in

«Βιβλική» προφητεία από τον Γέροντα Ιωνά της Οδησσού: «Η ταραχή της φύσης θα σταματήσει το ανθρώπινο κακό και…»

Μετά την κοίμησή του, ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού, εμφανίστηκε και απόδωσε μια νέα ανέκδοτη προφητεία για τα διαδραματιζόμενα και τα μελλούμενα στην Ουκρανία και στον κόσμο. Σύμφωνα με την φερόμενη προφητεία του, αποκαλυπτικά γεγονότα είναι προ των πυλών, και αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κείμενο συντάχθηκε στο Διαδίκτυο τον Μάρτιο του 2021, δηλαδή έναν χρόνο πριν από τα τρέχοντα γεγονότα.

Η προφητεία που έγινε viral:
«Όλα θα ξεκινήσουν την Άνοιξη την μέρα που παραιτήθηκε-έπεσε ο τελευταίος Ρώσος Τσάρος (Τον Μάρτιο του 1917, λίγους μήνες πριν από την Οκτωβριανή Επανάσταση, ο τσάρος Νικόλαος Β΄ της δυναστείας των Ρομανόφ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον θρόνο)

Η δύναμη του ρωσικού λαού βρίσκεται στην Ορθόδοξη πίστη, και αυτό ακριβώς φοβούνται περισσότερο οι εχθροί μας. Πληρώνουν πολλά χρήματα για να καταστρέψουν την αρχέγονη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, θέλουν να καταστρέψουν όλη την Ορθοδοξία γύρω από τη Ρωσία.

Εξόργισαν τον Παντοδύναμο!
Υπάρχει μια τρομερή τιμωρία για τις αμαρτίες, οι εχθροί μας θα καούν στη φωτιά, θα πνιγούν σε βρώμικο νερό, το σώμα τους θα καλυφθεί με ψώρα μέσα και έξω, τα βράγχια και η χολέρα θα νικήσουν αυτούς που καταπάτησαν την πίστη στον ένα Θεό, Πατέρα, Παντοκράτορα, Ποιητή ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.

Οι ωκεανοί, οι θάλασσες και τα ποτάμια θα εκτιναχθούν ψηλά και θα υπερκεράσουν δρόμους κι αλέες, πυρ θα εξέλθει από τη γη. Τα πάντα θα τα σκεπάσει το νερό και ο έντονος καπνός.

Σε μια ώρα το νερό θα σκεπάσει όλους όσους αρνούνται τον Κύριο και έδωσαν τον Οίκο Του σε ονειδισμό.

Για το γεγονός ότι ετοιμάζουν πόλεμο κατά των Ορθοδόξων, θα τιμωρηθούν από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι, όλα τα σπίτια θα καταστραφούν από τον Μιχαήλ Αρχάγγελο με τον Ουράνια στρατιά του, όσοι καταπατούν την Παντοδύναμη πίστη.

Τώρα η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Μολδαβία και η Ουκρανία προετοιμάζουν έναν πόλεμο κατά των Ρώσων και στη συνέχεια θα ζητήσουν βοήθεια από τη Ρωσία …

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα πάει σύντομα στην κρίση του Παντοδύναμου, ο Τραμπ θα επιστρέψει ξανά στην εξουσία.

Ορθόδοξοι, σπεύσατε να βρείτε καταφύγιο στη Ρωσία.( σσ εννοεί και πνευματικά) Ο Θεός να δώσει να μην πέσει η Αμερική πριν την Αγία Ανάσταση και να έχετε καιρό να φύγετε. Ακολούθως πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα πέσουν.

Ο Κύριος, απάντησε στις προσευχές του Προέδρου σας και του έστειλε έναν δυνατό βοηθό, σύντομα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Ναι, έτσι ώστε οι εχθροί να μπλαβιάσουν από το φόβο της υπεροχής και της δύναμης της Ρωσίας. Όλοι οι εχθροί θα εκδιωχθούν από τη Ρωσία και θα τιμωρηθούν σύμφωνα με τις πράξεις τους. Ο Πούτιν είναι ο πιο ζωντανός από όλους, θα φάει τηγανίτες στην κηδεία των εχθρών της Ρωσίας.( σσ έθιμο ρώσικο)

Πονάει η καρδιά μου για το κοιμισμένο λαό της Ουκρανίας. Μόλις οι ριζοσπάστες μισθοφόροι αγγίξουν τα ουκρανικά ορθόδοξα ιερά, όλα θα ξεκινήσουν. Όσοι μπορούν να προστατεύσουν τα μοναστήρια τους θα αποφύγουν προβλήματα. Πόλεις και κωμοπόλεις θα υψωθούν σαν τα νησιά πάνω από αυτά που θα παραμένουν κάτω από το νερό. Διότι επέτρεψαν την κατάχρηση του Κυρίου και της Ορθόδοξης πίστης. Α, θα υπάρχει πολύ βρώμικο νερό. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας είναι άρρωστος, θα ακολουθήσει τον Μπάιντεν.

Ο λοιμός θα πάει σε όλο τον κόσμο, όχι ο πόλεμος, αλλά η ταραχή της φύσης θα σταματήσει το ανθρώπινο κακό και θα σας κάνει να αγαπήσετε τον πλησίον σας.

Θα υπάρχει μεγάλη χάρη του Θεού πάνω στον μεγάλο Ορθόδοξο λαό. Όλοι οι Ορθόδοξοι θα επανενωθούν, πολλοί από τους αλλόδοξους θα λάβουν το Άγιο Βάπτισμα.»

Δες πως ένα φίλτρο καφέ μπορεί να προστατέψει τα φυτά στο σπίτι σου

Το λευκό ξύδι είναι το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό. Και αυτοί είναι 14 τρόποι να κάνεις το σπίτι σου να λάμπει.