in

Ανακάλυψα ότι ο άντρας μου είναι δίγαμος. Έχει κι άλλη σύζυγο στην Πάτρα εδώ και 10 χρόνια!

Καλησπέρα σας.

Διαβάζω τη σελίδα σας εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να είμαι μονογονέας. Ποτέ δεν πίστευτα ότι θα σας έστελνα δική μου ιστορία που αφορά τα θέματά σας. Ποτέ δεν είχα θέματα.

Είχα μια ήρεμη ζωή, οικογενειακή και ευτυχισμένη. Όχι συμβατική ή βολική, δεν εθελοτυφλώ. Απλά ήρεμη και όμορφη. Είμαι παντρεμένη 13 χρόνια και με τον άντρα μου έχουμε μια κόρη 10 χρονών. Ο άντρας μου είναι αντιπρόσωπος σε μεγάλη εταιρία και έκανε πάντοτε πολλά ταξίδια. Ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαίωμα να πιστεύω πως υπήρχε άλλη στη ζωή του, ποτέ δεν έπεσε στην αντίληψή μου το παραμικρό.

Τον τελευταίο καιρό όμως ήταν απότομος, νευρικός. Του έφταιγαν όλα. Αυτός που ποτέ δεν μου έκανε σκηνές, άρχισε να ζηλεύει που έβγαινα με τις φίλες μου κάποιες φορές ή αν με έπαιρνε τηλέφωνο και εκείνη την ώρα μιλούσα γινόταν χαμός. Στην αρχή σκέφτηκα ότι με καψουρεύτηκε ξανά, διανύαμε μια καλή περίοδο, μετά όμως όλο αυτό έγινε ανησυχητικό. Ώσπου μια μέρα όπως καθάριζα, έπεσε η βέρα του από το κομοδίνο που την είχε ακουμπισμένη. Κάνοντας να τη σηκώσω, είδα άλλο γυναικείο όνομα και ημερομηνία και δεν πίστευα στα μάτια μου! Συγκεκριμένα, η βέρα έγραφε “Μαρίνα 19/08/2009”.

Για μια βδομάδα λειτουργούσα μηχανικά. Δεν τολμούσα να μιλήσω σε κανέναν, σε εκείνον ούτε καν. Το πρόσεξε έτσι σιωπηλή που με έβλεπε, με ρώτησε τί είχα, του έλεγα άσχετα. Άρχισα να συνδέω τα γεγονότα στο μυαλό μου. Το καλοκαίρι του 2009 που πρώτη φορά έλειπε έναν ολόκληρο μήνα για δουλειές, η επιμονή του να πηγαίνουμε εκδρομές και διήμερα στην Πάτρα, το δεύτερο κινητό που είχε τάχα κι αυτό για δουλειά. Άρχισα να συνδέω ακόμα και πράγματα που δεν είχαν σχέση. Δεν κατάφερα να βγάλω άκρη μόνη μου και έτσι έβαλα ντετέκτιβ.

Έμαθα ότι παντρεύτηκε στην Πάτρα με πολιτικό το 2009 και το τελευταίο τρίμηνο η γυναίκα του γέννησε ένα κοριτσάκι. Η δεύτερη σύζυγος είναι η πρώην του, η κοπέλα δηλαδή που είχε πριν κάνουμε σχέση εμείς και διατηρούσε παράλληλη σχέση μαζί της σχεδόν από τον δικό μας μήνα του μέλιτος. Η γυναίκα φυσικά δεν γνωρίζει την ύπαρξή μου, δεν ξέρει ότι είναι δίγαμος.

Κι εγώ τώρα μέσα στο απόλυτο σοκ, μέσα στην παράνοια και στην άγνοια σχετικά με το τί πρέπει να πω στο παιδί μου, αναρωτιέμαι: Πόσο εύκολο είναι κάποιος να είναι ταυτόχρονα παντρεμένος με δύο και πόσο δύσκολο για το κράτος να το ανακαλύψει; Γιατί ο άντρας μου ένιωθε την ανάγκη να έχει δύο γυναίκες και δεν μου ζήταγε απλά διαζύγιο; Εγώ τώρα να το πω στην κοπέλα; Να φύγω απλά και να μην πω τίποτα σε κανέναν; Να τον ξεφτιλίσω; Τί;

Τί θα κανατε στη θεση μου;

Ιωάννα

17.000.000 Άνθρωποι προσπάθησαν να λύσουν Αυτόν τον Γρίφο, αλλά ΜΟΝΟ οι 36 τα Κατάφεραν. ΕΣΥ;

Όλο το διαδίκτυο προσπαθεί να βρει την λύση σε αυτό το πρόβλημα. Εσείς μπορείτε;