in ,

Τι θα συμβεί αν βάλετε απλώς ένα παγάκι σε αυτό το σημείο στο λαιμό σας ; Χρήσιμο!

Όταν υπάρχουν μικρά προβλήματα υγείας, είναι απίθανο να τρέξετε στο γιατρό, γιατί ορισμένες ασθένειες μπορούμε να τις χειριστούμε οι ίδιοι γρήγορα. Φανταστείτε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει … απλώς ένα παγάκι! Δεν με πιστεύετε; Δείτε…

Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, στη βάση του κρανίου μας είναι ένα σημείο, το οποίο ονομάζεται “Feng Fu” (το σπίτι του ανέμου). Χρησιμοποιείται ενεργά στο βελονισμό, διότι σχετίζεται με πολλές περιοχές του σώματός μας. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να τρυπηθείτε με βελόνες, ή δεν μπορείτε να πάτε σε ειδικούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τον πόνο και τα μικρά προβλήματα υγείας. Με ένα παγάκι στο λαιμό όλα περνούν.

Ξαπλώστε και τοποθετήστε ένα παγάκι άμεσα στο σημείο του “Feng Fu”. Κρατήστε τον πάγο εκεί για 20 λεπτά. Η διαδικασία πρέπει να διεξάγεται με άδειο στομάχι, μία φορά το πρωί και μία το βράδυ, κάθε δύο ή τρεις ημέρες.

Εάν δεν θέλετε να ξαπλώσετε, μπορείτε να δέσετε ένα φουλάρι γύρω από το λαιμό σας για να κρατήσετε τον πάγο στη θέση του.

1. Βελτιώστε τον ύπνο σας.

Η εφαρμογή του πάγου στο σημείο “Feng Fu” συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας και της διάρκειας του ύπνου.

2. Διευκολύνει το PMS

Υπάρχουν πολλά φάρμακα που βοηθούν το PMS, αλλά ο πάγος είναι ένας απλός τρόπος που δεν απαιτεί φάρμακα για την ανακούφιση του πόνου.

3. Βοηθά άτομα με προβλήματα θυρεοειδούς

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ασθένειες που σχετίζονται με το θυρεοειδή αδένα. Φυσικά, η συμβουλή των γιατρών είναι πολύ σημαντική εδώ, αλλά γιατί να μην πάρεις τον κύβο πάγου ο οποίος βοηθάει πολύ;

4. Βελτιώνει την πέψη

Πόνος στο στομάχι, φούσκωμα και πεπτικά προβλήματα – κοινά προβλήματα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Ευτυχώς, η κινεζική ιατρική υποστηρίζει ότι η βοήθεια στην πέψη για να ξεπεραστούν τα προβλήματα με το στομάχι μπορεί να γίνει με το “Feng Fu”.

5. Θα νιώθετε πιθανότατα λιγότερο το κρύο.

Με την έλευση του χειμώνα μας περιμένουν και τα κρυολογήματα, τα οποία μπορούν να αποφευχθούν μόνο με την εφαρμογή του πάγου στον λαιμό.

6. Καταργεί την Ημικρανία

Όλοι μας από καιρό σε καιρό έχουμε ισχυρούς πονοκεφάλους. Κάποιοι όλο και περισσότερο. Πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν στον κινέζικο βελονισμό για να απαλλαγούν από τις ημικρανίες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε τον πάγο στο σημείο “Feng Fu”. Όσοι το έχουν δοκιμάσει λένε ότι ο πόνος ελαττώθηκε και όλο και πιο σπάνια είχαν πονοκεφάλους.

7. Βοηθά στην αρθρίτιδα

Αρθρίτιδα – ένα σοβαρό πρόβλημα που συνδέεται με τον πόνο. Ευτυχώς, το σημείο “Feng Fu” ανακουφίζει τον πόνο της αρθρίτιδας, αλλά βοηθά επίσης την υπέρταση και την υπόταση.

8. Βοηθά με στο άσθμα

Είναι προφανές ότι το άσθμα πρέπει να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη, όπως και άλλα αναπνευστικά προβλήματα που είναι εξαιρετικά σοβαρά. Αλλά επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάγο για τον εαυτό σας, τοποθετώντας τον στο λαιμό για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της νόσου.

9. Μειώνει την κυτταρίτιδα

Μάλλον δεν είμαι η μόνη γυναίκα στον πλανήτη που δεν θα θελε να απαλλαγεί από την κυτταρίτιδα (αν έχεις, φυσικά). Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά το σημείο “Feng Fu», η μειώνει και την κυτταρίτιδα.

10. Μειώνει την κούραση και το στρες

Το άγχος και η κούραση έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Και εδώ θα μας βοηθήσει, επίσης ένα παγάκι, όπως συνιστάται από την κινεζική ιατρική. Μπορείτε να μειώσετε το στρες και να ηρεμήσετε.

11. Βελτιώνει τη διάθεση

Αυτό είναι ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο έχει εφαρμοστεί με τον πάγο στο σημείο “Feng Fu”. Απλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν αυτό σχετίζεται άμεσα με τη διάθεση ή βελτιώνεται χάρη στην καλύτερη υγεία. Σε κάθε περίπτωση, θα γίνετε πιο ευτυχισμένοι, και αυτό είναι ένα μεγάλο συν.

Ελέγξτε το σημείο “Feng Fu” ή ως Ice Cube σε διάφορα ξένα άρθρα του διαδικτύου.

Προσοχή:Γιατί δεν πρέπει να πίνετε καφέ με άδειο στομάχι!

Υποφέρετε από ημικρανίες; Βάλτε μια μπανάνα στο μέτωπο σας και αποχαιρετίστε τον πονοκέφαλο