in

8 Άγνωστα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Χίτλερ

Ο Χίτλερ θεωρείται ο πιο σατανικός άνθρωπος που έζησε ποτέ. Όλοι γνωρίζουν την ρατσιστική του ιδεολογία, το Ολοκαύτωμα και τα εκατομμύρια ανθρώπους που πέθαναν μετά από διαταγές του. Γίνεται πραγματικά ένας άνθρωπος να είναι τόσο κακός;

Δείτε παρακάτω 8 αναπάντεχες πτυχές της αμφιλεγόμενης προσωπικότητας του Αδόλφου Χίτλερ.

8. Του άρεσε μια Εβραία κοπέλα

Ακούγεται τρελό, αλλά είχε ερωτευθεί μια Εβραία στο σχολείο. Το όνομά της ήταν Στέφανι Άισακ και δεν είχε ιδέα για τα συναισθήματά του. Ήταν πολύ ντροπαλός και δεν της μίλησε ποτέ για τα συναισθήματά του. Ωστόσο, είχε κάποιες φαντασιώσεις για αυτή την κοπέλα που αργότερα να εξελίχθηκαν σε μίσος για τους Εβραίους.

7. Είχε προβλήματα με την πέψη

Ο Χίτλερ είχε σοβαρά γαστρεντερικά προβλήματα σε όλη την διάρκεια της ζωής του. Είχε συχνά πόνους στο στομάχι, αέρια, χρόνια διάρροια και δυσφορία μετά από κάθε γεύμα του. Επίσης, φοβόταν τόσο πολύ μην μάθει κάποιος για αυτά του τα προβλήματα που είχε δοκιμάσει 29 διαφορετικά φάρμακα, αλλά κανένα από αυτά δεν είχε αποτέλεσμα.

6. Είχε μόνο έναν όpχι

© National Archives and Records Administration

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό του προκαλούσε κόμπλεξ κατωτερότητας. Τραυματίστηκε, ενώ πολεμούσε για την Γερμανία στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και οι γιατροί αναγκάστηκαν να του αφαιρέσουν έναν όpχι για να του σώσουν την ζωή. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της μάχης του Σομμ το 1916.

5. Ήθελε να γίνει ιερέας

Όταν ήταν 4 ετών, έπεσε σε μια λίμνη στην μέση του χειμώνα και ένας ιερέας του έσωσε την ζωή. Αυτό το περιστατικό τον επηρέασε τόσο πολύ που ήθελε να γίνει και ο ίδιος ιερέας. Ωστόσο, μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε ότι δεν ήθελε να υπηρετήσει τον Θεό, αλλά να γίνει ο ίδιος Θεός.

4. Συμπεριφερόταν πολύ ελεύθερα με τις γυναίκες

Ο Χίτλερ δεν είχε κανένα πρόβλημα να αγγίζει τις γυναίκες στα προσωπικά του σημεία είτε το ήθελαν, είτε όχι. Επίσης, είχε σχέσεις με την ανιψιά του, Γκέλι Ράουμπαλ. Στα 23 της, η κοπέλα αυτοκτόνησε και πολλοί πιθανολογούν ότι έγινε εξαιτίας των σeξουαλικών εμπειριών που είχε με τον θείο της.

3. Ήταν χορτοφάγος

Ο μεγάλος δικτάτορας αγαπούσε πάρα πολύ τα ζώα και ήταν ενάντια στα πειράματα πάνω τους. Στο προσωπικό του ημερολόγιο ανέφερε πολλές φορές ότι είναι χορτοφάγος και σκεφτόταν να κάνει κάνει την χορτοφαγία επίσημη μετά τον πόλεμο. Εκφράζει αυτή την ιδέα σε μια συνομιλία με τον Γκέμπελς.

2. Δεν μπορούσε να οδηγήσει

Παραδόξως, δεν έμαθε ποτέ να οδηγεί. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν έμαθε να οδηγεί, γιατί φοβόταν να αποτύχει μπροστά σε άλλους ανθρώπους.

1.Ήταν κατά του καπνίσματος

Αν και ήταν μανιώδης καπνιστής στα νιάτα του, έγινε φανατικός αντικαπνιστής, όταν πήρε την εξουσία. Θεωρούσε τα τσιγάρα χαμένα λεφτά και ξεκίνησε αντι-καπνιστικής καμπάνια, απαγορεύοντας το κάπνισμα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκινητικό: Μικρό πουλί επισκέπτεται την οικογένεια αφού η γιαγιά είπε ότι θα στείλει ένα ως σημάδι αφού πέθανε

«Η φωνή του Χρήστου Μάστορα είναι ίδια με του Καζαντζίδη, στο στούντιο οι μουσικοί βούρκωσαν όταν τραγούδησε»