in

Δεν πρέπει να το χάσετε: Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο γάτας να μιμείται τα παιδιά της οικογένειας

Συχνά λένε ότι η μίμηση είναι η καλύτερη μορφή κολακείας, γι’ αυτό και αυτά τα αδέρφια δεν μπορούσαν να περιμένουν να αντιγράψουν τη συμπεριφορά του ξεκαρδιστικού Maine Coon τους. 

Όταν η μητέρα δύο παιδιών, Ashley Hoffenberg, βλέπει τη γάτα της, που ονομάζεται Oreo, να απλώνει τις μπροστινές πατούσες του και να τις κινεί πάνω-κάτω, δεν είναι σίγουρη για το τι θέλει να πει, αλλά δεν μπορεί παρά να το θεωρήσει αξιολάτρευτο.

Τα καμώματα του Oreo έχουν τραβήξει την προσοχή ακόμη και των ανθρώπινων αδελφών του, του Lowry, 6 ετών, και του Gage, 9 ετών, οι οποίοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη δράση, καθώς άρχισαν να “μιμούνται τη γάτα”.

Ο Hoffenberg, από την Ατλάντα της Τζόρτζια, δήλωσε: “Ήταν η πρώτη φορά που τα παιδιά κάθισαν μαζί του για να το κάνουν αυτό και ήταν τόσο αξιολάτρευτο. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να απαθανατίσω μια ανάμνηση.

“Δεν είμαστε σίγουροι για το τι είναι αυτή η συμπεριφορά. Κάποιοι λένε ότι είναι συμπεριφορά επαιτείας, αλλά ποτέ δεν του δώσαμε λιχουδιά όταν το έκανε. Θα κρεμαστεί από τις σκάλες, τα έπιπλα, οπουδήποτε χωράει και θα το κάνει αυτό. Το αποκαλούμε κολύμπι και το θεωρούμε αξιολάτρευτο”.

Καθώς τα παιδιά κάθονταν με τον Oreo και αντέγραφαν τις κινήσεις των ποδιών του, η κόρη του Hoffenberg, Lowry, φώναξε ότι “θέλουν μια λιχουδιά”, προς μεγάλη διασκέδαση της μαμάς της.

@_smashattackash_ Let’s go swimming! #mainecoonkitten #mainecoon #oreoandmochacoons #catsoftiktok ♬ original sound – Ash H

Οι γάτες μπορεί να επιλέξουν να επικοινωνήσουν με τους ιδιοκτήτες τους με διάφορους τρόπους

Η Humane Society προτείνει ότι οι ιδιοκτήτες θα συνηθίσουν τα φωνητικά σήματα της γάτας τους, είτε αυτή βγάζει σχεδόν καθόλου ήχο, είτε είναι σπάνια ποτέ ήσυχη.

Όπως και στους ανθρώπους, η γλώσσα του σώματος μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτική στις γάτες, οπότε οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να γνωρίζουν τι προσπαθεί να δείξει η γάτα τους μέσω των αυτιών, των ματιών ή της ουράς της. Αν μια γάτα αισθάνεται ικανοποιημένη, συνήθως θα είναι ξαπλωμένη, με τις κόρες των ματιών της να είναι στενές, την ουρά της να παραμένει ακίνητη, να βάζει τα αυτιά της μπροστά και συχνά να γουργουρίζει.

Μια νευρική γάτα μπορεί να κρατάει τα αυτιά της στο πλάι, να έχει διεσταλμένες κόρες, να βάζει την ουρά ανάμεσα στα πόδια της και σε ορισμένες περιπτώσεις να ψάχνει στο σπίτι για να κρυφτεί κάπου.

Η Hoffenberg μοιράστηκε το κλιπ με τα παιδιά να αντιγράφουν τον Oreo στον λογαριασμό της στο TikTok (@_smashattackash_) στις 14 Σεπτεμβρίου και απέκτησε περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Μιλώντας για τις αντιδράσεις που δέχτηκε στο διαδίκτυο, η Hoffenberg δήλωσε ότι “τα σχόλια και τα likes ήταν εντελώς απροσδόκητα.
Η viral ανάρτηση έχει δημιουργήσει πάνω από 800.000 likes και 2.000 σχόλια, με πολλούς χρήστες του TikTok να επαινούν το δεσμό μεταξύ του Oreo και των ανθρώπινων αδελφών του.

“Αγαπάει τους μικρούς του ανθρώπους. Είναι απλά ένας από την παρέα”.

Ένα άλλο σχόλιο, από τον @strugglemagic, αναφέρει: “Η γάτα είναι το αδελφάκι τους σε αυτό το σημείο και κανείς δεν μπορεί να μου πει το αντίθετο”.

Όλο το διαδίκτυο προσπαθεί να βρει την λύση σε αυτό το πρόβλημα. Εσείς μπορείτε;

Ο «άνθρωπος με το χρυσό αίμα» που το δάνεισε πάνω από 1.000 φορές σε 60 χρόνια