in

Toν ζηλεύουν όλοι οι άντρες : Έχει τρεις συζύγους, αυτός προσέχει το μωρό, εκείνες δουλεύουν

Συγκρίνοντας τον ρόλο του σε αυτή την πολυγαμική οικογένεια με αυτόν σε μια σκακιέρα, ο Νικ Ντέιβις ισχυρίζεται πως δεν εργάζεται επειδή «ο βασιλιάς δεν κινείται πολύ», ενώ οι βασίλισσες έχουν όλη τη δύναμη. Την ίδια ώρα, οι τρεις σύζυγοί του- η Έιπριλ, η Ντανιέλ και η Τζένιφερ – έχουν επαγγέλματα πλήρους απασχόλησης.

«Είναι ωραίο να έχω κάποιον να με βοηθάει» λέει η πρώτη του σύζυγος 

Ο Νικ γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, την Έιπριλ στο πανεπιστήμιο πριν από 15 χρόνια, προτού καλωσορίσουν την Τζένιφερ στον γάμο τους, εννέα χρόνια αργότερα. Κι ενώ μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο, η 38χρονη Έιπριλ λέει ότι είναι ευτυχής που έχει επιπλέον γυναίκες στη σχέση τους για να καλύπτουν τις «ανάγκες» του Νικ.

«Ο Νικ είναι πολύς για να τον χειριστείς. Ας το πούμε έτσι… με πολλούς τρόπους. Δεν μπορείς να τον χειριστείς στο κρεβάτι» δήλωσε στην εκπομπή του TLC «Seeking Sister Wife». «Γενικά, ο Νικ έχει μια πολύ δύσκολη προσωπικότητα. Είναι ωραίο να μπορείς να έχεις βοηθητικά χέρια».

Στην πραγματικότητα, η Έιπριλ ήταν εκείνη που σύστησε τον 39χρονο σύζυγό της στην 25χρονη Τζένιφερ, η οποία τότε ήταν 19 ετών, πιστεύοντας ότι θα ταίριαζε στην οικογένειά τους. «Απλώς μου φάνηκε ότι η Τζένιφερ ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, ιδιαίτερα ευφυής και ήξερα ότι ο Νικ θα την έβρισκε ελκυστική» είπε η Έιπριλ.

Όσο για τον Νικ, εξήγησε πως του αρέσει να είναι «αγκαλιά στη μέση» των συζύγων του τη νύχτα, αλλά διευκρινίζει ότι το σ e ξ γίνεται πάντα σε διαφορετικό χώρο του σπιτιού με κάθε σύζυγο.

Απέκτησαν και μωρό – Εκείνος το φροντίζει και οι γυναίκες του πηγαίνουν στη δουλειά 

Μετά τον γάμο, η δεύτερη σύζυγος του Νικ, η Τζένιφερ έμεινε έγκυος στο πρώτο παιδί της ομάδας, την Βέρα. Εκείνος μένει στο σπίτι με το μωρό, ενώ οι γυναίκες του, πηγαίνουν κάθε μέρα στη δουλειά τους.

Ο Νικ έχει επίσης έναν έφηβο γιο από προηγούμενη σχέση του, ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του μεγάλου αδερφού και αγαπάει πολύ το νεότερο μέλος της οικογένειας.

Τέλος, το τρίο γνώρισε την 22χρονη Ντανιέλ. «Έχοντας τρεις συζύγους, ξέροντας ότι όλοι μαζί δημιουργήσαμε αυτή τ σταθερή σχέση, είναι απλά απίστευτο. Απλά νιώθω ότι ζω ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» είπε ο περιχαρής σύζυγος, με την τρίτη σύζυγό του να λέει: «Δεν πίστευα ότι υπήρχε τέτοια ευτυχία μέχρι που βρήκα αυτή την αγάπη».

Ο Νικ πάντως, όπως λέει, δέχεται συνεχώς μηνύματα στο Instagram – με αρκετές γυναίκες να τον ρωτούν εάν ψάχνει και για τέταρτη σύζυγο. Όσο για την δημοτικότητά του, έχει μπερδέψει ορισμένους άνδρες.

«Εμένα μέχρι τώρα με έχουν απατήσει όλες οι σχέσεις μου και αυτός ο τύπος έχει τρεις μαζί ζωρίς παράπονα και δεν δουλεύει καν» διαμαρτυρήθηκε κάποιος. «Ζεις τη ζωή σου» σχολίασε ένας άλλος.

Κάποιοι άλλοι ρώτησαν εάν οι γυναίκες του πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. «Αν ερωτευόσουν κάποιον που δεν εργάζεται, θα τον δεχόσουν και πάλι στην οικογένειά σου; Ή μήπως η εργασία με πλήρες ωράριο είναι προαπαιτούμενο. Δεν επικρίνω, απλώς αναρωτιέμαι ειλικρινά» έγραψε μια γυναίκα.

via

Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί στην κόλαση…

Πάολο Κοέλιο: Αυτό που ψάχνεις εσύ, σε ψάχνει επίσης!