in

Οι γιατροί της είπαν ότι δεν είχε καρκίνο αλλά άγχος ενόψει του γάμου αλλά τελικά πέθανε από καρκίνο 3 μήνες αφότου παντρεύτηκε

Οι γιατροί της είπαν ότι δεν είχε καρκίνο, αλλά άγχος ενόψει του γάμου αλλά τελικά πέθανε από καρκίνο 3 μήνες αφότου παντρεύτηκε

  • Η Αυστραλιανή  Leah Debono, 29 ετών, πέθανε από καρκίνο του δέρματος 3 μήνες μετά το γάμο της
  • Η γυναίκα είχε μία ασυνήθιστη ελιά στο χέρι της που θεωρήθηκε άνευ σημασίας από δύο διαφορετικούς γιατρούς
  • Για τρία χρόνια, έκανε τακτικούς ελέγχους, αλλά της έλεγαν ότι ήταν μια χαρά.
  • Αλλά τρεις μήνες μετά την ημέρα του γάμου της με τον σύζυγό της Ben, η Leah έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο του δέρματος, αφού η ασυνήθιστη ελιά ήταν τελικά μελάνωμα.

Οι γιατροί διαβεβαίωναν τη νεαρή γυναίκα ότι δεν πάσχει από την επάρατο νόσο, τη στιγμή που, μια εβδομάδα πριν το γάμο της, ήταν γεμάτη με καρκίνο. Το αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει τρεις μόλις μήνες μετά το μυστήριο του γάμου.

Η Αυστραλιανή Leah Debono ήταν μόλις 29 ετών όταν υπέκυψε στο μελάνωμα, το οποίο ήταν η αρχή του κακού. Στη συνέχεια εξαπλώθηκε στον εγκέφαλο, στο συκώτι, στους πνεύμονες, στην σπλήνα και στα οστά του κοριτσιού.

Η ευθύνη βαραίνει μόνο τους γιατρούς, σύμφωνα με την οικογένειά της και τον χήρο πια Ben. Ο λόγος είναι ότι αποτύγχαναν επανειλημμένα να εντοπίσουν τον καρκίνο του δέρματος.

Το 2012 πήγε πρώτη φορά για να την εξετάσουν δύο χειρουργοί, τότε ήταν 25 χρονών. Και οι δυο γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και θεώρησαν την ασυνήθιστη ελιά στο μπράτσο της Leah, φυσιολογική και χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Ο Ben Debono, από την κεντρική ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας, και η αγαπημένη του Leah παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.

Η τότε 25χρονη τότε γυναίκα, είχε μια ασυνήθιστη ελιά στο χέρι της που δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητά της από δύο διαφορετικούς γιατρούς, οι οποίοι είπαν ότι δεν είχε τίποτα για να ανησυχεί

Το νεαρό ζευγάρι έκανε όνειρα για το μέλλον. Μάλιστα σχεδίαζαν να περάσουν τον μήνα του μέλιτος ταξιδεύοντας σε όλη την Αυστραλία.

Μόλις τρεις μήνες μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης, η Λέα έχασε τη μάχη με το μελάνωμα, μια μορφή καρκίνου του δέρματος, στην ηλικία των 29 ετών.

Για τα επόμενα τρία χρόνια, έκανε προγραμματισμένες εξετάσεις και το τελευταίο της ραντεβού ήταν μόλις μία εβδομάδα πριν το γάμο της.

Λίγο καιρό αργότερα, μετά από μία συζήτηση που είχε με τον Ben, αποφάσισε να αφαιρέσει την ελιά. Μετά την αφαίρεση η βιοψία που έγινε, αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο τέταρτο στάδιο κακόηθους μελανώματος.

“Αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί”, είπε ο Ben.

Η Αυστραλιανή Leah Debono (με τον Ben) ήταν 29 ετών όταν υπέκυψε στο μελάνωμα – το οποίο είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλο, στο συκώτι, στους πνεύμονες, στην σπλήνα και στα οστά.

Στη συνέχεια η εικόνα της υγείας της έγινε πιο ξεκάθαρη, αφού αφαιρέθηκαν οι γύρω λεμφαδένες το 2013, αλλά της είπαν ότι ο καρκίνος θα μπορούσε να επιστρέψει.

Έτσι, για τα επόμενα τρία χρόνια, έκανε τακτικούς ελέγχους. Το τελευταίο ραντεβού της ήταν μόλις μια εβδομάδα πριν από την ημέρα του γάμου τους, τον Οκτώβριο του 2016.

Μετά από κάθε εξέταση που έκανε η Leah, την διαβεβαίωναν ότι δεν είχε καρκίνο.

Περίπου ένα μήνα μετά τη μεγάλη τους μέρα, η  Leah άρχισε να αισθάνεται άρρωστη και να έχει πονοκεφάλους. Οι νεόνυμφοι υπέθεσαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Δε συνέβαινε όμως αυτό και ο γιατρός τους εξήγησε ότι τα συμπτώματα ήταν απλά άγχος μετά το γάμο.

Αλλά μερικές εβδομάδες αργότερα η Λέα κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στη δουλειά της. Έσπευσαν αμέσως στο νοσοκομείο όπου και ανακαλύφθηκε πως η ασθένεια είχε εξαπλωθεί παντού στο σώμα της.

«Μου ούρλιαξε  υστερικά πως ήξερε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», θυμήθηκε ο Ben.

Ο σύζυγος της Leah, ξέσπασε σε κλάματα όσο περιέγραφε την “τέλεια” ζωή τους πριν εκείνη πεθάνει.
“Την ημέρα του γάμου ήταν γεμάτη με καρκίνο”.

Τρεις μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2017, πέθανε.

“Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.” Είπε ο Ben. “Την στήριξα μέχρι το τέλος της.”

“Κάποιες μέρες θυμώνω όταν σκέφτομαι ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αν οι γιατροί είχαν κάνει σωστή διάγνωση”

Σήμερα, πάνω από ένα χρόνο μετά το γάμο τους, ο νεαρός άνδρας πηγαίνει μόνος του στο ταξίδι του μέλιτος.

Μετά τον θάνατό της, παραιτήθηκε από τη δουλειά του και πούλησε το σπίτι τους, για να πραγματοποιήσει το όνειρό της για ένα ταξίδι στην Αυστραλία. Η φωτογραφία της Leah ήταν φυσικά συνεχώς μαζί του.

Ο Ben ταξίδεψε μαζί με τον σκύλο τους τον Turbo, οδηγώντας το αυτοκίνητό τους.

Με την αφήγηση της ιστορίας τους, ο Ben θέλει να κινητοποιήσει τους ανθρώπους ώστε να προλάβουν τον καρκίνο του δέρματος. Εκτός αυτού, έκανε μια δωρεά ύψους 40.000 δολαρίων στο Ινστιτούτο Μελανωματος.

διαφορετικό

17 παραδείγματα από θυμωμένους οδηγούς που παίρνουν εκδίκηση!

«Αν μετά τα 40 παραμελήσεις το σώμα σου αρχίζουν τα προβλήματα υγείας»