in

«Σταματήστε να κερνάτε τις γκόμενες!»

Προχθές ο Μαρκήσιος Παπαχωστας μιλούσε με μια φίλη του καθώς εκείνος ήταν έξω και την πήρε τηλέφωνο από μπιτσόμπαρο για να την κάνει να ζηλέψει. Η φίλη του του είπε ότι δεν ζήλευε γιατί και εκείνη ετοιμαζόταν για έξοδο.

«Καλά δεν είπες ότι δεν υπάρχει σάλιο;» τη ρώτησε ο μέγας ρήτορας. «Ε δεν πληρώνουμε όταν βγαίνουμε εμείς. Μας κερνάνε» του απάντησε εκείνη και ο Μαρκήσιος εκνευρίστηκε τόσο που της έκλεισε το τηλέφωνο στην μούρη.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικώνε, το χουμε πει και στο παρελθόν, που θεωρεί ότι επειδή έτυχε η μούρη της να ταιριάζει με τα πρότυπα ομορφιάς της δεκαετίας, ο πλανήτης τους χρωστάει. Τις έχουμε δει όλοι, κι εσείς, και ο Μαρκήσιος. Είναι αυτές που ντύνονται, στολίζονται, φτιάχνονται, και βγαίνουν για πότο χωρίς να έχουν στην τσέπη τους κάλπικο πενηνταράκι.

Είναι αυτές που θα μαζέψουν όλες μαζί τα ψιλά από το σπίτι τους για να πάρουν μια σουμάδα στα τέσσερα την οποία και θα λιβανίζουν γύρω γύρω μέχρι να ψαρέψουν κάποιους που θα αρχίσουν τα κεράσματα και τα σφηνάκια με σκοπό να πηδήξουν. Πίνουν τσάμπα, χορεύουν, περνάνε καλά, και αν κάτσει και κάνα κάλο τεκνό κάνουν και σεξ.

Αίσχος! Αρχικά γιατί το συγκεκριμένο είδος γυναικώνε, στην καλύτερη τον περιπτώσεων μπορεί να ονομαστεί ως σαχλοκούδουνο, στην χειρότερη ως προδότης στο είδος του. Ρε ζώα, μας τριβελίζετε τα αυτιά πενήντα χρονιά τώρα ότι θέλετε ισότητα και μαλακίες, και μόνες πάτε και ρίχνετε τον εγωισμό σας πουλώντας την ομορφιά σας για ένα σφηνάκι. Ήθελα να “ξερα, όταν εν τέλει σας το κερνάνε και το πίνετε, δεν αισθανόσαστε ντροπή; Δεν αισθανόσαστε λιγάκι τσούλες;

Η άλλη δείχνει βυζί και τσιμπάει πενηντάρικο. Εσύ τσιμπάς ποτάκι. Υπ’ όψιν, δεν λέει ο Μαρκήσιος ότι όποια γυναίκα δεχτεί κέρασμα είναι τσούλα. Το αντίθετο μάλιστα, αν κάποιος σε κεράσει, οφείλεις να είσαι ευγενική και να του πεις του ανθρώπου ένα «στην υγειά σου». Έχουν ακριβύνει πολύ τα γαμήδια τα ποτά και είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.

Ο Μαρκήσιος τα βάζει με τις γυναίκες που βγαίνουν αποκλειστικά με την λογική ότι θα τις κεράσουν, και κάνουν πράγματα και κινήσεις για να το επιδιώξουν όσο πιο «έντεχνα» μπορούν, και αν τύχει καμιά μέρα και πιάσουν κουβέντα με αντροπαρέα και εκείνοι δεν κάνουν την κίνηση να πληρώσουν, «τσίπηδες» τους ανεβάζουν, «ματζίρηδες» τους κατεβάζουν.

Άλλα κι εσύ, ρε βλάκα άντρα, αφού τη βλέπεις την άλλη ότι για να γίνει κουδούνι και να περάσει καλά μόνο στάχτη δεν ρίχνει στο πότο της για να την πιάσει πιο γρήγορα, τι περιμένεις να γίνει;

Να την κεράσεις ένα πότο και να πει, «πο πο, ο τύπος δεν βλεπόταν πριν, άλλα τώρα που με κέρασε σφηνάκι τεκίλα θέλω να κάνω τα παιδιά του;»

Είπαμε, οι γυναίκες γοητεύονται από τον άντρα τον κιμπάρη, τον σωστό, τον ζόρικο που κερνάει και θα τους λέει «το χρήμα δεν το λογαριάζω, τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω» άλλα αυτό απαιτεί να είσαι έτσι σε όλες τις φόρες που θα βγείτε, όχι να πλακώσεις τα κεράσματα την Κυριακή και την Τρίτη να μην έχεις να πάρεις σουβλάκι.

Επειδή δε, βρίσκεται σε νησί ο Μαρκήσιος, και επειδή τριγυρνάει στα μπαρ και στα κλαμπ, βλέπει ότι ειδικά λόγω κρίσης, η συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών έχει πληθύνει. Έρχονται για διακοπές με μετρημένα κουκιά.

Τόσα για το πλοίο, τόσα για το ξενοδοχείο, τόσα για κάνα μπιχλιμπίδι, τόσα για φαΐ. Τα ποτά θα τα πληρώσουν οι μαλάκες. Ακόμα και είσοδο να ‘χει το μαγαζί, σιγά που θα πληρώσουν πέντε ημίγυμνα γκομενάκια για να μπούνε. Θα πάνε, θα κουνηθούν θα τεντώσουν λίγο μπούστο στο μπάρμαν, και να τα σφηνάκια και τα ποτά.

Σύντροφοι Άντρες. Ελάτε να ενωθούμε. Μην κερνάτε τα σαχλοκούδουνα. Ενωθείτε μαζί με τον μέγα πολίτικο αρχηγό του Ν.Α.Φαν.Σ.Κα.Τ.Α (νέο ασύλληπτα φανταστικό σχέδιο κατά της αφραγκίας) και σταματήστε να κερνάτε.

Ναι, αν καταφέρετε να βγείτε ραντεβού να είστε κύριοι και σωστοί, και το ποτό της κοπέλας να το κεράσετε. Αλλά μην κερνάτε άλλο αυτές που βγαίνουν χωρίς φράγκο στην τσέπη και επειδή έχουν ωραίο κώλο γίνονται πιο κόκκαλο από σένα που δουλεύεις όλη τη βδομάδα.

Ελάτε μαζί με τον Μαρκήσιο, να εξαλείψουμε το μίασμα! Δεν θα μας τα πιούνε αυτές!

Θα τα πιούμε μόνοι μας!

Μαρκήσιος Παπαχώστας για το pillowfights.gr

Βρήκαν αναλλοίωτο πτηνό 99 εκατομμύριων ετών παγιδευμένο σε κεχριμπάρι

ΖΩΔΙΑ: Αυτά είναι τα ζευγάρια που ΔΕΝ θα χωρίσουν ΠΟΤΕ…