in

«Δεν την απάτησα ούτε μια φορά!» Έτσι είναι η γυναίκα και τα παιδιά του ηθοποιού και πολεμικού καλλιτέχνη Τζάκι Τσαν

Υπέμεινε την απιστία του συζύγου της για 40 χρόνια και σιωπούσε γι’ αυτό! Έτσι μοιάζει η Τζόαν Λιν, η θρυλική σύζυγος του Τσαν! Ας ρίξουμε φως στην προσωπική ζωή του θρυλικού ηθοποιού και πολεμικού καλλιτέχνη! Βάζουμε στοίχημα ότι δεν γνωρίζατε αυτά τα στοιχεία που σας κόβουν το σαγόνι για τον σταρ πριν!

Κάποτε ο πιο θρυλικός σταρ ταινιών δράσης και δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ο Jackie Chan είναι τώρα ένας αφοσιωμένος σύζυγος και στοργικός πατέρας. Ο αναντικατάστατος ρόλος του και η σημαντική συμβολή του στη βιομηχανία του θεάματος δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Οι σπουδαίοι ρόλοι που διαδραμάτισε τον έχουν διαμορφώσει ως έναν από τους σημαντικότερους αστέρες όλων των εποχών.

Η προσωπική ζωή του θρυλικού άνδρα παρέμενε πάντα στο επίκεντρο της δημόσιας προσοχής. Στα νιάτα του είχε πολλά ειδύλλια και μετά από μια σύντομη γνωριμία με μια κοπέλα ονόματι Joan Lin έγινε γνωστό ότι θα γινόταν πατέρας. Χωρίς να το σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο, ο άντρας την έστειλε στις ΗΠΑ και δεν επικοινωνούσε μαζί της μέχρι τον ερχομό του γιου τους.

Νομιμοποίησαν τη σχέση τους χωρίς τελετές, δώρα και καλεσμένους. Σύντομα, ο γιος τους γεννήθηκε και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της πολεμίστριας ξεκίνησε. Δεν ήταν καθόλου μυστικό ότι ο Τσαν απάτησε τη γυναίκα του πολλές φορές. Το γνώριζε καλά και η Λιν, αλλά προτιμούσε να σιωπά και να μην προκαλεί σκάνδαλα.

Μια φορά μάλιστα ο Τσαν παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπιζε τη γυναίκα που τον αγαπούσε σαν εχθρό. Ο καιρός πέρασε και ο σταρ έμαθε να αφιερώνεται στην οικογένειά του. Ο γιος τους Jaycee έχει ήδη μεγαλώσει.

«Μέχρι να κλείσει και το τελευταίο Άουσβιτς των ζώων»: Vegan έκαψαν εργοστάσιο

Αφαίρεσαν την άδεια από 84χρονη γιατρό που δέχεται ακόμη και άπορους ασθενείς επειδή δεν ξέρει να χρησιμοποιεί υπολογιστή