in

Έμεινε δίπλα του ως το τελευταίο δευτερόλεπτο: Λαμπραντόρ πεθαίνει μέσα σε μία ώρα από τον θάνατο του κηδεμόνα του

Έμεινε δίπλα του ως το τελευταίο δευτερόλεπτο: Λαμπραντόρ πεθαίνει μέσα σε μία ώρα από τον θάνατο του κηδεμόνα του

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο. Το 11χρονο λαμπραντόρ έμεινε δίπλα στον κηδεμόνα του στην άνιση μάχη που έδινε όλο το διάστημα.. Μια απίστευτη ιστορία αγάπης και αφοσίωσης ανάμεσα σε άνθρωπο και σκύλο..

Δεν είναι καινούργιο ότι γνωρίζουμε τον δεσμό μεταξύ ανθρώπων και σκύλων, ωστόσο, μπορούμε ακόμα να εντυπωσιαστούμε από τις ιστορίες τους για φιλία, αγάπη και συνενοχή, οι οποίες μπορούν να ξεπεράσουν τη ζωή.

Ο Daniel Hove και ο σκύλος του Gunner πρωταγωνίστησαν σε μια απίστευτη ιστορία φιλίας και ήταν μαζί μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους. Η ιστορία των φίλων αφηγήθηκε σε ένα άρθρο από την Kare 11, θυγατρική του δικτύου επικοινωνίας NBC, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Hove ήταν ένας διάσημος πυροσβέστης στην πόλη του και μεγάλωσε μια ξεχωριστή οικογένεια που τον αγαπούσε πάντα πολύ. Η κόρη του Heather είπε ότι ήταν αξιόπιστος και ότι άλλοι επαγγελματίες τον θαύμαζαν πολύ.

Δυστυχώς, τα νέα συγκλόνισαν όλους όσοι ζούσαν με τον συνταξιούχο πυροσβέστη. Διαγνώστηκε με καρκίνο του παγκρέατος. Είχε χειρουργική επέμβαση και αρκετούς κύκλους χημειοθεραπείας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πάντα συνοδεύονταν από οικογένεια και φίλους, που τον υποστήριζαν, αλλά ανάμεσα σε όλες τις φιλίες, ο Gunner, το Λαμπραντόρ του, ξεχώριζε.

Καθ ‘όλη τη μάχη του πυροσβέστη, το 11χρονο Λαμπραντόρ αρνήθηκε να φύγει από την πλευρά του. Οι οικογενειακές φωτογραφίες μας τους δείχνουν πάντα κοντά, ακόμη και ένα κρεβάτι για το σκυλί δίπλα στον υπέροχο φίλο του. Ήταν με τον Hove σε περιόδους χαράς και παρέμεινε στο πλευρό του και σε περιόδους θλίψης.

Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, δεν είναι γνωστό ακριβώς γιατί ο Gunner άρχισε να αρρωσταίνει επίσης. Όταν ο χειροτέρεψε, ο Gunner ήταν επίσης ταραγμένος. Όταν ένιωθε ανήσυχος, ο σκύλος αντικατόπτριζε τη συμπεριφορά του. Έτσι ήταν ανά πάσα στιγμή.

Έτσι η οικογένεια συνειδητοποίησε ότι έφτασε η ώρα για αυτόν. Ο Gunner πέθανε την ίδια μέρα με τον Hove, λίγο περισσότερο από μία ώρα. Ενώ και οι δύο απώλειες ήταν πολύ δύσκολες για την οικογένεια, η Heather πιστεύει ότι αυτό ήταν απόδειξη της πραγματικής σύνδεσης που είχαν.

Η γυναίκα είπε ότι θα ήταν τραυματικό να ζει ο σκύλος χωρίς την παρουσία του πατέρα της και η οικογένεια ήδη φαντάστηκε ότι οι δύο θα φύγουν με μικρή διαφορά χρόνου, απλά δεν πίστευαν ότι θα ήταν μόνο ώρες .

Η Heather εξακολουθεί να πιστεύει ότι το σκυλάκι επέλεξε να φύγει με τον κηδεμόνα του, καθώς δεν θα μπορούσε να είναι χωρίς αυτόν. Αυτό αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της δύναμης του δεσμού των σκύλων με τους κηδεμόνες τους. Έμειναν μαζί μέχρι το τέλος!

Επιστήμονες έσκαψαν αυτήν την τεράστια τρύπα 12 χλμ «στο κέντρο της γης»! Αυτό που βρήκαν θα σας αφήσει άφωνους

Έχετε δει πολλές κατασκευές με παλέτες σαν αυτές όμως πουθενά ! Έργα τέχνης για όλα τα γούστα και οικονομικά!