in

Γιατί το «καλό κορiτσι» θέλει πάντα το «κακό αγόρι»;

Το σκηνικό πασίγνωστο, αγόρι γνωρίζει κορiτσι, κορiτσι ερωτεύεται αγόρι ελπίζοντας ότι θα αλλάξει, αγόρι δεν θέλει να αλλάξει και πάμε πάλι τα ίδια. Γιατί τελικά όμως μας αρέσουν τα κακά παιδιά;

Μια συνήθης παρανόηση είναι ότι το κακό παιδί είναι ένας τύπος με άγρια πλευρά. Αυτό δεν ισχύει απλώς πολλές φορές για μια γυναίκα αυτό σημαίνει ότι θέλει να κάνει σχέση με κάποιον όπου έχει διαφορετική προσωπικότητα από τον αυτό της.Και εδώ είναι οι 4 βασικοί λόγοι όπου το λεγόμενο «καλό κορiτσι» θέλει να κάνει σχέση με ένα «κακό αγόρι».

1. Θέλει να τον διορθώσει

Πολλές γυναίκες προέρχονται από μια οικογένεια όπου ο πατέρας τους δεν ήταν εκεί συναισθηματικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπήρχε ένα διαζύγιο όπου κράτησε τον πατέρα μακριά από την κόρη ή απλώς δεν ήταν παρών συναισθηματικά για το παιδί. Σε αυτή τη περίπτωση οι γυναίκες προσπαθούν να αναδημιουργήσουν την απόμακρη αυτή σχέση της ζωής τους με έναν άντρα και να διορθώσουν τη συναισθηματική απόσταση.

2. Θέλει κάτι που ξέρει

Ο καθένας θέλει να προσελκύσει τον τύπο προσωπικότητας που είναι γνωστός προς εκείνον ακόμη και αν αυτό δεν είναι θετικό. Τα συναισθηματικά γνωρίσματα μεταξύ των ανθρώπων είναι ίδια και αυτό την κάνει να γνωρίζει πολύ καλά με τι έχει να κάνει γιατί το πιθανότερο είναι πως έχει ζήσει παρόμοια κατάσταση στη ζωή της.

3. Θέλει κάτι εντελώς νέο

Για μερικές γυναίκες που επιλέγουν έναν τύπο όπου είναι τελείως αντίθετος με εκείνες αυτό προσφέρει μια αλλαγή του ρυθμού, μια νέα περιπέτεια, ακόμα και ένα κομμάτι ελεγχόμενου κινδύνου και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της. Ωστόσο, οι γυναίκες συχνά αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η ανάληψη κινδύνου θα αυξηθεί και η περιπέτεια θα γίνει όλο και πιο αγχωτική και καταστροφική.

4. Θέλει να τον σώσει

Το τελευταίο ζήτημα όπου οδηγεί πολλά καλά κορiτσια να συνάψουν σχέσεις με αγόρια που προβάλουν έντονα την άγρια πλευρά τους είναι ότι πιστεύουν πως μπορεί να τον σώσουν καθώς τον βλέπουν σαν μια ταραγμένη ψυχή. Στη πραγματικότητα προσπαθεί να αλλάξει την προσωπικότητα του για να κρατήσει υγιή.

via

O Κώστας και η Άννα ήταν κι οι δυο ασθενείς σε ψυχιατρική κλινική

Πες μου ποιον μήνα γεννήθηκες να σου πω τι δουλειά θα κάνεις!