in

“Δύο αδελφές, ένας σύζυγος!” Τα σιαμαία δίδυμα έδειξαν τον σύντροφό τους και ανατίναξαν το δίκτυο

Δεν μοιράζονται μόνο το ίδιο σώμα, αλλά και τον ίδιο σύζυγο! Στο 1990 ο κόσμος συγκλονίστηκε από την άφιξη αυτών των σιαμαίων διδύμων! Σίγουρα όλοι έχετε ακούσει για την Abby και την Brittany τουλάχιστον μια φορά! Οι αδελφές παντρεύτηκαν και μοιράστηκαν αποκλειστικές φωτογραφίες γάμου! Καλύτερα να καθίσετε κάτω πριν δείτε τον σύζυγό τους σε αυτό το άρθρο!

Ο κόσμος γνωρίζει την Abby και την Brittany για την απόλυτη μοναδικότητά τους με την οποία γεννήθηκαν. Ο ερχομός τους το 1990 ήταν κάτι το πρωτοφανές και κέρδισε μεγάλη προσοχή. Κάθε μία από αυτές ελέγχει το μισό σώμα της και ενώνουν τις “δυνάμεις” τους για να συντονίσουν τις κινήσεις τους.

Οι αδελφές φορούν συχνά τα ίδια ρούχα, μοιράζονται δραστηριότητες όπως τρέξιμο, κολύμπι, πιάνο, βόλεϊ αλλά και οδήγηση αυτοκινήτου. Το ενδιαφέρον είναι ότι μπορούν να γράφουν και να τρώνε ξεχωριστά και ταυτόχρονα.

Εμφανίστηκαν στην ριάλιτι σειρά TLC που παρουσίαζε την καθημερινή τους ζωή. Αποφοίτησαν από το κολέγιο και απέκτησαν πτυχία.

Το 2021 παντρεύτηκαν και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, μοιράζονται τον ίδιο σύζυγο. Οι νεόνυμφοι διαμένουν στη Μινεσότα που είναι η γενέτειρα και η πατρίδα τους. Οι δίδυμες απάντησαν στην κριτική και έδειξαν πόσο ευτυχισμένες είναι στο γάμο τους.

“Αν δεν σου αρέσει αυτό που κάνω, αλλά παρακολουθείς ό,τι κάνω, είσαι ακόμα θαυμαστής μου”.

«Ήρθε η ώρα να προσευχηθούμε!» Τα τελευταία νέα για την Μπριζίτ Μπαρντό άφησαν τους πάντες συντετριμμένους

Γονείς ικετεύουν για χρήματα για να σώσουν την κόρη τους που λείπει μέρος του κρανίου της