνει στα παιδιά της να ζουν απλά.

6 – Ράσερλ Κρόου

Ο Ράσελ Κρόου υπήρξε για πολλά χρόνια μία προεξέχουσα φιγούρα ανάμεσα στις κορυφαίες τάξεις του Χόλιγουντ και έχει κερδίσει τη θρυλική του θέση μέσα από ταινίες όπως ο Μονομάχος, Cinderella Man και το A Beautiful Mind. H περιουσία του είναι της των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Επιλέγει να μείνει μακριά από τον τρόπο ζωής του Χόλιγουντ που επικεντρώνεται στα χρήματα και την αίγλη, έχει μετακομίσει στην Αυστραλία και ζει σε ένα ράντσο. Ο Κρόου οδηγεί ένα τζιπ παλαιότερου μοντέλου και περνά τον περισσότερο χρόνο του στη δική του ιδιοκτησία, δουλεύοντας στη γη και απολαμβάνοντας την ηρεμία. Δωρίζει σιωπηλά εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός εβραϊκού σχολείου στο Μόντρεαλ του Καναδά που βίωσε ένα έγκλημα μίσους.

Μαρία: Η Ιστορία Της Πρώτης Ελληνίδας Που Υιοθέτησε Παιδί Από Την Αιθιοπία

«Η μητέρα μας θα είναι πάντα ο άνθρωπός μας»