in

«Κάναμε δίδυμα και σε 6 χρόνια έχουμε ήδη 5 παιδιά. Συνεχίζουμε για τη κόρη!» – Η ιστορία ζευγαριού από την Κρήτη

Μοιραζόμαστε με χαρά μαζί σας την ιστορία νεαρών πολύτεκνων γονέων από την Κρήτη που απέκτησαν μέσα σε 6 χρόνια 5 παιδιά εκ των οποίων τα πρωτότοκα είναι δίδυμα αγόρια! Οι γονείς που αγαπούν ιδιαιτέρως τα παιδιά μίλησαν στο daynight.gr για την μεγάλη ευλογημένη οικογένειά τους και όπως παραδέχονται «Κάναμε 5 παιδιά σε 6 χρόνια και συνεχίζουμε για τη κόρη!».

«Κάναμε 5 παιδιά σε 6 χρόνια και συνεχίζουμε για τη κόρη!»
Με 5 γιους -οι πρώτοι δύο, είναι δίδυμοι- η υπερπολύτεκνη οικογένεια του Μελισσοκόμου Χαράλαμπου Χατζάκη από τις Καμάρες και της συζύγου του Χαρίκλειας Χρηστάκη από το Τυμπάκι, είναι “ένα καμάρι”. Οι γονείς μίλησαν στον Γιάννη Φραγκιαδάκη από το daynight.gr και ομολογουμένως η ιστορία τους μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Ο Χαράλαμπος και η Χαρίκλεια που ζουν στις Καμάρες Δήμου Φαιστού δηλώνουν στην κάμερα του Daynight.gr, πάντως, πως “ευχαρίστως θα έκαναν… άλλα 5 παιδιά” αν είχαν κάποια βοήθεια στο μεγάλωμα τους, η οποία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει και όλα περνούν από τα χέρια τους. “Σηκωνόμαστε αρκετές φορές μέσα στη νύχτα” λένε οι δύο νεαροί γονείς, γιατί τα παιδιά τους μικρής ηλικίας όλα, όλο και κάτι μπορεί να χρειάζονται.

Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με 5 γιους!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε καφετέρια στην παραλία του Κόκκινου Πύργου, όπου η Χαρίκλεια, απόφοιτος Οικονομικού της Νομικής, είχε κατέβει για διακοπές στον τόπο καταγωγής της το Τυμπάκι σε ένα διάλειμμα από το Μεταπτυχιακό που έκανε τότε. Η γνωριμία με τον Χαράλαμπο ήταν καθοριστική και… το Μεταπτυχιακό εγκαταλείφθηκε για τη δημιουργία οικογένειας!

Αν και η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει τα πολύτεκνα ζευγάρια, δυστυχώς, όπως μας είπε ο Χαράλαμπος, στους ίδιους “ψαλίδισαν” το πολυτεκνικό επίδομα κάτι που απογοητεύει αλλά δεν πτοεί το ζευγάρι το οποίο δεν αποκλείει το γεγονός η οικογένεια τους να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο: “Έχουμε συνηθίσει με τα μωρά” λέει χαμογελώντας η Χαρίκλεια, προσθέτοντας πως, “αν μείνουμε κάποια στιγμή χωρίς μωρά, θα μου κακοφανεί!”.

Ο κόσμος των διδύμων σας προσκαλεί να τον ανακαλύψετε και να απολαύσετε τη μαγεία του να μεγαλώνεις δυο μωρά που γεννήθηκαν μαζί αλλά είναι δυο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες

Η πρόκληση της ανατροφής δύο μωρών είναι τεράστια, όμως τα χαμόγελα και οι αγκαλιές τους στο τέλος της μέρας είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την κούραση, το τρέξιμο, τη δύσκολη καθημερινότητα.

Η Εύη Σταθάτου, μαμά των δίδυμων αγοριών, Σήφη και Πάνου και του Άρη, ιδρύτρια του mytwins.gr, συγγραφέας του βιβλίου “ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων” και Πιστοποιημένη Parent Coach σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τι σημαίνει στην πράξη ανατροφή διδύμων μέσα από μια εξατομικευμένη συνεδρία για όλα όσα απασχολούν τους διδυμογονείς, νέους και μέλλοντες, να λύσετε όλες σας τις απορίες πάνω σε πρακτικά θέματα αλλά και θέματα ανατροφής. Μην ξεχνάς, ο σωστά ενημερωμένος γονιός ξέρει ανά πάσα στιγμή πώς να διαχειριστεί αποτελεσματικά κάθε κατάσταση.

Κουνούπια τέλος με αυτή την σπιτική συνταγή χωρίς ίχνος χημικών.

3 + 3 τρόποι να αντιμετωπίσετε τους αχάριστους ανθρώπους