in

«Με βρίσκετε υπερβολικń;» Νύφη ζήτnσε δıαζύγιο την επόμενn κıόλας μέρα του γάμου, μετά τη «χοντpάδα» του γαμπρού στη δεξίωση

Μια γυναίκα αποκάλυψε πως ζήτησε διαζύγιο λίγες μόνο ώρες μετά τον γάμο της. Η νύφη εξομολογήθηκε ότι δεν μπορούσε να παραμείνει παντρεμένη με τον άντρα της, διότι εκείνος είχε παραβιάσει τον μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο κανόνα στον γάμο τους: να μην της τρίψει τη γαμήλια τούρτα τους στη πρόσωπο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Ζήτησε διαζύγιο την επόμενη μέρα του γάμου, μετά από μία πράξη του γαμπρού στη δεξίωση
«Παντρεύτηκα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και ελπίζω να έχω πάρει διαζύγιο ή ο γάμος να ακυρωθεί σύντομα», εξήγησε η γυναίκα στο post που είχε ανέβει στις 13 Ιανουαρίου του 2023.

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε ότι εικάζει πως ο γαμπρός είχε σκεφτεί στρατηγικά να κάνει τη συγκεκριμένη φάρσα με την τούρτα, επειδή αφού βούτηξε το πρόσωπό της σε αυτή, ήταν προετοιμασμένος με εφεδρικά cupcakes. Με λίγα λόγια, ο γαμπρός είχε αγνοήσει τη συζήτηση που είχαν κάνει και την υπόσχεση που της είχε δώσει.

«Έφυγα. Την επόμενη μέρα του είπα ότι τελειώσαμε. Και επιμένω σε αυτό», γράφει η νύφη. Ωστόσο, δεν συμφώνησαν όλοι με την απόφασή της, αφού τόσο οι φίλοι, όσο και η οικογένειά της την ενθάρρυναν να του δώσει μια «δεύτερη ευκαιρία». Συνέχισε λέγοντας πως όλοι τόνιζαν ότι «αντιδρά υπερβολικά» λόγω των προβλημάτων της με την κλειστοφοβία.
«Είμαι κλειστοφοβική. Έπειτα, από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από χρόνια, δεν μπορώ να βρίσκομαι σε σκοτεινά, κλειστά μέρη ή να βιώνω πολύ έντονες, στρεσσογόνες καταστάσεις. Πανικοβλήθηκα απολύτως όταν με έσπρωξε με δύναμη μέσα σε ένα κέικ και κράτησε το πρόσωπό μου εκεί», εξήγησε. «Όλοι είναι τόσο σίγουροι ότι κάνω ένα τρομερό λάθος που, τελικά, αναρωτιέμαι αν έχουν δίκιο. Αφού ξέρει, όμως, τον φόβο μου δεν έπρεπε να το σεβαστεί;».


Η ίδια ολοκλήρωσε την ανάρτησή της ρωτώντας αν θα έπρεπε να δώσει στον σύζυγό της μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, σε αντίθεση με όσα της έλεγαν οι οικείοι της, οι σχολιαστές δήλωσαν πως αυτή η συμπεριφορά ήταν «κόκκινο σημαιάκι».

Την ενθάρρυναν, μάλιστα, να ακούσει τα δικά της συναισθήματα, επειδή εκείνη γνωρίζει πως είναι τα πράγματα στη σχέση.

«Όλοι είναι σίγουροι ότι κάνεις λάθος, αλλά δεν είναι αυτοί που πρέπει να ξυπνούν κάθε μέρα με έναν άνδρα του οποίου η συμπεριφορά του δείχνει έλλειψη σεβασμού. Εσύ είσαι. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακούσεις τον εαυτό σου. Νομίζω ότι αυτό που έκανε ήταν κόκκινο πανί για το ότι δεν σεβόταν εσένα και τις επιθυμίες σου -για να μην μιλήσουμε για τη σωματική επιθετικότητα- αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν, το γεγονός ότι πραγματικά δεν σου άρεσε είναι αρκετό», σημείωσαν ορισμένοι. Με άλλους να προσθέτουν «Με εξόργισε αυτή η συμπεριφορά. Κι εγώ θα έφευγα. Ήταν άκρως απογοητευτικό».

Παμπόνηρα κολπάκια που αν τα δοκιμάσετε μπορεί να σας κλείσουν στη φυλακή

«Με λένε Χαράλαμπο, είμαι παντρεμένος 18 χρόνια & έκανα σχέσn με τον Τάσο, τον κοuμπάρo. Είμαι σε αδıέξοδο»