in

Άνδρας κολυμπά με μια λευκή πολική αρκούδα που είχε μεγαλώσει για πάνω από δύο δεκαετίες

Ο Mark Dumas, γενικά γνωστός ως grizzly man, ανεβάζει την ιδιοκτησία κατοικίδιων σε εντελώς νέα ύψη.

Απλώς, όταν υποθέσετε ότι έχετε δει πραγματικά όλα τα διάφορα, περιποιητικά και επίσης περίεργα σημεία που σίγουρα θα παρέχουν τα άτομα για τα κατοικίδια ζώα της οικογένειάς τους, ένα αρσενικό αποφασίζει να κολυμπήσει με το μεγαλύτερο αρπακτικό της ξηράς στον κόσμο καθώς θα περπατούσε το κατοικίδιο του σκύλου.

Οι πολικές αρκούδες είναι υπέροχα και εικονικά πλάσματα. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζώα στον κόσμο, καθώς και πολλοί άνθρωποι εργάζονται σκληρά για να εξασφαλίσουν ότι ζουν και ευημερούν στην άγρια φύση. Ωστόσο, ακόμη και στη θάλασσα, αυτά είναι ισχυρά όσο και επικίνδυνα τέρατα. Οι πολικές αρκούδες είναι αξιοσημείωτες όταν πρόκειται για υδάτινες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με το World Wild Animals Structure, ανεξάρτητα από το τεράστιο σωματικό τους βάρος, μπορούν να κολυμπήσουν με ταχύτητες περίπου έξι μιλίων την ώρα για μέρες ταυτόχρονα. Στην πραγματικότητα, οι πολικές αρκούδες κάνουν τακτικά ένα ταξίδι από μια τοποθεσία παγωμένης γης σε μια επιπλέον τοποθεσία για αναζήτηση τροφής, κάτι που μπορεί να διαρκέσει ώρες. Έχουν τεράστια πόδια με αιχμηρά νύχια για να βοηθήσουν στην κολύμβηση και επίσης πιάνουν πάγο μόλις εμφανιστούν. Οι πολικές αρκούδες είναι ξεχωριστές επειδή μπορούν να κολυμπήσουν χρησιμοποιώντας μόνο τα μπροστινά τους πόδια. Το πηδάλιο ρυθμίζεται από τα πίσω πόδια.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα αλήθεια σχετικά με τις πολικές αρκούδες είναι ότι δεν είναι λευκές με κανέναν τρόπο. Έχουν καθαρά μαλλιά που αντανακλούν το φως που τα κάνει να μοιάζουν λευκά σαν το χιόνι. Λόγω του γεγονότος ότι το δέρμα τους είναι κατά βάση μαύρο, αυτό τους βοηθά να εναρμονιστούν με το περιβάλλον τους. Δεν είναι καταπληκτικά ζώα; Οραματιστείτε να έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε κάθε ένα από αυτά τα θαύματα με τον δικό σας φίλο με πολική αρκούδα! Φαίνεται λίγο υπερβολικά σαν ένας καταπληκτικός τρόπος να γίνεις απόλαυση για τους περισσότερους από εμάς. Ο Mark, από την άλλη, το συγκρίνει με την αγκαλιά/κολύμβηση με/χαϊδεύοντας ένα αγαπημένο κατοικίδιο.

Φροντίστε να πάτε μέχρι το κάτω μέρος αυτής της ιστοσελίδας για να δείτε ολόκληρη την ταινία.

Ο Mark δεν είναι απλώς ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κολυμπά με μια πολική αρκούδα. είναι επίσης ο μόνος 60χρονος άνδρας στον κόσμο που κολυμπάει με μια πολική αρκούδα. Και έτσι συμβαίνει που η πολική αρκούδα είναι ο συνεχής φίλος του. Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο κλιπ, η Agee, η 16χρονη πολική αρκούδα του Mark που αξιολογεί 800 επιπλέον κιλά, απολαμβάνει τις συνηθισμένες βουτιές στην πισίνα του Mark. Ο Agee φιλιέται, αγκαλιάζεται και μάχεται επίσης από τον Mark.

Βυθίζει επίσης το κεφάλι του ακριβώς στα τεράστια πόδια της. Ο Mark είναι ένας εκπαιδευτής πολικής αρκούδας από το Abbotsford της Βρετανικής Κολομβίας, που στην πραγματικότητα έχει δουλέψει με ζώα για πάνω από 40 χρόνια. Ο Agee έχει εκπαιδευτεί από αυτόν και τη σύζυγό του Dawn για να παίξει σε ταινίες και διαφημίσεις. Ο Agee έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία “Alaska” του 1996 όταν ήταν μόλις δύο εβδομάδων. Από τότε που ήταν έξι εβδομάδων, η Agee ήταν με τον Mark και την Dawn. Την τάισαν με μπουκάλι και την άφησαν να τρέχει με τα υπόλοιπα κατοικίδια της οικογένειας. «Η Agee έχει πραγματικά επενδύσει ολόκληρη τη ζωή της μαζί μου», είπε ο Mark στο LADBible. «Δεν είναι ποτέ μακριά. Θα μείνω μαζί της μέχρι να περάσω είτε αυτή είτε εγώ. Αυτό ακριβώς είναι το μέσο που είναι τα πράγματα».

Ο Mark, από την άλλη πλευρά, είναι αποφασισμένος ότι κάθε άλλο άτομο που θα προσπαθήσει επίσης να ασχοληθεί με την Agee, πόσο μάλλον να κολυμπήσει μαζί της, σίγουρα θα καταλήξει σε δείπνο. Ο Mark ισχυρίζεται ότι μπορεί να ελέγξει την Agee και να καθορίσει πώς να αλληλεπιδράσει με ασφάλεια μαζί της. Γνωρίζει ότι είναι επικεφαλής, και επίσης συμμορφώνεται με τις οδηγίες της. Ακόμα κι αν η καταχώριση επισκεπτών της Agee περιορίζεται στους Mark and Dawn, είναι φανταστικό να καταλάβουμε ότι έχει ένα ασφαλές μέρος για να καλέσει σπίτι. Ανεξάρτητα από τις προσπάθειες πολλών οργανώσεων αλλά και ανθρώπων, οι άγριες πολικές αρκούδες δεν είναι τόσο προνομιούχες. Το φυσικό τους περιβάλλον εξακολουθεί να βρίσκεται υπό έντονο στρες και μειώνεται άμεσα.

Πηγή: youtube, news235media

Πώς το ύψος και το βάρος επηρεάζουν το εισόδημα

Θα την εκτοξεύσει στην κορυφή: Αυτό το ρούχο θα βάλει η Μαρίνα Σάττι στον τελικό της Eurovision! (Vid)