in

Κέρδισε το Τζακποτ, έγινε πάμπλουτος: Γρηγόρης Τσιάλτας, αυτός είναι ο μεγάλος υπερτυχερός νικητής του Λόττο

Ο πρόσφατα συνταξιοδοτημένος δημόσιος υπάλληλος, κ. Τσιάλτας, είδε την τύχη να του χαμογελά, καθώς κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 70 εκατομμυρίων δολαρίων στο Lotto Max.

Οικονομική Στήριξη στην Οικογένεια
Ο κ. Τσιάλτας, με το πρώτο του μέλημα να είναι η φροντίδα της μεγάλης ελληνικής οικογένειάς του, δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να τους στηρίξει οικονομικά.

«Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια», είπε ο κ. Τσιάλτας για να συνεχίσει: «Είναι λίγο κλισέ, ακριβώς όπως εκείνη η ταινία (My Big Fat Greek Wedding), αλλά δεν θα το ήθελα αλλιώς. Γι’ αυτό και απευθύνθηκα πρώτος σε αυτούς με αυτή την απίστευτη είδηση».

Το Τυχερό Δελτίο
Το τυχερό δελτίο αγοράστηκε από το Sheppard Ticket Centre, ενώ ο κ. Τσιάλτας βρισκόταν έξω για ψώνια. Επέλεξε αριθμούς που ήταν σημαντικοί για τα παιδιά του, τα αδέλφια του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Αρχικά, ο κ. Τσιάλτας πίστευε ότι είχε βρει μόνο τρεις αριθμούς και κέρδισε ένα δωρεάν εισιτήριο. Ωστόσο, κάτι του είπε να ελέγξει ξανά το δελτίο και τότε ανακάλυψε την τεράστια νίκη του.

«Τότε συνειδητοποίησα ότι έβλεπα τους αριθμούς από λάθος ημερομηνία κλήρωσης. Έτσι, γύρισα πίσω για να δω τα αποτελέσματα από την κλήρωση του Lotto Max στις 19 Απριλίου και τότε είδα ότι είχα και τους επτά αριθμούς. Έπαθα απόλυτο σοκ».Δυσπιστώντας, ο κ. Τσιάλατς τηλεφώνησε στον καλύτερό του φίλο για να το επιβεβαιώσει.

«Του ζήτησα να ελέγξει τους αριθμούς στο OLG.ca και να μου τους διαβάσει. Όλοι οι αριθμοί εξακολουθούσαν να ταιριάζουν. Ήταν απίστευτο για εμάς, αλλά έπρεπε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι είχα το νικητήριο δελτίο. Έτσι, αποφασίσαμε να συναντηθούμε σε ένα κατάστημα κοντά στα σπίτια μας και να τους ελέγξουμε τριπλά χρησιμοποιώντας το μηχάνημα ελέγχου λαχνών του καταστήματος. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να φύγω ήσυχα από το κατάστημα, αλλά ο φίλος μου είχε φρικάρει!»

Μεγάλος Τυχερός στο Lotto Max
Ο Τσιάλτας θέλησε να μοιραστεί τα νέα με την οικογένειά του. «Τους έβαλα όλους στο FaceTime για να μοιραστώ αυτά τα συναρπαστικά νέα, αλλά κανείς δεν με πίστεψε. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να τους πείσω ότι ήταν αλήθεια».

Αφού αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με την υγεία του τον περασμένο χρόνο, ο Τσιάλτας δήλωσε ότι η υποστήριξη της οικογένειάς του σήμαινε πολλά.«Ήταν φοβερό και συγκινητικό να έχω την αγάπη τους κατά τη διάρκεια όλης αυτής της απίστευτης εμπειρίας», δήλωσε στην OLG.

«Με κράτησαν προσγειωμένο και συγκεντρωμένο σε αυτό που είναι πιο σημαντικό – την οικογένειά μου». Ανάμεσα στα σχέδια για το πώς θα ξοδέψει μέρος των χρημάτων που κέρδισε είναι τα ταξίδια, η εξασφάλιση ότι τα παιδιά του θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, πιθανώς νέα αυτοκίνητα και σπίτια για την άμεση οικογένειά του και η προσφορά στην κοινότητα. Ωστόσο, ο Τσιάλτας θέλει επίσης να προσφέρει τα καλύτερα που μπορεί και σε ένα ζώο.

«Σκοπεύω να υιοθετήσω έναν σκύλο διάσωσης, ώστε να μπορέσω να αλλάξω τη ζωή τους προς το καλύτερο, όπως ακριβώς συνέβη και σε μένα. Μπορούμε να αγοράσουμε τα πάντα τώρα, αλλά οι αναμνήσεις είναι πιο σημαντικές γιατί θα διαρκέσουν μια ζωή», είπε.

«Έτσι, εμείς ως οικογένεια θα κάνουμε αυτές τις αναμνήσεις να συμβούν. Μου αρέσει να λέω «εμείς» γιατί ποτέ δεν είναι «εγώ», αλλά πάντα «εμείς».Με έκαναν να αισθάνομαι ασφαλής, οπότε σε αυτή τη στιγμή που αλλάζει τη ζωή μου, όλα αφορούν το “εμείς”».

Δείτε το Βίντεο Παρακάτω:

 

Διάλεξε ένα από τα Μάνταλα και δες τι συμβολίζει για τη ζωή σου!

Όλο το Ίντερνετ χειροκροτά τον Στέλιο Ρόκκο: Με 7 ντόμπρες λέξεις είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη όσα λίγοι θα τολμούσαν