in

Η τυφλή Βουλγάρα μάντισσα που είχε πρόβλεψε ότι ο Πούτιν θα γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου

Την αποκαλούν και Νοστράδαμο των Βαλκανίων. Η διάσημη πλέον Baba Vanga, η τυφλή μάγισσα από την Βουλγαρία που πέθανε το 1996 έχει κάνει δυο σημαντικές προβλέψεις για το 2018. Άλλωστε, σύμφωνα με τους ακολούθους της, είχε ήδη προβλέψει μεταξύ άλλων την 11η Σεπτεμβρίου, την άνοδο του ISIS, το Brexit αλλά και το φονικό τσουνάμι της Ινδονησίας.

Είναι γνωστό πως η Μπάμπα Βάνγκα, η γιαγιά και μάντισσα που είχε ζήσει στην Βουλγαρία τον προηγούμενο αιώνα,  είχε κάνει μεγάλες προβλέψεις που πράγματι συνέβησαν μετά το θάνατό της.

Μερικές από αυτές ήταν η 11η Σεπτεμβρίου, η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), αλλά και το φονικό τσουνάμι του 2004.

Λένε μάλιστα πως οι προβλέψεις της τυφλής γιαγιάς έχουν μέχρι στιγμής 85% επιτυχία, ενώ η ίδια είναι και πάλι στο προσκήνιο, επειδή είχε προβλέψει πως η Ρωσία θα γίνει «ο κυρίαρχος του κόσμου» σε μία περίοδος που η Ευρώπη θα μετατραπεί σε… έρημο.

«Ολα θα λιώσουν σαν τον πάγο, μόνο ένας θα μείνει ανέγγιχτος και αυτός θα είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, το μεγαλείο της Ρωσίας» είχε πει η ίδια σύμφωνα με την Birmingham Mail.

«Κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει την Ρωσία», λένε πως είχε προβλέψει, προσθέτοντας μάλιστα πως ο Πούτιν θα γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου.

Βέβαια μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά τα όσα είπε τότε, αλλά ο Πρόεδρος της Ρωσίας πανηγύρισε θριαμβευτικά την επανεκλογή του συγκεντρώνοντας το 76,65% των ψήφων το 2018.

Ο Πούτιν μάλιστα είναι 20 χρόνια στην εξουσία και στο πρόσωπό του μάλιστα ενσαρκώνεται  με πυγμή η φιλοδοξία μιας μεγάλης Ρωσίας που ξαναβρήκε την ισχύ της, με τίμημα μία άνευ προηγουμένου ένταση στις σχέσεις της με τη Δύση και την οπισθοδρόμηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πάντως στις αρχές του έτους, τα ξένα μέσα είχαν «καλωσορίσει» το καινούργιο έτος με τις προβλέψεις της Μπάμπα Βάνγκα, η οποία είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για μία φυσική καταστροφή και για τις σχέσεις μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ.

Άλλες προβλέψεις της Baba Vanga

Όπως έχει πει η Baba Vanga από το 2033 έως το 2045 οι πάγοι στο βόρειο και στο νότιο πόλο θα λιώσουν και θα ανέβουν τα επίπεδα των ωκεανών, οι μουσουλμάνοι θα κατακτήσουν την Ευρώπη αλλά η παγκόσμια οικονομία θα γνωρίσει μεγάλη άνθηση.

Επίσης, μέσω της κλωνοποίησης θα θεραπευθούν όλες οι ασθένειες και οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στην Ρώμη που θα μουσουλμανοκρατείται χρησιμοποιώντας ένα όπλο που θα «παγώνει» τους εχθρούς.

Μεταξύ του 2072 και του 2086 θα δημιουργηθεί μια αταξική κομμουνιστική κοινωνία, ενω όσον αφορά στο κλίμα θα υπάρχει απόλυτη ισορροπία.

Πολλά θα συμβούν σύμφωνα με την Baba Vanga από το 2170 έως το 2256

Αποικία στον Άρη θα αποκτήσει πυρηνικά και θα ξεσηκωθεί ζητώντας ανεξαρτησία από την Γη.

Ανάμεσα στο 2262 και το 2304 θα μπορούμε να ταξιδεύουμε στον χρόνο. Μια νεα αντίσταση θα δημιουργηθεί στην Γαλλία. Γάλλοι αντάρτες θα μάχονται του κατακτητές μουσουλμάνους.

Εκείνο το διάστημα θα μάθουμε και τα μυστικά της Σελήνης.

Από το 2341 μια σειρά από φυσικές καταστροφές θα κάνουν τον πλανήτη μας ακατοίκητο. Η ανθρωπότητα θα δραπετεύσει σε άλλο ηλιακό σύστημα αλλά και εκεί οι διαθέσιμοι πόροι θα είναι σπάνιοι και θα ξεσπάσουν πόλεμοι.

Από το 3815 έως το 3878 ο πολιτισμός όπως τον ξέρουμε θα έχει καταστραφεί και οι άνθρωποι θα ζουν σαν πρωτόγονοι μέχρι να αναδυθεί από το σκότος μια νεα θρησκεία.

Από το 4302 έως το 4674 ό,τι κακό υπάρχει θα έχει εξαφανιστεί οι άνθρωποι θα είναι αθάνατοι και θα τα έχουν βρει με τους εξωγήινους,.

340 δισ άνθρωποι θα είναι διάσπαρτοι στο σύμπαν και θα μπορούν να μιλούν με τον Θεό.

Όμως, το 5079 θα έρθει δυστυχώς το τέλος του κόσμου.

[dailymail] [iefimerida] [newsit]

Στην κιβωτό του Νώε…

Δεν γνωρίζονται, αλλά μοιάζουν κι έχουν ίδιο όνομα και δουλειά- οπότε έκαναν τεστ DNA