in ,

Άντρας βρίσκει ένα μυστηριώδες κουτί στα σκουπίδια. Ανακάλυψε στοίβες χαρτιών σχετικά με επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων από τα τέλη του 1960 (Εικόνες)

Ο TramStopDan, χρήστης του Reddit, ανακάλυψε ένα χειροποίητο ξύλινο κουτί σε έναν κάδο. Εξωτερικά το κουτί δε φαινόταν πολύ ασυνήθιστο – είχε μεντεσέδες, χερούλι και δύο κλειδαριές.

Όμως όλα άλλαξαν όταν το άνοιξε και ανακάλυψε στοίβες χαρτιών, οι οποίες περιελάμβαναν καταχωρήσεις ημερολογίου σχετικά με επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων από τα τέλη του 1960 μέχρι το 1980, συν πολλά ακόμα τρελά αντικείμενα, όπως σχέδια βιβλικών πλασμάτων.

Όλα αυτά είναι αρκετά παράξενα, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο παράξενα, γι’ αυτό και το κουτί ονομάστηκε “Το κουτί της τρέλας”. Ανακάλυψε σκίτσα από ΑΤΙΑ και ουράνιων πλασμάτων με τέσσερα κεφάλια τα οποία εμφανίζονται στο βιβλικό βιβλίο του Ιεζεκιήλ, αλλά και πλάσματα με φτερά και άλλα σχέδια που συνδύαζαν το θεϊκό με το εξωγήινο στοιχείο.

Ωστόσο, τα περιεχόμενα του κουτιού δεν περιορίζονταν στους εξωγήινους, γιατί ο TramStopDan στην συνέχεια ανακάλυψε κάποια σχέδια τροχών τρένου χωρίς πατέντα και χάρτες από το 1930 σχεδιασμένους στο χέρι, στους οποίους ήταν σημειωμένο ένα σημείο στο κέντρο.

Όταν ανέβασε αυτές τις εικόνες στο Reddit, όπως αναφέρει το crazynews, το διαδίκτυο άρχισε αμέσως τις ερωτήσεις: γιατί βρίσκονταν όλα αυτά σε ένα κουτί το οποίο πετάχτηκε στα σκουπίδια; Είχε δει κάποια άλλη διάσταση ο δημιουργός τους; Είναι δημιουργήματα ενός τρελού; Γιατί έχει κάνει μόνο αυτή την δημοσίευση ο TramStopDan από τότε που γράφτηκε στην σελίδα; Ήταν μήπως απάτη για να μιλήσει ο κόσμος;

Οι απαντήσεις δεν οδήγησαν σε κάποιο συμπέρασμα, αλλά ένα είναι σίγουρο – στο διαδίκτυο φαίνεται να αρέσει αυτό που περιέχει το “Κουτί του τρελού”.

“Αυτό είναι το “Κουτί του τρελού”. Εξωτερικά έχει διαστάσεις περίπου 73 επί 96 εκατοστά. Μυρίζει υγρασία”.

“Τα περισσότερα κομμάτια έχουν μέγεθος περίπου 50 επί 76 εκατοστά, ενώ πολλές σελίδες είναι άγραφες”.

“Το κείμενο μιας αφίσας (με διορθώσεις). Νιώθω ότι θα έπρεπε να σχολιάσω τα περιεχόμενα, αλλά δεν ξέρω πραγματικά τι να πω γι’ αυτό”.

“Ένας όμορφα γραμμένος και σχεδιασμένος περιοδικός πίνακας”.

“Τεχνικά σχέδια: Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι για τα γούστα μου. Μοιάζει με αίτηση για πατέντα, αρκετά μεγάλη και λεπτομερής”.

“Το άλλο τεχνικό σχέδιο. Ακόμη τα πράγματα δεν είναι πολύ τρελά”.

“Μανία με τους χάρτες: ένας τέλειος χάρτης με τα δρομολόγια των αεροπλάνων”.

“Έχουν όλοι μια τρύπα στη μέση, ίσως για να τοποθετηθούν πάνω σε κάτι άλλο”.

“Προσωπικά αντικείμενα: Ένα γράμμα από το οποίο δεν βγάζω πολλά”.

“Ίσως το γράμμα να είναι στα δανέζικα ή σε κάποια άλλη γλώσσα από αυτό το μέρος του κόσμου”.

“Ένα στοιχείο! Ίσως στρατιωτική θητεία στον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο;”.

“Εδώ αρχίζει η τρέλα: Τώρα τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται κάπως παράξενα. Φαίνεται ότι ο καλλιτέχνης είδε κάτι στην Tampa το 1977 που τον άλλαξε”.

“Αυτό φαίνεται σαν ένα πρώιμο σχέδιο του συμβάντος”.

“H απόδοση ενός από τα πλάσματα”.

“Μια ξεκάθαρη μίξη του θρησκευτικού με το εξωγήινο στοιχείο”.

“Μια εξήγηση του επόμενου σκίτσου”.

“Ο καλλιτέχνης ξεκάθαρα χρησιμοποιεί τις ικανότητές του στο μηχανικό σχέδιο σε μια απόπειρα να αποδώσει το όραμα”.

“Αυτό είναι το αποκορύφωμα της αγιοποίησης των μορφών και των μελετών τοποθέτησης. Εδώ ο καλλιτέχνης φτάνει στην κλιμάκωση του και το όραμα αποδίδεται. Νιρβάνα”.

Να είσαι ευγενικός, γιατί κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει και μια σκληρή μάχη

Η Μαθηματική Εξίσωση για Παιδιά Δημοτικού που το 75% των Ανθρώπων αδυνατούν να βρουν Λύση. ΕΣΥ Μπορείς;