in

Σε 1 ώρα φεύγω και δεν έχω φτιάξει βαλίτσα. Τι ζώδιο είμαι;

Όπως είπε και ο Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, άγγλος συγγραφέας, «Το μόνο που πρέπει να αποφασίσουμε είναι τι θα κάνουμε με το χρόνο που μας έχει δοθεί». Και εγώ δηλώνω με το χέρι στην καρδιά άνθρωπος της τελευταίας στιγμής.

Ξέρω πώς είναι να μην έχεις όρεξη να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και πόσο ωραίο ακούγεται το «Θα το κάνω αύριο». Δυστυχώς όμως, το αύριο έρχεται γρήγορα. Ας δούμε λοιπόν πόσο καλά τα πάμε με τον χρόνο, σύμφωνα με το «άστρο» μας.

ΚΡΙΟΣ

Τον Κριό δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις με τίποτα άτομο της τελευταίας στιγμής και αυτό διότι βιάζεται για τα ΠΑΝΤΑ. Ναι μεν θα τρέξει να πληρώσει την ΔΕΗ με το που φτάσει ο λογαριασμός, αλλά ενδιάμεσα θα γυρίσει πάλι σπίτι να πάρει τα λεφτά που ξέχασε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οργανωμένο ζώδιο, ξέρει να διαχειρίζεται καλά τον χρόνο του και για αυτό και τελειώνει τις υποχρεώσεις του πάντα στην ώρα του. Είτε για διασκέδαση, είτε για δουλειά δεν πρόκειται να σε αφήσει να περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εντάξει, ένα κλασσικό ζώδιο του αέρα δεν μπορεί να προσγειωθεί εύκολα στην γη και να μπει σε τόσο βαρετές διαδικασίες. Συνήθως τρέχουν τελευταία στιγμή για όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γκρινιάζουν αρκετά συχνά, κάτι που τους κάνει να αποσυντονίζονται. Δεν είναι ότι έχουν θέμα στο να εκπληρώσουν κάποια δουλειά τους, αλλά στο ότι ενώ μπορεί να έχουν αρκετό καιρό μπροστά τους, τους τρώει το άγχος.

ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς δεν τρέχει, οι άλλοι τρέχουν γι΄αυτόν. Ωραία πλάσματα τα λιοντάρια, δεν πρόκειται να σκάσουν και να τρέξουν άμα δεν το θέλουν. Γι΄αυτό συνήθως φτάνουν να τα κάνουν όλα τελευταία στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχει ήδη φροντίσει να είναι όλα έτοιμα πριν του το ζητήσουν. Είναι γενικά εκείνος ο τύπος που έχουμε όλοι στην παρέα, ξέρεις εκείνος που φτάνει πάντα πρώτος στα ραντεβού και μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα. (Να ξέρετε πάντως σας αγαπώ για αυτό)

ΖΥΓΟΣ

Φτερό στον άνεμο, αλλά και υπερβολικά συνεπής. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αλλά ενώ δεν τρέχουν να προλάβουν, πιθανόν θα είναι οι πρώτοι που θα παραδώσουν π.χ μια εργασία. Σίγουρα θα είναι στην ώρα τους, χωρίς να ιδρώσουν και πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένα μου σκορπινάκια, μην με δείρετε, αλλά μεταξύ μας είμαστε λίγο ό,τι να ναι. Υπάρχουν φορές που τα κάνουμε όλα σωστά και στην ώρα μας και άλλες που δεν ξενυχτάμε προκειμένου να τελείωσουμε τις υποχρεώσεις μας. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό πάντως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εντάξει, δεν είναι εντελώς αδιάφορος, απλά επειδή είναι τρομερά χαλάρος, δεν ενοχλείται ιδιαίτερα με το να τρέχει τελευταία στιγμή. Εξάλλου, γνωρίζει πολύ καλά πώς στο τέλος θα πετύχει και στην ουσία θα έχει θυσιάσει λίγες ωρίτσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άμα ο Παρθένος είναι μία φορά οργανωμένος, ο Αιγόκερως είναι εκατό. Δεν υπερβάλλω. Πάντα τελειώνει γρήγορα τις δουλειές του, κυρίως επειδή επενδύει σε αυτές πραγματικά. Και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει τέλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοιάζει λίγο με τον Τοξότη, μόνο που ο αυτός δεν έχει την απαίτηση στο τέλος να τα καταφέρει όλα άψογα. Δεν στεναχωριέται καν άμα δεν συμβεί. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε και ας αργούμε και λίγο.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς είναι καλός στο να οργανώνει τον χρόνο του σωστά, θεωρητικά. Πρακτικά τώρα, έχει ένα μικρό πρόβλημα, αφαιρείται πάρα πολύ εύκολα. Έτσι, ενώ ξεκινάει πολύ καλά, καταλήγει να αργεί.

Ο γιος του Εσκομπάρ: Πως έζησα δίπλα στον πατέρα μου

Δάκρυα συγκίνηση για την αριστούχο μητέρα: Τέλειωσε το Γυμνάσιο, μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά και επέστρεψε στα 37 σημαιοφόρος