in

Πώς θα τον κάνεις δικό σου σύμφωνα με το ζώδιο του;

Ο χειμώνας είναι ιδιαίτερα ερωτικός αστρολογικά.

Εσύ χρειάζεται να ξέρεις κάποια βασικά χαρακτηριστικά που θα σου αποκαλύψουν κάποιες κρυφές πτυχές του χαρακτήρα του…

ΚΡΙΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Κριοί έχουν εκφραστικά μάτια, δυνατά χέρια,καλοσχηματισμένο κορμί, ντύνονται απλά, είναι πολύ αυθόρμητοι, βοηθούν τους αδυνάτους, έχουν ηγετικές ικανότητες, είναι

πολύ κινητικοί και θορυβώδεις. Θέλουν να είναι πάντα πρώτοι και όταν αποφασίσουν κάτι, θέλουν να το εκτελέσουν αμέσως. Δεν κρύβουν πράγματα,μιλούν ξεκάθαρα, είναι κατακτητές και βοηθούν το κοινωνικό σύνολο. Οι άντρες ασχολούνται με τη γυμναστική και τις μηχανές. Είναι ερωτικοί και δεν σταματούν να αγωνίζονται μέχρι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Οι γυναίκες ντύνονται πιο κομψά αλλά πάντα προτιμούν άνετο ντύσιμο και τους αρέσουν τα κοσμήματα. Επιδεικνύουν τα κατορθώματά τους, πρωτοπορούν, ξεχωρίζουν και είναι πολυέξοδοι. Δεν φοβούνται τον ανταγωνισμό. Ζουν με ένταση, εκφράζονται, βάζουν συνέχεια στόχους και αγωνίζονται σε όλη τους τη ζωή.
Πώς θα τον κατακτήσεις

Αν σ’ ενδιαφέρει ένας Κριός πρέπει να κάνεις το βήμα να τον πλησιάσεις πρώτη και να του δείξεις ότι ξεχωρίζει από την υπόλοιπη παρέα. Είναι ανυπόμονος, εγωιστής και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Δεν έχει τάξη μέσα του, δεν δέχεται υποδείξεις και κριτική, πιστεύει πως αυτός είναι ο σωστός και δεν αλλάζει γνώμη και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Συναισθηματικά είναι παρορμητικός, παθιασμένος, γενναιόδωρος και προχωρά γρήγορα ότι τον ενδιαφέρει. Δεν αγαπά την μετριότητα και αν κάτι τον πνίγει, φεύγει. Έχει ανάγκη να είναι σπουδαίος και απαραίτητος, αγαπά τα ταξίδια, τα σπορ, τα θεάματα, τη μουσική, τις δουλειές του σπιτιού, το καλό φαγητό. Για να τον κατακτήσεις, μην γκρινιάζεις, μην ζηλεύεις, δείξε ενθουσιασμό για τις ιδέες του για να σε εκτιμήσει και να νιώσει περήφανος για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Ταύροι είναι απλοί, με φυσικές αντοχές, θέληση, παρατηρητικότητα, αργοί στις κινήσεις τους, έχουν μαγνητισμό, είναι ελκυστικοί και έχουν ανάγκη την συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Τους αρέσουν οι υλικές ανέσεις, το καλό φαγητό, η διασκέδαση, η μουσική, η κηπουρική, η εξοχή. Είναι σταθεροί και δίνουν πρακτικές λύσεις στα προβλήματα. Δουλεύουν για να αποκτήσουν οικονομική άνεση, μισούν τα χρέη και είναι προσεκτικοί στην οικονομική διαχείριση. Οι γυναίκες ντύνονται απλά με ρούχα που τονίζουν την θηλυκότητά τους. Οι άντρες είναι πιο συντηρητικοί, καλοντυμένοι είτε κλασικά είτε σπορ και με φωτεινά χρώματα.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Αν επιθυμείς να κατακτήσεις ένα Ταύρο πρέπει να είσαι ευχάριστος, να του προσφέρεις άνεση, ωραίο περιβάλλον,γαλήνη, καλό φαγητό και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σου. Είναι πολύ ερωτικός, ευαίσθητος και ανασφαλής, έχει ανάγκη την πρακτική και ερωτική βοήθεια του συντρόφου του, είναι ανεκτικός και αντιλαμβάνεται αλήθειες. Είναι κτητικός, ζηλιάρης, έχει ένστικτο, ζυγίζει τις καταστάσεις, θέλει αποκλειστικότητα. Θέλει να φεύγει μακριά από την καθημερινότητα και αγαπά τα καλαίσθητα δώρα. Είναι συντηρητικός και δεν πρέπει να του θίγεις τα ελαττώματα του. Ότι βάλει στο μυαλό του, θέλει να το αποκτήσει. Προσπαθεί για το καλύτερο, μισεί τη φτώχεια και τη μιζέρια. Είναι χαμογελαστός, με χιούμορ, αγαπητός στις παρέες, δεν του αρέσει να εκτίθεται και δεν ξεχνά ποτέ τη βοήθεια που θα του προσφέρεις σε μια δύσκολη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Δίδυμοι είναι πρωτότυποι, ευχάριστοι, περίεργοι, επικοινωνιακοί, ζωντανοί, εύθυμοι. Είναι πολύ ομιλητικοί και δίνουν την εντύπωση πως γνωρίζουν τα πάντα. Αγαπούν τη συντροφιά, τον έρωτα, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τα σπορ. Παραπονιούνται συχνά ότι πιέζονται από πρόσωπα ή καταστάσεις. Έχουν έμπνευση, γρήγορη σκέψη, σφαιρική άποψη για τα θέματα. Είναι εγωιστές, κυνικοί, συναισθηματικά ανασφαλείς, αποκτούν πολλές εμπειρίες, υπολογίζουν στις ικανότητές τους και σκέφτονται το ρόλο που θα παίξουν για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση. Αλλάζουν απόψεις και εξελίσσονται συνεχώς. Είναι γεννημένοι θεατρίνοι. Συνήθως δείχνουν πάντα νέοι, ειναι αδύνατοι στο σώμα, με ωραία αισθητική και ντύσιμο ακριβό σε ανοιχτά χρώματα και ξέρουν να ψωνίζουν έξυπνα. Αποτελούν ένα γρίφο για τους άλλους, κρύβουν αλήθειες, λένε ψέματα και είναι παράδειγμα δράσης.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Δύσκολο να κερδίσεις ένα Δίδυμο καθώς είναι πληθωρικός και ευμετάβλητος, αλλάζει συνέχεια ενδιαφέροντα και απόψεις. Αν ενδιαφέρεσαι να τον κερδίσεις, πρέπει να συμμεριστείς την ανάγκη του για αλλαγές, να είσαι υποχωρητικός, πρόθυμος, να είσαι φίλος και σύντροφος στη συναρπαστική πραγματικότητά του. Έχει απαιτήσεις, είναι σπάταλος και χρειάζεται συνεχώς έπαινο. Οι παρέες του αποτελούνται από ανθρώπους με παρόμοιο επίπεδο με το δικό του. Του αρέσει να
ερωτοτροπεί, να φλερτάρει, να αποκτά εμπειρίες. Δύσκολα αφήνει το πρόσωπο που αγαπά. Μισεί την γκρίνια, την απαισιοδοξία, την καταστροφολογία. Αγαπά τις ανέσεις, τη βραδινή έξοδο, την κοσμική ζωή, τα ωραία εστιατόρια, τα θεάματα, τη μουσική, τις συζητήσεις με φίλους που θα τον πληροφορήσουν γεγονότα. Αγαπά τα πρακτικά δώρα, τα βιβλία και την επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Καρκίνοι έχουν όμορφα, γλυκά μάτια, είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, φιλόξενοι και ιδανικοί φίλοι. Τους φίλους τους τους αγαπούν για πάντα και τους βοηθούν πολύ στα προβλήματά τους. Είναι διαισθητικοί και δοκιμάζονται πολύ όταν μέσα τους παλεύει το συναίσθημα με τις σκέψεις. Οι άντρες είναι τεχνοκράτες και δημιουργούν μεγάλες επιχειρήσεις. Είναι ρομαντικοί αλλά όσο ερωτευμένοι κι αν νιώσουν, προσπαθούν να προστατέψουν τα συναισθήματά τους. Στους τσακωμούς τους γίνονται εκρηκτικοί. Οι γυναίκες ντύνονται απλά και προτιμούν τις παλ αποχρώσεις. Οι άντρες προτιμούν το καλόγουστο σπορ ντύσιμο. Είναι άνθρωποι δεμένοι με την οικογένεια τους, με την πατρίδα τους, με τους γονείς τους, ψυχικά και ηθικά. Αφιερώνονται και μένουν πιστοί στους ανθρώπους που θεωρούν απαραίτητους. Είναι λίγο ακατάστατοι και όταν περνούν δοκιμασίες θέλουν να δραπετεύουν στη θάλασσα και να πηγαίνουν ταξίδια.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Καρκίνο, πρέπει να τον πλησιάσεις πολύ προσεγμένα. Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα την ιδιοκτησίας και φοβάται μη χάσει ότι αγαπά. Η γυναίκα Καρκίνος αγαπά την οικογένεια και τα παιδιά ενώ ο άντρας Καρκίνος θέλει μια γυναίκα που να θυσιάζει τα πάντα γι’ αυτόν. Είναι ένας άνθρωπος που τον απασχολεί πολύ η κοινωνική του θέση, οι αξίες του και η ασφάλειά του. Έχει ένστικτο και διαίσθηση που δεν τον ξεγελάει. Αγαπά τις γιορτές, τα ήθη και τα έθιμα. Δεν ξεχνά ποτέ κάποιον που θα τον βοηθήσει. Είναι δυσπρόβλεπτος και αιφνιδιαστικός στη συμπεριφορά του και πολλές φορές αγχώδης. Όταν είναι κακόκεφος, είναι και δύσκολα ανεκτικός στους άλλους. Αγαπά την τέχνη, τη μουσική, τα ταξίδια, τις αντίκες, τη θάλασσα,τον αθλητισμό, ότι έχει σχέση με το παρελθόν και τα δώρα που αγγίζουν την ευαισθησία του.

ΛΕΩΝ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Λέοντες διαθέτουν ένα βασιλικό παρουσιαστικό, επιβάλλονται με την παρουσία τους, είναι γενναιόδωροι, ξέρουν τι θέλουν και τι κάνουν και ζητούν αναγνώριση. Έχουν επιμελημένη εμφάνιση, ωραία μαλλιά που αρνούνται να τους τα αγγίζεις και πολλούς ανθρώπους γύρω τους. Αγαπούν το ωραίο και ακριβό ντύσιμο, τα κοσμήματα, τα πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα, τα ακριβά δώρα. Ασχολούνται με οτιδήποτε τους δίνει ικανοποίηση και δόξα. Είναι πολύ εργατικοί, φιλόδοξοι και
δημιουργικοί. Σκέφτονται γρήγορα, έχουν ιδέες, παίρνουν έξυπνες αποφάσεις και είναι διορατικοί. Αποσύρονται από την εργασία σε μεγάλη ηλικία γι’ αυτό πρέπει να προσέχουν και την υγεία τους.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Δύσκολο να κατακτήσεις ένα Λέοντα γιατί ο άνθρωπος που θέλει να έχει δίπλα του πρέπει να έχει ποιότητα, μεγαλοπρέπεια, άψογη και ευγενική συμπεριφορά. Αναλύει πολύ τις καταστάσεις, είναι παρατηρητικός και ψυχολογεί την γνησιότητα των αισθημάτων. Του αρέσει η ωραία ατμόσφαιρα,η άνεση, ο ρομαντισμός, τα θεάματα, η μουσική και μισεί τη μιζέρια, τις κακίες, το άγχος, τη φασαρία, τη γκρίνια, την
επιπολαιότητα και τη βιασύνη. Χρειάζεται κομπλιμέντα και έμπρακτες αποδείξεις αγάπης την οποία και ανταποδίδει. Είναι ερωτικός, συναισθηματικός, παθιασμένος, συγχωρεί τα λάθη των άλλων. Είναι εκλεκτικός στα τραπέζια μιας και του αρέσει η ωραία διακόσμηση, το ποιοτικό και ασυνήθιστο φαγητό, η πολυτέλεια, το καλό κρασί. Προτιμά διακοπές σε μέρη ξωτικά. Είναι εγωιστής και δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Παρθένοι έχουν κριτικό πνεύμα, είναι σεμνοί, με αντίληψη και πρακτικοί. Οι γυναίκες είναι κομψές, με λεπτή συμπεριφορά και διαλλακτικότητα ενώ οι άντρες είναι σοβαροί και συντηρητικοί. Στον ερωτικό τομέα υπολογίζουν πολύ τις αντιδράσεις των άλλων. Είναι σχολαστικοί με την καθαριότητα, έχουν έντονη την αίσθηση του καθήκοντος, είναι πρόθυμοι και χρήσιμοι στους άλλους, χρησιμοποιούν επιχειρήματα για να πείσουν και κάνουν εύστοχες παρατηρήσεις και υποδείξεις. Αγαπούν την κηπουρική, το καλό φαγητό με φίλους στο σπίτι, αν και κατά καιρούς κάνουν δίαιτες για να διατηρήσουν την ομορφιά τους, τη βραδινή ζωή, την εξοχή, την γυμναστική στο σπίτι και την οδήγηση. Νευριάζουν συχνά αλλά δεν το εκδηλώνουν πάντα. Την αγωνία τους την εκδηλώνουν με την κίνηση που τους ανακουφίζει. Έχουν ευαίσθητο πεπτικό σύστημα. Τους αρέσει η συζήτηση, ασχολούνται με τις τέχνες, με διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι, με τακτοποιήσεις χώρων και οι γυναίκες με τη μοδιστρική.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Η κατάκτηση ενός Παρθένου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι ευαίσθητος, με διαθέσεις που ποικίλουν και δύστροπος. Συγκινείται, αγαπά αλλά δεν εκδηλώνει εύκολα τον έρωτά του γιατί είναι σεμνός και συνεσταλμένος. Έχει κριτικό πνεύμα, παρατηρητικότητα και δεν μοιράζει κολακείες. Ζητά ασφάλεια, εμπιστοσύνη, κατανόηση και χρόνο για να εξελιχτεί μια ερωτική σχέση. Θυσιάζεται για το καθήκον και έχει εξάρτηση από τα άτομα της οικογένειάς του. Έχει ανάγκη να στηριχτεί στον άλλο και να ενθαρρυνθεί για να αποδώσει ερωτικά. Μπλοκάρεται και θλίβεται συχνά κι εδώ χρειάζεται αγάπη και τρυφερότητα για να σκεφτεί και πιο ευχάριστες καταστάσεις. Αγαπά το καλό φαγητό και μια απόδραση από την καθημερινότητα θα τον βοηθήσει να βγάλει έναν άλλο εαυτό. Του αρέσει η πολυτέλεια και η άνεση καθώς και οι μονοκατοικίες με κήπο. Η ερωτική του ζωή είναι μοιραία και δεν ικανοποιείται εύκολα, αντίθετα αμφισβητεί.

ΖΥΓΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Ζυγού διακρίνονται από τη φινέτσα τους, τη γλυκιά και ειρηνική τους συμπεριφορά και την επιθυμία τους να κερδίσουν την αγάπη των άλλων. Είναι κοινωνικοί, τους απασχολούν οι σχέσεις τους και ψάχνουν να βρουν ισορροπία. Ζητούν σεβασμό, αρμονία, αισθητική και μέτρο. Όταν αγαπήσουν τα δίνουν όλα και κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τους άλλους. Μισούν τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες και προσπαθούν με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο να λύσουν τις διαφωνίες τους. Οι γυναίκες Ζυγοί ξέρουν να εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους, το ντύσιμο τους, την κόμμωσή τους και την αρμονία τους και ξέρουν επίσης να κρύβουν και τις ατέλειες τους. Οι άντρες Ζυγοί όποιο ντύσιμο και αν κάνουν το
χαρακτηρίζει η νεότητα και η άνεση κινήσεων. Αγαπούν το καλό φαγητό και τα γλυκά και άνετα θα είχαν πρόβλημα βάρους αν δεν τους ενδιέφερε να παραμείνουν κομψοί. Γυμνάζονται παρακινούμενοι από φίλους. Το σπίτι τους είναι ωραίο διακοσμημένο. Αγαπούν την καλής ποιότητας μουσική.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Ο Ζυγός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Είναι ρομαντικός, συντροφικός και έχει ανάγκη από ψυχική και συναισθηματική συμπαράσταση. Πρέπει να τον πλησιάσεις με ευγένεια για να τον αγγίξεις, να τον φλερτάρεις, να έχεις κατανόηση, να τον περιποιείσαι μέχρι να πέσει στην αγκαλιά σου. Είναι καλός σύντροφος και σύζυγος, δίνει πολλά αλλά θέλει και να παίρνει πολλά. Μισεί την αχαριστία, την καταπίεση, τη μιζέρια, την υποκρισία, την άσχημη συμπεριφορά και το ψέμα. Θέλει ενθάρρυνση και επαίνους. Είναι επικοινωνιακός, με χιούμορ και κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Του αρέσουν τα δώρα, η ομορφιά, το ωραίο ντύσιμο και οι αποδράσεις από την πόλη. Κάνει παραχωρήσεις στον έρωτα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και εύκολος στις σχέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Σκορπιοί διαθέτουν μαγνητισμό, μυστήριο,ζήλια, κτητικότητα, καταπίεση,ανασφάλεια, είναι ερωτικοί, ξέρουν να αμύνονται, έχουν φοβίες και κρυφά συναισθήματα. Ενδιαφέρονται για τις σχέσεις τους και ζητούν κατανόηση και τρυφερότητα. Είναι μαχητικοί, δυνατοί, εκρηκτικοί και αντέχουν τις κακουχίες της ζωής. Το γυναικείο ντύσιμο τονίζει την θηλυκότητά τους. Ξέρουν να ψυχολογούν, να ερευνούν και να διεισδύουν στην ψυχή του άλλου. Είναι σταθεροί και ευαίσθητοι, μεθοδεύουν τις κινήσεις τους, πραγματοποιούν τους σκοπούς τους και όταν χρειαστεί χτυπάνε επιδέξια στο ευαίσθητο σημείο του εχθρού τους. Διασκεδάζουν αλλά απομονώνονται κιόλας. Σιωπούν, κριτικάρουν σκληρά, έχουν υπομονή και επιμονή. Οι αμφισβητήσεις τους και ο φόβος τους πολλές φορές τους κάνει αυτοκαταστροφικούς.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Η σχέση με έναν Σκορπιό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τον ενδιαφέρει ο έρωτας και η συντροφικότητα αλλά το σκέφτεται πριν ξεκινήσει μια σχέση γιατί φοβάται μήπως δεν μπορέσει να καλύψει τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό του. Θέλει έναν άνθρωπο να τον καλύπτει σε όλα στη ζωή του. Ψυχολογεί αλλά δεν ψυχολογείται. Πρέπει να σκεφτείτε πολύ πριν ξεκινήσετε κάτι μαζί του. Το θετικό στοιχείο είναι ότι μαζί του θα διασκεδάζετε, θα πηγαίνετε εκδρομές και σε ενδιαφέροντα θεάματα. Είναι γενναιόδωρος, φλογερός στον έρωτα, συνεργάσιμος και απαραίτητος στους

άλλους. Το αρνητικό στοιχείο είναι ότι ζηλεύει ακόμα και όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, έχει τρομερές συναισθηματικές απαιτήσεις και είναι σαδομαζοχιστής. Είναι αινιγματικός καθώς ποτέ δεν θα ομολογήσει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Μισεί και αγαπά με πάθος, ξεγυμνώνει τον άλλο και ανακαλύπτει το ψέμα. Ζητάει εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, ενθάρρυνση, τρυφερότητα και συμπαράσταση. Όποιος τον πλησιάσει ουσιαστικά, θα ζήσει ένα φλογερό έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι επικοινωνιακοί, κινούνται συνεχώς, μιλούν συνεχώς, είναι απασχολημένοι σχεδόν πάντα και απαντούν σε όλα. Δεν δείχνουν πάντα τις εσωτερικές διαθέσεις τους. Είναι εξωστρεφείς, διδάσκουν τους άλλους και προσαρμόζονται εύκολα. Παρατηρούν τα πάντα, εξετάζουν αυτά που τους λένε οι άλλοι, ψυχολογούν σωστά και βλέπουν τον πυρήνα του προβλήματος. Αναγνωρίζουν τα λάθη τους, είναι ανεξάρτητοι, προστατευτικοί, ρομαντικοί, ιδεολόγοι, μεγαλόψυχοι. Αγαπούν το σπορ ακριβό ντύσιμο, τα μακρινά ταξίδια, τις εκδρομές στη φύση αλλά και την πόλη, τη νυχτερινή ζωή, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τα θεάματα, τη μουσική, τα βιβλία. Είναι επιρρεπείς στις φήμες και τα σχόλια που ακούν και καθόλου προγραμματισμένοι.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Ο Τοξότης θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο χαρούμενο, καθόλου καταπιεστικό, στενοκέφαλο και κτητικό, που να τον αγαπά χωρίς να τον δεσμεύει. Υπάρχουν δυο τύποι σ’αυτό το ζώδιο. Ο πρώτος τύπος είναι ο άνθρωπος που αγαπά τα σπορ, τα ταξίδια, την περιπέτεια, το χιούμορ, την δράση και είναι θορυβώδης και γοητευτικός. Δύσκολος τύπος για να τον κατακτήσεις. Ο δεύτερος τύπος είναι ο άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών, που ασχολείται με διάφορα πράγματα και υποθέσεις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, συμβουλεύει και διδάσκει τους άλλους και

συμπαραστέκεται στα προβλήματα των άλλων. Θέλει να συζητάει με τον άνθρωπό του τα πάντα και να μοιράζεται τις περιπέτειες του νου. Μισεί την απαισιοδοξία, τη μιζέρια, τη γκρίνια. Του αρέσουν τα σπίτια με μεγάλα παράθυρα για να βλέπει πράσινο ή θάλασσα. Αγαπά τις πικάντικες γεύσεις, το κρέας, τα γλυκά. Του αρέσουν οι συζητήσεις που αφορούν την επικαιρότητα. Το ντύσιμό του είναι απλό, νεανικό και εντυπωσιακό. Αν σας ενδιαφέρει να τον πλησιάσετε, να είστε ειλικρινείς, ευγενικοί, φιλικοί και άνετοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Αιγόκεροι είναι ψηλοί και αδύνατοι. Οι γυναίκες έχουν ωραίες γάμπες και οι άντρες γοητευτικές γραμμές στο πρόσωπο. Είναι χαμογελαστοί, ήρεμοι, οργανωτικοί. Το ντύσιμο τους είναι λιτό. Λένε τα πράγματα όπως είναι, είναι πρακτικοί και φιλόδοξοι στην εργασία τους, προοδεύουν και οργανώνουν και τους άλλους. Έχουν αξίες, αξιοπρέπεια, εγωισμό και καθόλου διάθεση για τρέλες. Είναι τακτικοί στα πράγματά τους και αναζητούν ανθρώπους ίδιους με αυτούς. Έχουν αντοχή, δύναμη, ζητούν σεβασμό και προσπαθούν να φτάσουν ψηλά. Είναι φιλάνθρωποι και ζητούν έπαινο και αναγνώριση για τα δημιουργήματά τους. Χρειάζονται περισσότερο ψυχαγωγία και απασχόληση με σπορ.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Δεν κατακτάς εύκολα έναν Αιγόκερω γιατί δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, ούτε παρασύρεται από πάθη. Αν θέλεις να τον πλησιάσεις, να ελέγχεις τις κινήσεις σου, να είσαι μετριοπαθής και καθόλου αυθόρμητη. Θα πάρει καιρό να δημιουργήσεις μια σχέση μαζί του. Παίρνει στα σοβαρά ότι του λες, είναι παρατηρητικός, έχει μνήμη και εξυπνάδα. Υπάρχουν δυο τύποι Αιγόκερων. Ο πρώτος υποτάσσεται μέσα στο περιβάλλον που μεγάλωσε. Ο δεύτερος φτιάχνει ένα δικό του καθεστώς και

υποτάσσεται σ’αυτό. Είναι δύσκολος άνθρωπος, ανικανοποίητος, βιαστικός και αυστηρός στις σχέσεις του. Θέλει οι συζητήσεις του πάντα να καταλήγουν κάπου, είναι απότομος, δεν έχει χιούμορ, δεν γελά πολύ. Αφοπλίζεται με τη στοργή. Αγαπά τη μουσική, την ήρεμη ατμόσφαιρα, τα κοσμικά κέντρα, το καλό φαγητό, τα ποτά και την ποιότητα. Του αρέσουν τα κοσμήματα, η βαριά επίπλωση, τα φυτά, οι συλλογές αντικειμένων. Τον αναζωογονεί η θάλασσα, το βουνό και τα ταξίδια σε χώρες με παραδόσεις. Γι’ αυτόν όλα μπορούν να γίνουν χάρη στην εργατικότητα, τη δυνατότητα, την υπευθυνότητα. Θέλει αγάπη και κατανόηση. Είναι αυστηρός αλλά τελικά δεν βλάπτει παρά μόνο τον ίδιο του τον εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Υδροχόοι ξεχωρίζουν γιατί προηγούνται της εποχής τους, είναι σκεπτόμενοι, επαναστάτες , αμφισβητίες, και συγκρούονται οι ιδέες τους με τα συναισθήματά τους. Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων. Οι υπερανθρωπιστές που απαρνούνται τα υλικά αγαθά και οι τεχνοκράτες που δημιουργούν ένα δικό τους κατεστημένο. Ενδιαφέρονται πολύ για τους άλλους καθώς και για όλη την ανθρωπότητα. Είναι ανασφαλείς, πεισματάρηδες και δυνατές προσωπικότητες. Παραπονιούνται για πράγματα που οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να κάνουν. Προστατεύουν τους άλλους δημιουργώντας ασπίδα για τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγαπούν τα ταξίδια,τη θάλασσα, το κολύμπι, τις επιστήμες, την τεχνολογία, τη μουσική, τα σπορ, τα αυτοκίνητα και την φωτογραφία. Η παρουσία τους είναι επιβλητική. Τους αρέσουν οι μετακινήσεις και τα σπίτια με σύγχρονο εξοπλισμό. Πάντα ψάχνουν για κάτι καινούργιο και απρόοπτο και όσο και να μένουν πιστοί σε έναν άλφα τρόπο ζωής, πάντα στο βάθος είναι αδέσμευτοι και ανεξάρτητοι.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Ο Υδροχόος παρουσιάζεται ευάλωτος αλλά είναι δύσκολο να τον κατακτήσεις. Είναι γοητευτικός αλλά στις σχέσεις του κρατά αποστάσεις. Δεν ερωτεύεται εύκολα και συχνά γιατί ασχολείται με χίλια δυο πράγματα. Εμπλέκεται σε ερωτικές περιπέτειες όχι όμως συναισθηματικά. Αγαπά τη μουσική και τα θεάματα και έχει ανάγκη τον έπαινο των άλλων. Έχει ιδιοτροπίες, είναι απότομος, σκληρός αλλά διαθέτει και κατανόηση και ανοχή μέχρι να την εξαντλήσει. Δίνει χαρά στους άλλους, ανακουφίζει τους φίλους του στις δύσκολες στιγμές. Ζητάει απίθανα πράγματα, του αρέσει το καλό φαγητό, είναι υπερβολικός και νοιάζεται περισσότερο για τους φίλους και τους συνεργάτες παρά για την οικογένειά του. Έχει δικούς του κώδικες ηθικής και απαράβατες αρχές. Μπορείς να τον κατακτήσεις αν αγαπάς τα δύσκολα και τα τολμηρά πράγματα στη ζωή. Αδιαφορεί για τα πλούτη, το γάμο, τους τίτλους και
ξοδεύει τα χρήματά του με πολλούς τρόπους.

ΙΧΘΥΕΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Ιχθύες είναι γοητευτικοί, μαγνητίζουν, σκλαβώνουν τους άλλους. Έχουν εναλλαγές διαθέσεων και δημιουργούν μια πλασματική πραγματικότητα. Είναι ευαίσθητοι, εργατικοί, επικοινωνιακοί, παραπλανητικοί, είναι ένας ωκεανός άλλοτε ήρεμος άλλοτε φουρτουνιασμένος. Δεν αντέχουν την καθημερινότητα και αν ο γάμος τους δεν πετύχει φεύγουν. Δεν έχουν καλή σχέση με το χρήμα. Όταν πιέζονται, πίνουν, κάνουν χρήση ναρκωτικών και μπορεί να προδώσουν ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό. Τους αρέσει η γαλήνη, τα ταξίδια, η θάλασσα, η απλότητα στις γραμμές του σπιτιού. Οι γυναίκες αγαπούν τα ακριβά ρούχα και τα κοσμήματα ενώ οι άντρες είναι συνήθως ατημέλητοι. Με λίγα λόγια είναι οι άνθρωποι της τέχνης, της μουσικής, της αγάπης και του έρωτα, της θλίψης και της μοναξιάς, της δραπέτευσης από την πραγματικότητα, των μεταφυσικών ανησυχιών.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός, ευσυγκίνητος, ευάλωτος συναισθηματικά. Θέλει πολλή στοργή, αγάπη και κατανόηση. Εκτιμά αυτούς που του συμπαραστέκονται. Στις ερωτικές του σχέσεις κουβαλάει το παρελθόν, δεν είναι απαιτητικός, κάνει συγκρίσεις και αναζητά την προστασία. Μισεί την κακία και τη βία. Θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο δυναμικό, που να τον καθοδηγεί, να τον ενθαρρύνει και να τον βοηθά να προοδεύσει. Τρέμει την αποτυχία και την ερωτική απογοήτευση γιατί έχει όνειρα και ελπίδες για το μέλλον του. Εντυπωσιάζεται, μπερδεύεται, φοβάται τον ανταγωνισμό γι’ αυτό και προσπαθεί να στηριχτεί στη λογική και να επιλέξει τους ανθρώπους γύρω του. Αγαπά τα ρομαντικά μέρη, τη θάλασσα, το χορό, τη μουσική, τη γαλήνη, το καλό και πλούσιο φαγητό, τα παγωτά, την ευχάριστη συζήτηση. Παντρεύεται για να αποκτήσει παιδιά γιατί τα αγαπά πολύ και προσπαθεί πάντα να ξεφύγει από το παρελθόν ειδικά αν αυτό είναι μίζερο. Οι γυναίκες φορούν ρούχα που τονίζουν την θηλυκότητά τους, τους αρέσουν τα αρώματα, τα λουλούδια, η ποίηση, τα ρομαντικά μυθιστορήματα. Εύκολο να κερδίσεις ένα Ιχθύ, δύσκολο να τον κρατήσεις.

Πηγή

Αυτά είναι τα 7 Λάθη ομορφιάς που προσέχουν οι άντρες!

41 Πανέξυπνες επαγγελματικές κάρτες που είναι πολύ πιο πρωτότυπες, έξυπνες και ίσως διαδραστικές!