in

Σας βλέπουν από ψηλά: 10 σημάδια ότι οι ψυχές των νεκρών που αγαπάτε είναι κοντά σας

Τα πνεύματα των αγαπημένων μας σε καμία περίπτωση δεν μας εγκαταλείπουν όταν φεύγουν από την ζωή. Αντίθετα, επιδιώκουν να κρατούν επικοινωνία μαζί μας με ποικίλους τρόπους. Γι’ αυτό είναι καλό να προσέξουμε τα κάτωθι 10 σημάδια που προαναγγέλλουν ότι οι νεκροί θέλουν μας στείλουν ένα μήνυμα.

Μέσω των ονείρων
Όταν κοιμόμαστε, η δονητική μας ενέργεια αυξάνεται και αντιστοιχεί με την ανώτερη ενέργεια των πνευμάτων. Το υποσυνείδητο μυαλό μας είναι πολύ πιο δεκτικό όταν κοιμόμαστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πνεύματα μπορούν να μας επηρεάσουν εύκολα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τα όνειρα που σχετίζονται με ένα αποθανόντα είναι συνήθως πολύ ζωντανά και δεν μοιάζουν τόσο με τα συνηθισμένα όνειρα. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να τα θυμάστε αφού ξυπνήσετε.

Αν έχετε τέτοια όνειρα, τότε πρέπει να τους δώσετε προσοχή, γιατί είναι ένα μήνυμα από την άλλη πλευρά…

Μυρωδιές
Η αίσθηση της οσμής συνδέεται στενά με την μνήμη. Συνήθως μια μυρωδιά θα μπορούσε να συνοδεύει την παρουσία ενός πνεύματος. Θα μπορούσε να είναι το άρωμα του αγαπημένου λουλουδιού ή φαγητού του αποθανόντα.

Χάνετε πράγματα
Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι κάποια από τα πράγματα σας εξαφανίζονται μυστηριωδώς από ένα μέρος και εμφανίζονται σε ένα άλλο. Τις περισσότερες φορές είναι το πνεύμα των αγαπημένων μας που μετατοπίζει τα πράγματα από το ένα μέρος στο άλλο. Συνήθως λείπουν αντικείμενα όπως κοσμήματα, μπουκάλια, πίπες καπνού ή πράγματα που χρησιμοποιούσαν όσο ζούσαν.

Τραγούδια
Μερικές φορές μπορείτε επίσης να λάβετε ένα μήνυμα με τη μορφή τραγουδιών. Ίσως οδηγείτε και καθώς ακούτε μουσική συνειδητοποιείτε ότι τα τραγούδια δεν είναι κατανεμημένα τυχαία. Αν παρατηρήσετε κάποιο μοτίβο τότε είναι σίγουρα το πνεύμα του αγαπημένου σας που προσπαθεί να σας δώσει ένα μήνυμα.

Μέσα από τις σκέψεις
Μερικές φορές επηρεαζόμαστε από σκέψεις που μας γνωστοποιούν ένα συγκεκριμένο πράγμα, όπως όταν οδηγείτε γρήγορα και εμφανίζεται η σκέψη ότι πρέπει να επιβραδύνετε.

Τέτοιες σκέψεις δεν είναι δικές μας. Ναι, είναι η φωνή του αγαπημένου σας προσώπου και όχι η φωνή στο κεφάλι σας. Ένας εύκολος τρόπος για να το αναγνωρίσετε είναι επειδή η φωνή δεν θα είναι σε πρώτο πρόσωπο. Δεν θα σκεφτείτε δηλαδή «θα αργήσω», αλλά «θα αργήσεις».

Απροσδόκητα δώρα
Δεν χρειάζεται να είναι μια Πόρσε. Θα μπορούσατε να λάβετε απροσδόκητα δώρα με τη μορφή αγάπης και φροντίδας όταν δεν το περιμένετε καθόλου. Θυμάστε την στιγμή που νιώσατε στεναχωρημένοι και ξαφνικά είχατε μια κλήση από έναν φίλο ή συγγενή που σας έκανε ευτυχισμένους και συνεχίσατε τις δουλειές σας; Ναι, αυτά είναι τα συμπτωματικά δώρα και λαμβάνονται με αγάπη.

Ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή
Πιστεύετε ότι απλώς τυχαίνει να συναντάτε τους κατάλληλους ανθρώπους όταν τους χρειάζεστε περισσότερο; Σκεφτείτε το ξανά επειδή θα μπορούσε να είναι ο αγαπημένος σας που προσπαθεί να σας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζετε.

Κάποιες φορές συναντάτε ανθρώπους όταν είστε στην χειρότερη κατάσταση που μπορεί να βρίσκεστε και έρχονται σαν μια ακτίνα φωτός για να μεταδώσουν λίγο φως στη ζωή σας. Δώστε προσοχή σε τέτοιους ανθρώπους!

Κατά τη διάρκεια της κηδείας
Κατά τον μέντιουμ Τζέιμς Βαν Πραα, οι άνθρωποι παρακολουθούν την κηδεία τους αφού πεθάνουν και προσφέρουν παρηγοριά στην οικογένεια και στους φίλους τους. Θα πρέπει να αναζητήσετε σημάδια όπως ένα άγγιγμα στον ώμο ή ένα χάδι στο μάγουλο κατά τη διάρκεια της κηδείας τους, προκειμένου να αισθανθείτε το πνεύμα τους.

Κατοικίδια
Τα ζώα είναι ιδιαίτερα δεκτικά σε οποιαδήποτε υπερφυσική παρουσία. Έτσι, αν ο σκύλος σας αρχίσει να κουνά την ουρά του προς το κενό τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εκεί κάποιος που αγαπούσε ως ανθρώπινο ον που τώρα έρχεται με τη μορφή πνεύματος.

Ακόμα και τα κατοικίδια που έχουν πεθάνει επισκέπτονται τους ιδιοκτήτες τους και πολλοί έχουν αναφέρει ότι άκουσαν το γάβγισμα του σκύλου τους ή το νιαούρισμα της γάτας τους.

Παλιές συνήθειες
Αν ο παππούς σας γκρίνιαζε για τα αναμμένα φώτα τότε οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να σβήσει τα φώτα στο σπίτι ως πνεύμα. Μερικές φορές, τα πνεύματα προσπαθούν να κάνουν τα ίδια πράγματα που έκαναν όσο ζούσαν.

Υπάρχουν κι οι γυναίκες που κοιτάνε την ψυχή, όχι την τσέπη

Έλληνες φοιτητές έφτιαξαν εφαρμογή που αποκρυπτογραφεί το κλάμα ενός μωρού