in

Λευκάδα: Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά και τη λευκή άμμο που είναι μέσα στις 10 καλύτερες στον κόσμο

Κάθισμα Λευκάδας: Η Λευκάδα αποτελεί ένα νησί, το οποίο είναι ένας παράδεισος επί γης. Η ιδιαιτερότητά του είναι πως μπορεί κάποιος να το προσεγγίσει, είτε οδικώς, είτε με πλοίο. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει σαν νησί, δεν είναι άλλο από τις πολλές και πανέμορφες παραλίες του.

Κάθισμα Λευκάδας: Ακολουθούν οκτώ υπέροχες φωτογραφίες

Μετά το σεισμό του 2015 όπου επηρέασε κάποιες παραλίες όπως το Πόρτο Κατσίκι και τους Εγκρεμνούς, η φύση ανέλαβε και πάλι το έργο της για να μπορεί σήμερα να απολαμβάνει κανείς τις βουτιές του εκεί.

Μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Λευκάδας είναι και το Κάθισμα. Βρίσκεται στη δυτική ακτή του νησιού.

Το χαρακτηριστικό της είναι ότι αποτελεί πραγματικά μια αμμουδιά για όλα τα γούστα. Ιδανική για ζευγάρια, παρέες, οικογένειες και λάτρεις του αλεξίπτωτου πλαγιάς. Τα πεντακάθαρα νερά και το μεγάλο μήκος της ενδείκνυνται για όλους.

Κάθισμα Λευκάδας: Κι άλλες υπέροχες φωτογραφίες
Σήμερα θεωρείται η πιο κοσμοπολίτικη της Λευκάδας, είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, beach bar και εστιατόρια. Με τη λευκή βοτσαλωτή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά της μαγεύει τον επισκέπτη που θέλει και πολλές φορές παραμένει μέχρι τη δύση του ηλίου.

Βέβαια πολλές φορές στη συγκεκριμένη παραλία σηκώνεται μεγάλο κύμα οπότε αν δεν είστε λάτρεις αυτών ή δεν γνωρίζετε καλό κολύμπι, καλύτερα να αποφύγετε να μπείτε στα βαθιά.

Αποτελεί βέβαια αγαπημένο προορισμό κυρίως των νέων ηλικιών λόγω των καταστημάτων που λειτουργούν εκεί και του γεγονότος ότι είναι πολύ οργανωμένη.

Κάθισμα Λευκάδας: Οι υπόλοιπες υπέροχες φωτογραφίες
Η συγκεκριμένη παραλία είναι φημισμένη και στους φίλους του αλεξίπτωτου πλαγιάς οι οποίοι εκεί θα βρουν το δικό τους χώρο να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους σπορ. Παλαιότερα αυτή η παραλία ήταν επίσης αγαπημένο στέκι γυμνιστών αλλά σήμερα επιλέγεται από όλους.

Όλες οι παραλίες της Λευκάδας αξίζουν την επίσκεψή σας αλλά επίσης πολύ φημισμένες είναι το Πόρτο Κατσίκι, ο Άγιος Νικήτας, τα Πευκούλια και ο Αη Γιάννης. Όποια και αν επιλέξετε οι εικόνες θα σας μείνουν αξέχαστες.

Τα παγωτά που θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία. Grillo, πατούσα και Laky Cap …

Τα «χορτασμένα» παιδιά γίνονται υπέροχοι ενήλικες