in

«Η 8χρονη που υιοθετήσαμε ήταν νάνος και προσπάθησε να μας σκοτώσει»

Μια υπόθεση που θυμίζει ταινία θρίλερ αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή έχει συνταράξει την Αμερική με πρωταγωνίστρια την 8χρονη κόρη που υιοθέτησε ένα ζευγάρι από την Ιντιάνα και η οποία όπως αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά παιδί ήταν.

«Η 8χρονη που υιοθετήσαμε ήταν ενήλικη νάνος και ήθελε να μας σκοτώσει»

Το κουβάρι αυτής της περίεργης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι θετοί γονείς κατηγορήθηκαν ότι εγκατέλειψαν την 8χρονη κόρης τους Ναταλία για να μετακομίσουν στον Καναδά με τους βιολογικούς τους γιους. Το ζευγάρι εξαρχής αρνήθηκε τις κατηγορίες ισχυριζόμενο ότι η πραγματική ηλικία της 8χρονης ήταν 22 ετών και τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν στις Αρχές.

Η Kristine Barnett, θετή μητέρα του κοριτσιού, αρνείται τις κατηγορίες περί εγκατάλειψης και λέει ότι αυτή και ο σύζυγός έπεσαν θύματα απάτης, δηλώνοντας ότι το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη καλλιτέχνης που προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Παράλληλα ανέφερε πως το κορίτσι είχε κανονικά περίοδο όπως μια γυναίκα, αλλά αρχικά μιλούσε σαν 7χρονο για να τους μπερδέψει. Μάλιστα, η θετή μητέρα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Ναταλίας, οι οποίες τραβήχτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012.

Το αρχικό της πιστοποιητικό γεννήσεως έγραφε πως είναι 9 ετών, αλλά το δικαστήριο αργότερα αποφάνθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν 23 όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες.

Οι δολοφονικές απόπειρες εναντίον της οικογένειας

Η Kristine Barnett ισχυρίζεται ότι η Ναταλία προσπάθησε να την ρίξει σε ένα ηλεκτρικό φράχτη. Είπε πως έριξε χλωρίνη στον καφέ της και απείλησε να σκοτώσει την οικογένεια στον ύπνο τους.

«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη, Windex κάτι τέτοιο, στον καφέ μου και την ρώτησα, τι κάνεις; Είπε: προσπαθώ να σας δηλητηριάσω», ανέφερε η θετή μητέρα.

«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν ότι την εγκατέλειψα αλλά δεν υπάρχει παιδί εδώ», δήλωσε η Barnett. «Η Ναταλία ήταν γυναίκα. Είχε περίοδο. Είχε δόντια ενήλικου ανθρώπου. Δεν ψήλωσε ποτέ ούτε έναν πόντο, που ακόμα και ένα παιδί νάνος ψηλώνει λίγο».

Τι έδειξε η διάγνωση των γιατρών

«Οι γιατροί κατέληξαν πως έπασχε από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που παθαίνουν μόνο οι ενήλικες», είπε και συνέχισε: «πηδούσε από το αυτοκίνητο, έριχνε αίμα στους καθρέφτες, έκανε πράγματα που δεν κάνει ένα παιδί».

Η Ναταλία ήταν εξαιρετικά νευρική. «Όταν την πήραμε παρατηρήσαμε ότι δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, δεν το έγραφε σε κανένα έγγραφο αυτό», σχολίασε.

Πώς προδόθηκε η αληθινή ταυτότητα της ενήλικης τελικά κόρης

Όταν πήγαν στην παραλία για πρώτη φορά, έκανε κάτι που τους άφησε άφωνους, με την θετή μητέρα να αναφέρει: «Τα αγόρια έσπευσαν στο νερό και ήθελε να πάει και η Ναταλία. Ο Michael και εγώ ήμασταν κουρασμένοι, γι ‘αυτό της ζητήσαμε να περιμένει λίγα λεπτά », είπε.

«Σηκώθηκε και έτρεξε στη θάλασσα. Θυμάμαι ότι κοιτάζω τον Μάικ και σκεφτόμουν τι συμβαίνει; Δεν μπορούσε να περπατήσει και τώρα σηκώθηκε και έτρεξε», ανέφερε και συνέχισε: «Την έκανα μπάνιο και παρατήρησα ότι είχε πλήρη ηβική τρίχα. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν παιδί», πρόσθεσε η μητέρα.

Η Ναταλία απέφευγε να παίζει με κούκλες και παιχνίδια και λίγο καιρό μετά χρησιμοποιούσε περίπλοκο λεξιλόγιο που δεν ήταν της ηλικίας της, όπως ισχυρίζεται η μητέρα.

Πηγή: dailymailinfokids

Ανακάλυψα ότι ο άντρας μου είναι δίγαμος. Έχει κι άλλη σύζυγο στην Πάτρα εδώ και 10 χρόνια!

«Άραγε πως ζούσαμε τότε, χωρίς τηλεόραση, χωρίς κινητά…»: Αφιερωμένο στα παιδιά της αλάνας