in

Η Στάση του Σώματος της τα λέει Όλα! Πότε μία γυναίκα ΔΕΝ σε Γουστάρει;

Πόσες φορές δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να προσπαθεί να αποτρέψει την ερωτική εξομολόγηση από κάποιον που δε γουστάρεις, τον οποίο βλέπεις φιλικά και μόνο;

Πόσες φορές έτυχε ν’ αναρωτηθείς γιατί δεν κατάλαβε ακόμα πως η στάση σου προς το πρόσωπό του ήταν πάντοτε τελείως φιλική;

Μήπως άφησες…
Πόσες φορές δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να προσπαθεί να αποτρέψει την ερωτική εξομολόγηση από κάποιον που δε γουστάρεις, τον οποίο βλέπεις φιλικά και μόνο;

Πόσες φορές έτυχε ν’ αναρωτηθείς γιατί δεν κατάλαβε ακόμα πως η στάση σου προς το πρόσωπό του ήταν πάντοτε τελείως φιλική;

Μήπως άφησες υπονοούμενα ή λανθασμένα μηνύματα με κάποια σου κίνηση; Πώς συμπεριφερόμαστε σε κάποιον που δε θέλουμε να τον πληγώσουμε και να του δείξουμε πως δυστυχώς τα αισθήματά μας δεν είναι αμοιβαία με τα δικά του;

Η πικρή αλήθεια είναι άλλη από το γεγονός πως ό,τι κι όπως κι αν το χειριστείς, άπαξ και δε νιώθεις παρόμοια, είναι αναπόφευκτο να μην τον πληγώσεις. Τουλάχιστον όμως, μπορείς με ευγένεια και τακτ να του πεις ή να του δείξεις με τη στάση σου τι ακριβώς νιώθεις για εκείνον.

Παρεξηγήσιμες συμπεριφορές μπορούν να θεωρηθούν οι παρακάτω, μόνο στην περίπτωση που είσαι σίγουρος πως ο απέναντί σου σε γουστάρει και το ξέρεις πριν σου το εξομολογηθεί.

Φιλιούνται-αγκαλιάζονται: Οι αγκαλιές και τα σφιχταγκαλιάσματα, κάθε φορά που συναντιέστε, καλό θα ήταν να λείπουν. Μια σφιχτή χειραψία κι ένα σου χαμόγελο αρκούν για να δείξεις πόσο χάρηκες που βρεθήκατε. Αν δεν μπορείς ν’ αποφύγεις το σφιχταγκάλιασμα, κάνε κίνηση ματ με το υπέρτατο διπλό χτύπημα στον ώμο ή στην πλάτη. Πιάνει πάντα, δεν προσβάλει, αφήνει ξεκάθαρο φιλικό μήνυμα.

Στάση σώματος: Όταν το σώμα σου είναι στραμμένο προς εκείνον και δείχνεις βαθιά προσήλωση σε κάτι που διηγείται, μπορεί να θεωρηθεί από τον ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον. Αν θέλεις να σταματήσει να το νομίζει αυτό, πιάσε το κινητό σου και κοίτα αλλού για λίγο, για να δείξεις πως δεν έχει το 100% της προσοχής σου.

Κερασμένα από μένα για σένα: Αποδεχόμαστε το κέρασμα, μόνο όταν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Ευγενικά αναφέρουμε πως οι φίλοι κερνάνε ο ένας τον άλλον κι άρα την επόμενη φορά κερνάς εσύ.

Αποδοχή κομπλιμέντου: Εδώ τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Δεν μπορείς να μην ευχαριστήσεις κάποιον που σ’ επαινεί. Από ευγένεια και μόνο οφείλεις να πεις ένα «Ευχαριστώ» κι αλλάζεις θέμα επί τόπου, μιλώντας για κάτι τελείως άσχετο, στρέφοντας την προσοχή σε άλλο θέμα.

Αν τώρα, έχεις δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και δεν έχουν πιάσει τόπο, τότε απλώς προετοιμάσου να δεχτείς πως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Θα σου εξομολογηθεί τον έρωτά του θες-δε θες.

Όλοι μας έχουμε ζήσει την απόρριψη, είτε μπροστά στα μούτρα μας είτε νοερά. Κι όταν συμβαίνει μπροστά στα μούτρα μας είναι περισσότερο επώδυνο. Μπες στη θέση του και σκέψου ποιος θα ήταν ο πιο ανώδυνος τρόπος για να μην τον πληγώσεις τόσο.

Η αλήθεια κι η ειλικρίνεια πάντα βοηθάνε ακόμη και σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν παίζουμε με τα συναισθήματα κανενός αν επιθυμούμε να μην παίζουν με τα δικά μας αντίστοιχα.

Η ευγένεια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Αντίθετα, οι άσχημες λέξεις πλήγωσαν κι έγιναν κύκλος. Ένας κύκλος, που μεταδίδει ασχήμια και προσβολή από τον έναν στον άλλο και ούτω καθεξής. Φοβόμαστε να φλερτάρουμε και φοβούνται να μας φλερτάρουν για έναν και μόνο λόγο: Για τον τρόπο που απορρίπτουμε κι όχι για τόσο για την ίδια την απόρριψη.

Ξεκόλλα, σεβάσου, προχώρα.

Πηγή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο 12χρονος που άφησε έγκυο την 34χρονη καθηγήτριά του μιλάει για το δύσκολο γάμο τους

Πως να συσφίξετε το δέρμα σας με φυσικό τρόπο