in ,

15 Ιστορικά γεγονότα για το σ e χ που κανένας καθηγητής δεν μας είπε στο σχολείο

Υπάρχουν μερικά πράγματα που καλύτερα να μην ειπωθούν ποτέ, ειδικά όταν πρόκειται για τη διδασκαλία της ιστορίας στα παιδιά. Πολλές μικρές λεπτομέρειες θα είχαν μείνει απ’ έξω, ειδικά τα σeξουαλικά γραφικά.

Αποδεικνύεται ότι οι πρόγονοί μας απολάμβαναν να είναι άτακτοι σε αυτό το κομμάτι. Εδώ είναι δεκαπέντε ιστορικά γεγονότα σχετικά με αυτό.

15. Η Αικατερίνη της Ρωσίας προσέλαβε ανθρώπους να της γαργαλάνε τις πατούσες για να ερεθίζεται.

Η δέκατη όγδοη αυτοκράτειρα της Ρωσίας προσέλαβε κορίτσια και ευνούχους να γαργαλίσουν τα πόδια της και να την ενεργοποιήσουν! Τους πλήρωσε καλά.

2. Χρησιμοποιήθηκαν βλεφαρίδες από κατσίκια για την κατασκευή των πρώτων δακτυλιδιών πeους.

Τον 13ο αιώνα της Κίνας, τα δαχτυλίδια αυτά ήταν πολύ δημοφιλή και γίνονταν από τις βλεφαρίδες κατσίκας. Άφηναν ακόμη και τις τρίχες για επιπλέον διέγερση.

3. Οι αρχαίοι δονηtές ήταν από πέτρα.

Ο πρώτος δονηtής που ανακαλύφθηκε είναι  28.000 ετών και βρέθηκε στη Γερμανία. Μετά από αυτό, οι άνθρωποι άρχισαν να τους καλύπτουν με δέρμα για να τους κάνουν λίγο πιο μαλακούς. Ακούγεται αρκετά οδυνηρό!

4. Τα πάρτι χαϊδέματος ήταν μια μεγάλη υπόθεση στη δεκαετία του ’20.

Στη δεκαετία του ’20, οι νέες γυναίκες δεν υπάκουαν τους γονείς τους  και πήγαιναν σε πάρτι χαϊδέματος, στα οποία φιλιόντουσαν, αγκαλιάζονταν και ίσως άγγιζαν ο ένας τον άλλον λίγο πιο έντονα.

5. Όταν εφευρέθηκαν κάμερες, η ποpνογραφία ήταν παντού.

Μόλις οι άνθρωποι πήραν τα χέρια τους στις κάμερες, πριν από περίπου 100 χρόνια, άρχισαν να βγάζουν γuμνές φωτογραφίες και να τις πωλούν σαν κάρτες.

6. Οι βικτοριανοί γιατροί έκαναν «κολπικό μασάζ».

Πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της βικτοριανής εποχής υπέφεραν από υστερία με συμπτώματα που περιλαμβάνουν άγχος και νευρικότητα. Αυτό ανακουφιζόταν προσωρινά με ένα μασάζ το οποίο θα προκαλούσε «υστερικό παροξυσμό». Ναι, όλοι γνωρίζουμε τι πραγματικά σημαίνει αυτό.

7. Ο βασιλιάς Εδουάρδος VIII είχε τη δική του έδρα σε ένα ποpνείο.

Το 1880, ο βασιλιάς επισκεπτόταν συχνά ένα από τα πιο αποκλειστικά ποpνεία στο Παρίσι. Ονομαζόταν Le Chabanais και το επισκεπτόταν τόσο συχνά, που του έφτιαξαν τη δική του ειδική έδρα.

8. Οδηγοί του σeξ μπορούσαν να αγοραστούν σε όλο το Λονδίνο του 18ου αιώνα.

Με την ποpνεία νόμιμη στην πρωτεύουσα, εκδόθηκαν οδηγοί που θα περιλάμβαναν την τιμή, την ηλικία, την εμφάνιση και ακόμη και τις συγκεκριμένες υπηρεσίες που θα σας προσφέρουν οι γυναίκες!

9. Τα σeξ κλαμπ ήταν παντού στη δεκαετία του 1700.

Τα μέλη θα συγκεντρώνονταν όλα μαζί για να διαβάσουν απαγορευμένα βιβλία και να κάνουν σeξ μεταξύ τους. Η εκκίνηση αφορούσε όλους τους άντρες που εκσπeρμάτωναν σε ένα ποτήρι με μορφή πeους και έβγαζαν το νεοεισερχόμενο ποτό από αυτό!

10. Η Ρώμη ήταν γεμάτη από οίκους aνοχής το 300μ.Χ.

Μόλις το 300 π.Χ. η Ρώμη είχε ένα μεγάλο σύνολο σαράντα πέντε οίκων aνοχής, τα οποία μπορούσαν να εντοπιστούν ακολουθώντας τα γεννητικά όργανα στο έδαφος.

11. Οι Ρωμαίοι είχαν συγκεκριμένα κέρματα για να πληρώσουν για σeξ.

Στρατιώτες από όλο τον κόσμο ήρθαν στη Ρώμη. Για να βοηθήσουν με το γλωσσικό φράγμα, δημιουργήθηκαν συγκεκριμένα νομίσματα που εμφάνιζαν διαφορετικές στάσεις. Οι στρατιώτες απλώς θα πλήρωναν με τις στάσεις που ήθελαν να δοκιμάσουν.

12. Οι αρχαίες ρωμαϊκές γυναίκες πλήρωναν για τον ιδρώτα των μονομάχων.

Οι γυναίκες προσελκύονταν από τους μονομάχους που αγωνίζονταν στους λάκκους, γι ‘αυτό θα πλήρωναν πραγματικά για να χρησιμοποιήσουν τον ιδρώτα τους ως ενυδατική κρέμα και λιπαντικό αφού τον μαζέψουν σε ένα δοχείο.

13. Σeξουαλικά ποιήματα.

Στη Μεσαιωνική Γαλλία, οι άνθρωποι συγκεντρώνονταν για να ακούσουν τους μουσικούς που τραγουδούσαν σeξουαλικές ιστορίες και ποιήματα.

14. Υπήρχαν μεσαιωνικές «δοκιμές παρθενίας».

Οι γυναίκες υποτίθεται ότι ήταν παρθένες στη νύχτα του γάμου τους. Εάν δεν ήταν, θα έβαζαν μια βδέλλα ανάμεσα στα πόδια τους τη νύχτα πριν, για να φανεί σαν να αιμορραγούσαν εξαιτίας της πρώτης τους φοράς.

15. Η Μεσαιωνική Γαλλία είχε δοκιμασίες ανικανότητας.

Εάν οι γυναίκες ήθελαν ένα διαζύγιο κατά τη δεκαετία του 1500, έπρεπε να αποδείξουν ότι ο σύζυγός τους δεν ερεθιζόταν με αυτές στο δικαστήριο! Οι άνδρες θα έπρεπε να εκσπeρματώσουν μπροστά σε μια κριτική επιτροπή για να αποδείξουν ότι ήταν σeξουαλικά ικανοί.

auntie acid

Αν τα νύχια σας είναι όπως σε αuτές τις εικόνες – 5 προβλήματα που μπορεί να εκδηλωθούν

Θες να μάθεις πόσοι ζούνε ακόμη από αυτούς που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα με εσένα;