in

«Με λένε Χαράλαμπο, είμαι παντρεμένος 18 χρόνια & έκανα σχέσn με τον Τάσο, τον κοuμπάρo. Είμαι σε αδıέξοδο»

Η ιστορία του Χαράλαμπου είναι μια ιστορία που αντικατοπτρίζει τις πολύπλοκες και δύσκολες στιγμές που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος στην πορεία της προσωπικής του ζωής.

Παντρεμένος επί 18 χρόνια, αλλά αντιμέτωπος με την απόφαση να ζήσει μια σχέση με τον κουμπάρο του, τον Τάσο, βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο που αναζητεί λύση. Αυτή η διήγηση θα εξερευνήσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Χαράλαμπος σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση, καθώς προσπαθεί να βρει τον δρόμο του προς την ευτυχία και την αποδοχή του εαυτού του.

Η ιστορία του Χαράλαμπου

“Με λένε Χαράλαμπο και είμαι 49 ετών. Έχω γεννηθεί και μένω στην Θεσσαλονίκη.

Είμαι παντρεμένος με την γυναίκα που, εδώ και 18 χρόνια. Εκείνη είναι 6 χρόνια μικρότερή μου.

Απο τον μέχρι τώρα πετυχημένο γάμο μας, έχουμε 3 παιδιά. Εδω και λίγο καιρό η γυναίκα μου δεν με ελκύει και τόσο πολύ ερωτικά, παρόλο που είναι μια όμορφη γυναίκα. Περπατάει στο δρόμο και συνεχώς την φλερτάρουν.

Ξαφνικά πριν τρεις μήνες, αρχές καλοκαιριού, κάναμε ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένεια του κουμπάρου μας. Δεν ξέρω πως συνέβη και ακόμα απορώ, άρχισα να τον βλέπω εpωτiκά.

Για να είμαι ειλικρινής, είχα άλλη μια ερωτική σχέση με άντρα σε ηλικία 27 ετών. Απο τότε όμως ποτέ δεν ξαναείδα ερωτικά κάποιον.

Ήρθαμε σε ερωτική επαφή με τον Τάσο, τον κουμπάρο μας, όταν πήγαμε οι δυο μας για βραδινό μπάνιο στην παραλία. Απο τότε βρισκόμαστε τακτικά και απολαμβάνουμε τον έρωτά μας.

Δεν ξέρω πως έγινε όλο αυτό. Δεν ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω να είμαι με την γυναίκα μου και την οικογένειά μου, ενω ερωτικά με εκλύει ένας άντρας και μάλιστα ο κουμπάρος μας.

Είμαι σε ενα μεγάλο αδιέξοδο… Είμαι σε απόγνωση….

Πρέπει να δώσω ένα τέλος σε όλο αυτό.

Νομίζω οτι έχω μεγάλο πρόβλημα. Θέλω κάποιος να με βοηθήσει…”

«Με βρίσκετε υπερβολικń;» Νύφη ζήτnσε δıαζύγιο την επόμενn κıόλας μέρα του γάμου, μετά τη «χοντpάδα» του γαμπρού στη δεξίωση

Γιατί μας άλλαξαν το όνομα; Γιατί λεγόμαστε Greeks και όχι Έλληνες;