in

Αγόρασε αμέσως 2 πράγματα από το κυλικείο: Ράκος ο Λύτρας στη φυλακή, χρωστάει παντού και κάνουν έλεγχο σπίτι

Σήμερα, 21 Ιουνίου, ο Σταύρος Μπαλάσκας, προσκεκλημένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, συζήτησε την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Ο αστυνομικός αναλυτής ανέφερε ότι στο σπίτι του γνωστού ποινικολόγου βρέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών. Κατόπιν αυτού, θα διεξαχθεί οικονομικός έλεγχος, ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων που αντάλλαξε με τον συνεργάτη του.

Τα όσα ανέφερε:
«Χρωστούσε παντού», ανέφερε χαρακτηρσιτικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Έχουν γίνει αναφορές για τον κ. Λύτρα ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κάπου αναφέρθηκε πως από τις 9 υποθέσεις που έπαιρνε, πληρωνόταν τη μία. Στις άλλες έμπαινε με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και παραγκωνίζοντας πολλές φορές συναδέλφους του. Δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Αναλάμβανε τις υποθέσεις δωρεάν. Ο κ. Λύτρας το έκανε υπέρμετρα, ενώ το κάνουν όλοι, και το έκανε για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Χρωστούσε παντού, είχε και βοήθεια από την οικογένειά του», τόνισε στη συνέχεια ο Μπαλάσκας.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Ο στόλος των super cars που διέθετε κόστιζε μισό εκατομμύριο ευρώ. Το γραφείο του στην Εμ. Μπενάκη είχε βγει στο σφυρί 10 φορές και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κρατούσε. Το σπίτι της γυναίκας του ήταν αρρύθμιστο, σε 10 μέρες θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, είναι η μεζονέτα και το πάρκινγκ στο Χαλάνδρι. Χρωστούσε στην ΑΑΔΕ πολλά και για να κάνει όλες αυτές τις πατέντες οικονομικά, τα είχε μεταβιβάσει στη σύζυγό του. Τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι ήταν να πληρωθούν μισθοί, τα σχολεία των παιδιών, και πολλά έξοδα στην Κύπρο. Υπήρχαν χρήματα στο σπίτι μετρητά, ένα μεγάλο ποσό. Θα γίνει οικονομικός έλεγχος στα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία του Απόστολου Λύτρα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Η πρώτη μέρα του Απόστολου Λύτρα στις φυλακές και οι πρώτες επισκέψεις
Η εκπομπή «Super Κατερίνα», με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου, εξέτασε αναλυτικά την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και την πρώτη του μέρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται εδώ και μία ημέρα στο ιδιαίτερο περιβάλλον της φυλακής Κορυδαλλού. Η πρώτη ημέρα του πέρασε σχετικά ήρεμα, παρά τον επεισοδιακό διαπληκτισμό που είχε με έναν από τους συγκρατούμενους του.

Η διάθεση του Απόστολου Λύτρα δεν είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή, ενώ αναμένεται να δεχτεί και τις πρώτες επισκέψεις από τους στενούς του ανθρώπους σήμερα.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, σήμερα αναμένεται να επισκεφτούν τον Απόστολο Λύτρα η κόρη του, η πρώην σύζυγός του και ο δικηγόρος του, κος. Πανταζής. Έτσι, σήμερα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει πολλά αγαπημένα πρόσωπα.

Ο Απόστολος Λύτρας χρησιμοποίησε τα χρήματα που είχε μαζί του για να αγοράσει κάτι από το κυλικείο. Αμέσως απέκτησε τσιγάρα και καφέ, ενώ η αδερφή του του παρέδωσε τα φάρμακά του, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα υγείας της καρδιάς του. Τη νύχτα, αντιμετώπισε δυσκολίες στον ύπνο του και φαίνεται να είναι ανήσυχος για τη ζωή του.

Στη συνέχεια, συνάντησε τη διευθύντρια, τον αρχιφύλακα και την εισαγγελέα και εξέφρασε τη φόβο του για τη ζωή του, λόγω της ιδιότητάς του και του γεγονότος ότι μέσα στη φυλακή υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους είχε συγκρουστεί στο παρελθόν.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω, ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου»

Το πανέμορφο λαγωνικό που έχει «ρίξει» το διαδίκτυο με το απίστευτα ίσιο & μακρύ τρίχωμά του. Απλά υπέροχο!