in

Μάγκας παππούς: Δώρισε 800.000 ευρώ στο νοσοκομείο που γιάτρεψε τον εγγονό του από τον καρκίνο!

Μια δωρεά αξίας πολλών μηδενικών, έκανε ένας παππούς σε παιδιατρικό νοσοκομείο, του οποίοι οι γιατροί κατάφεραν να θεραπεύσουν τον εγγονό του από τον καρκίνο

Μια δωρεά αξίας πολλών μηδενικών, πραγματοποίησε ένας μάγκας παππούς στο παιδιατρικό νοσοκομείο Γκαζλίνι της Γένοβας, του οποίοι οι γιατροί κατόρθωσαν να θεραπεύσουν τον εγγονό του από τον καρκίνο. Ο ίδιος χάρισε 800.000 ευρώ!

Ειδικότερα, ο δίχρονος εγγονός του διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου και κατάφερε να σωθεί χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και στην θετική αντίδραση του οργανισμού του, μετά τον κύκλο χημειοθεραπείας στον οποίο υποβλήθηκε. Με την ευκαιρία, δείτε τι έκανε ένας κομμωτής σε μια καρκινοπαθή πελάτισσά του.

72χρονος παππούς χαίρεται τις στιγμές με τον εγγονό του

Το παιδιατρικό νοσοκομείο Γκαζλίνι
«Όταν έγινε η διάγνωση αποταθήκαμε στο νοσοκομείο Γκαζλίνι και για οκτώ μήνες ζήσαμε στην Γένοβα. Από τότε έχουν περάσει πέντε χρόνια. Ο εγγονός μου πηγαίνει δευτέρα δημοτικού και είναι ένα ευτυχισμένο παιδί», υπογράμμισε ο ηλικιωμένος, μιλώντας στον ιταλικό τύπο.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, την περίοδο στην οποία ο εγγονός του ακόμη δεν είχε πάρει εξιτήριο, δώρισε στο νοσοκομείο 500.000 ευρώ και στη συνέχεια, διαπίστωσε ότι τα χρήματα αξιοποιήθηκαν με υποδειγματικό τρόπο και αποφάσισε να κάνει μια ακόμη δωρεά, 300.000 ευρώ.

Με το σημαντικό ποσό της δωρεάς, η διεύθυνση του νοσοκομείου μπόρεσε να προσλάβει νέους γιατρούς, με ειδίκευση στην νευροογκολογία.

Δεν τον σταματά τίποτα: 83χρονος παππούς απ’ το Κιλκίς πήρε απολυτήριο Γυμνασίου μετά από 71 χρόνια
Απόφοιτος Γυμνασίου είναι πλέον, ο 83χρονος παππούς, Απόστολος Προδανάς από το Κιλκίς, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του στα θρανία έπειτα από 71 χρόνια, που τελείωσε το δημοτικό σχολείο, την απόφασή του να γίνει και πάλι μαθητής αλλά και τη στήριξη, που δέχθηκε από τους δασκάλους του στο Γυμνάσιο Δεύτερης Ευκαιρίας. Όπως φάνηκε, δεν τον σταμάτησε τίποτα στο να πάρει το απολυτήριό του.

«Περήφανος ήμουν εκείνη την ώρα, που έπαιρνα το απολυτήριο, που έβλεπα όλους τους συμμαθητές, τις συμμαθήτριές μου, το ίδιο, αγκαλιαστήκαμε όλοι, φιληθήκαμε, που πήραμε τα απολυτήρια», είπε στην ΕΡΤ συγκινημένος ο απόφοιτος Γυμνασίου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα δύο αδέρφια που σάρωσαν στις Πανελλαδικές.

Με αγάπη για τη μουσική και το διάβασμα, όπως λέει ο ίδιος, όλα άρχισαν από μία αφίσα στο καφενείο, στο Πεδινό του Κιλκίς.

«Είδα μια ανακοίνωση στο καφενείο και πήρα στο τηλέφωνο που είχε κι αυτοί με παρακίνησαν και πήγα, οι καθηγητές μου δηλαδή, κάποιος Θεόδωρος Ηλίας και ο Βουλγαράκης. Πέρασαν από εδώ και μου είπαν να πάω από εκεί να με γράψουν, δεν περνούσα εγώ, όλο έλεγα θα περάσω και τελικά πέρασαν αυτοί από εδώ και με έγραψαν κι έτσι συνέχισα αλλιώς ίσως να μη συνέχιζα κιόλας», σχολιάζει ο ίδιος. «Με αντάμωσε μια χωριανή κάποτε και μου είπε ‘τι το θέλεις το γυμνάσιο εσύ, 100 χρονών τώρα…’ και της λέω ‘και 101 να ήμουν, θα πήγαινα», λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Προδανάς.

Το 1952 ολοκλήρωσε το δημοτικό σχολείο και 71 χρόνια μετά τον Ιούνιο του 2023, πήρε το πτυχίο Γυμνασίου και τώρα, όπως λέει, έχει συνέχεια το Λύκειο.

“Δεν έχω υπομονή” : Ένα κείμενο του José Micard Teixeira

20 Φανταστικές δημιουργίες από χιόνι! (Φωτογραφίες)