in

10 διάσημα ζευγάρια που αγαπήθηκαν πολύ, αλλά δεν κατάφεραν να παραμείνουν μαζί

Διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που απασχόλησαν στο παρελθόν τα media μετά από τα χρόνια που πέρασαν φαίνονται σαν κάτι άγνωστο. Ήταν έρωτες που έγιναν πρωτοσέλιδα στα περιοδικά και για καιρό αποθανατίζονταν από τα φλας των φωτογράφων.

Μαρί Κωνσταντάτου – Στέφανος Κορκολής. Το 1991 η Μαρί Κωνσταντάτου η πρώην του Μίνωα Κυριακού και ο μουσικός Στέφανος Κορκολής υπήρξαν αρραβωνιασμένο ζευγάρι.

Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης

Στα διάσημα ζευγάρια από το παρελθόν ανήκουν η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης, το αποκαλούμενο και “Χρυσό ζευγάρι” της εγχώριας σόουμπιζ. Η σχέση τους κράτησε περίπου δύο χρόνια. Ο χωρισμός τους ήρθε το 2013 αλλά αυτό δεν άλλαξε την αξιοπρεπή σχέση που διατηρούσαν και κατά τη διάρκεια του δεσμού τους.

Κώστας Αλιμπέρτης και Ζέτα Μακρυπούλια

Θυμάστε εκεί τη δεκαετία του ’90 που ο γυμναστής Κώστας Αλιμπέρτης μας σύστηνε την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια; Τότε εκείνος ήταν ο διάσημος της σχέσης και εκείνη η πανέμορφη σύντροφός του. Η σχέση τους κράτησε πολλά χρόνια. Έληξε και αυτή όπως λέγεται “φιλικά” για να μπει στη συνέχεια στη ζωή της όμορφης Ζέτας ο Αντώνης Ρέμος.

Σμαράγδα Καρύδη και ο Σταύρος Ξαρχάκος

Ζευγάρι για 10 χρόνια περίπου υπήρξαν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Σταύρος Ξαρχάκος. Με τα φώτα της δημοσιότητας να τα κρατούν μακριά από την ιδιωτική τους ζωή. Τον καιρό της σχέσης τους απεύφεγαν αμφότεροι την όποια αναφορά σε αυτή, ενώ σήμερα παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.

Σοφία Αλιμπέρτη και Αλέξανδρος Παρθένης

Σοφία Αλιμπέρτη και Αλέξανδρος Παρθένης. Ένα ζευγάρι που είχε απασχολήσει πολύ τα media εκεί στα μέσα δεκαετίας του ’00 με τον χωρισμό να έρχεται τελικά το 2007.

Διάσημα ζευγάρια του χθες που τα θυμόμαστε σήμερα

Πασχάλης Τσαρούχας με τη Μιμή Ντενίση

Στα διάσημα ζευγάρια και ο Πασχάλης Τσαρούχας με τη Μιμή Ντενίση. Οι δυο ηθοποιοί μάλιστα συνυπήρξαν επαγγελματικά στο τηλεοπτικό “Your Face Sounds Familiar”. Εκείνη από τη θέση του κριτή και εκείνος του διαγωνιζόμενου.

Με αυτή την αφορμή λοιπόν, ρώτησαν σχετικά τον Πασχάλη Τσαρούχα. Ιδού η απάντησή του: “Αυτό συνέβη πριν από περίπου 22 χρόνια… Γιατί αρνούμαστε να δούμε αυτό που μας συμβαίνει και κοιτάζουμε να σκαλίσουμε πράγματα που έχουν συμβεί πριν από χρόνια, που έχουν ολοκληρωθεί; Έτσι είναι τα πράγματα, τα ξεχνάμε. Τώρα, αν κανείς δεν έχει τι να κάνει και πάει ο άλλος και τα σκαλίζει και ψάχνει να βρει…”

Νίκος Οικονόμου και η Άννα Δρούζα

Το 2001 παντρεύτηκαν ο Νίκος Οικονόμου και η Άννα Δρούζα. Απέκτησαν μαζί και μια κόρη, την 18χρονη, σήμερα, Αριάδνη. Εκείνος σήμερα είναι παντρεμένος με την Όλγα Λαφαζάνη και έχουν μαζί μια κόρη και έναν γιο. Η Άννα Δρούζα εδώ και πολλά χρόνια είναι ζευγάρι με τον δημοσιογράφο Θανάση Λάλλα.

Νίκος Καρβέλας και η Ζέτα Δούκα

Ζευγάρι υπήρξαν το 2003 ο Νίκος Καρβέλας και η Ζέτα Δούκα. Η ίδια, μιλώντας για το πόσο ασχολήθηκαν μαζί της τα media εκείνη την εποχή είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Ήμουν σε μία σχέση η οποία ήταν αυτή που ήταν. Ο άνθρωπος αυτός ήταν και εξακολουθεί να είναι σημαντικός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Όσο αμφιλεγόμενος και αν θεωρείται εξαιτίας της προσωπικότητάς του. Όποιος βρισκόταν δίπλα του έπρεπε να περάσει από κόσκινο”.

Άλκης Κούρκουλος και η Τάνια Τσανακλίδου

Μαζί για 5 χρόνια έμειναν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ο Άλκης Κούρκουλος και η Τάνια Τσανακλίδου. Παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, οι δυο τους έμειναν μαζί και παραμένουν μέχρι και σήμερα πολύ αγαπημένοι.

Σάκης Ρουβάς και Rebecca Wang

Σάκης Ρουβάς – Rebecca Wang. Ήταν το 2003 που ο Sakis ερωτεύτηκε την όμορφη ασιάτισσα που τότε πολλοί έλεγαν ότι θα γινόταν και γυναίκα του. Τελικά το ειδύλλιο αυτό έληξε άδοξα και στη ζωή του μπήκε η Κάτια Ζυγούλη.

Αυτά ήταν 10 ζευγάρια της εγχώριας σοουμπίζ που υπήρξαν στο παρελθόν μαζί και το είχαμε ξεχάσει.

Γενετική παραλλαγή κάνει τους κατοίκους του Μυλοπόταμου Κρήτης να ζουν πολλά χρόνια

Ο Κωστίκας Και Ο Γιωρίκας Έλυναν Σταυρόλεξο