in

Περιμένει το θαύμα η σύζυγος του Δημήτρη Κόκκοτα: «Οι γιατροί μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε»

Ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» μετά από έμφραγμα και διπλή ανακοπή που υπέστη. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, με την οικογένειά του να περνάει δύσκολες ώρες.

Η περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα
Ο γνωστός τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα την περασμένη Πέμπτη (29/3) ενώ βρισκόταν στις πρόβες για το J2US. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπέστη διπλή ανακοπή. Κατόρθωσαν να τον επαναφέρουν και έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει διασωληνωμένος. Οι γιατροί δεν τον έχουν ξυπνήσει ακόμη. Η οικογένεια είναι συγκρατημένα αισιόδοξη.

Η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησε αποκλειστικά στην «Super Κατερίνα», σήμερα 1/4 για την περιπέτεια της υγείας του και τις εξελίξεις.

«Πήγε και ξαναγύρισε» ανέφερε η Κατερίνα Κόκοτα.

«Καλημέρα. Εδώ είμαι, δεν έχουμε κάτι νεότερο. Θα περίμενα να ακούσω ότι είναι ψέμα όλο αυτό. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται υπομονή από όλους. Έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ που εκεί υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί και τον παρακολουθούν. Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Κι εγώ αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι τόσο τυχερός. Παλεύω να βρω κάτι να με κρατήσει» είπε αρχικά η Κατερίνα Κόκοτα και συνέχισε:

Η Κατερίνα Κόκοτα δηλώνει: «Οι γιατροί μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε»
«Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή, είναι συγκρατημένοι, μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε. Έφυγε και ξαναγύρισε. Είναι σε καταστολή ακόμα. Έγινε στην πολύ αρχή μια προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν αλλά ήταν πολύ νωρίς, δεν ολοκληρώθηκε η προσπάθεια. Κάνουν πολύ προσεκτικά βήματα. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες για να ξανακάνουν προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Μπαίνω κάθε μέρα για πολύ λίγο. Είναι ψυχοφθόρο και περιμένω τη στιγμή που θα βγει. Η κόρη μου γνωρίζει τα πάντα για τον πατέρα της».

Δημήτρης Κόκοτας

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 είπε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του:

«Κάνω υπομονή και ελπίζω να ξεπεράσουμε αυτήν την περιπέτεια».

«Είναι σταθερή η κατάσταση. Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι η σταθερότητα σημαίνει κάτι θετικό χωρίς να μας δώσει μία σοβαρή εξέλιξη, οπότε είμαστε σε αναμονή. Δεν θα γίνει κάποια διαδικασία να τον ξυπνήσουν, γιατί με ρωτάνε πολλοί, θα είναι μια πολύ αργή διαδικασία. Δεν βγάζουμε ακόμα συμπεράσματα, είναι σταθερή η κατάσταση που είναι σχετικά καλή. Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, αυτό ακριβώς μας είπαν. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, είχε τις αισθήσεις του. Δεν μου το είπαν αμέσως ακριβώς όπως έγινε, για να μην με τρομάξουν, μέχρι να έρθω στο νοσοκομείο» είπε αρχικά η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα.

Και συμπλήρωσε:

«Νιώθω ότι γίνεται ένα κακό διάλειμμα στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, προσπαθώ να βλέπω πάντα την θετική πλευρά, όσο δύσκολο κι αν είναι. Για εμένα η θετική πλευρά είναι ότι ζει κι όσο ο άνθρωπος ζει, υπάρχει ελπίδα για τα πάντα. Σε όλους τους ανθρώπους έρχεται η άσχημη σκέψη στο μυαλό και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να το ξεχάσω».

Μία μεγάλη δοκιμασία για τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα και την κόρη τους
Η Κατερίνα Κόκοτα ανέφερε επίσης ότι:

«Για εμένα θαύμα αυτή τη στιγμή θα είναι να βγει απ’ την εντατική και να σηκωθεί όρθιος. Το θαύμα είναι κάτι που ίσως δεν είναι εφικτό να γίνει, έχω απλά υπομονή για να περάσει όλο αυτό».

Όσον αφορά την κόρη που έχει αποκτήσει το ζευγάρι, η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα ανέφερε:

«Το παιδί πριν καν πω οτιδήποτε, μου είπε μόνη της “Μην μου πεις να έρθω στο νοσοκομείο, δεν θέλω. Εγώ απλά θα περιμένω τον μπαμπά”».

Είναι ο Τοτός και ετοιμάζεται να βγει ραντεβού με την Αννούλα

Κολωνός: Ισόβια στον Ηλία Μίχο για τον βιaσμό της 12χρονης, αποφυλακίζεται η μητέρα της