in

6 καθημερινά αντικείμενα με απίστευτες κρυφές χρήσεις

Wow, τώρα τα βλέπουμε με άλλο μάτι…
Που λες, υπάρχουν άνθρωποι, OK κατασκευαστές και σχεδιαστές, όχι όποιος και όποιος, που το σκέφτηκαν πριν από σένα για σένα! Θα σου προτείναμε να κοιτάς αν όχι μία αλλά δύο φορές, προσεκτικότερα κάποιο αντικείμενο πριν αναρωτηθείς «μα σε τι στο καλό χρησιμεύει αυτό;»…
6 αντικείμενα με απίστευτες κρυφές χρήσεις για τα μάτια σας μόνο!

1. Κουτάλα μαγειρέματος4-antikeimena-me-krufes-xrhseis-1-risegr-450x600

Είσαι σπίτι και μαγειρεύεις μακαρόνια. Τα μακαρόνια είναι έτοιμα και έχεις ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη σάλτσα. Το κατσαρολάκι με το χερούλι συνήθως έχει μια τρυπούλα στην άκρη. Φυσικά και δεν είναι ΜΟΝΟ για να το κρεμάς στον τοίχο. Δεν έχεις που να αφήσεις την κουτάλα σου και βαριέσαι να λερώνεις πιάτο για να την αφήσεις; Η τρυπούλα στην άκρη του χερουλιού, σε πληροφορώ, είναι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Και καλή όρεξη.

2. Tic Tac4-antikeimena-me-krufes-xrhseis-2-risegr

Τα αγαπημένα αυτά μικρά κουφετάκια που μικρός τα αγόραζες και έκανες πως παίρνεις χάπια, εκτός από 1 θερμίδα, έχουν κι άλλο καλό. Συνήθως όταν ήθελες να δώσεις σε φίλο σου πήγαινες για ένα και σου ‘φευγαν πέντε. Μα φυσικά και υπήρχε λύση στο πρόβλημα αυτό: το μικρό καπάκι στην εσωτερική πλευρά έχει μία προεξοχή για να δέχεται ακριβώς ένα κουφετάκι με το κάθε άνοιγμά του. Τώρα μπορείς να βγάλεις μόνο ένα κουφετάκι και η θερμίδα να παραμείνει μία.

3. Δαχτυλίδι αναψυκτικού4-antikeimena-me-krufes-xrhseis-3-risegr-450x600

Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ… ουφ, βαρέθηκα! Σταμάτα να αναρωτιέσαι σε ποιο γράμμα θα «πέσει» το δαχτυλίδι και χρησιμοποίησέ το σωστά! Πώς; Μα φυσικά για να χωρά το καλαμάκι ανάμεσα και να μη σου φεύγει πέρα δώθε και πιτσιλάει όλο τον κόσμο. Σχεδόν αυτονόητο πλέον, αλλά και πάλι ευφυές. Cheers, mate!

4. Ένδειξη δεξαμενήςMAIN-4-antikeimena-me-krufes-xrhseis-4-risegr-600x401

Θα μου πεις, καλά, χαζός ήμουν; Δεν ξέρω, εσύ να μου πεις. Το βελάκι, λοιπόν, δίπλα στην αντλία της βενζίνης μάς δείχνει πού είναι η τάπα του αυτοκινήτου μας ώστε να φουλάρουμε το ντεπόζιτο. Τσίτα τα γκάζια!

5. USB stickusb-2-risegr-600x450

Όχι γλυκιά μου. Το σίδερο που πάει και έρχεται στο usb δεν είναι για να καλύπτει την υποδοχή του stick. Ή μάλλον είναι και γι΄αυτό. Αλλά είναι κυρίως για να συγκρατεί και το 2ο usb stick σου όταν συνδέεις ταυτόχρονα και τα 2!

6. Το περιτύλιγμα της σερβιέταςsanitary-napkin-wrapped-hack-risegr-600x437

Τι νόμιζες; Ότι το πλαστικό σακουλάκι είναι για ομορφιά; Όοοοοοχι. Είναι για να είσαι όσο πιο διακριτική γίνεται και πριν πετάξεις τη σερβιέτα σου στο καλάθι απορριμάτων να την τυλίξεις. Έτσι, το θέαμα δεν θα είναι αντιαισθητικό για όσους χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα μετά από εσένα. Και πίστεψέ μας, έχουν δει πολλά τα μάτια μας στις γυναικείες τουαλέτες.

Χρειάζεται να διαδοθεί αυτή η ελάχιστα γνωστή πληροφορία.

+ μια μούφα! Τα Caprice! Ή αλλιώς, το fail viral της χρονιάς4-antikeimena-me-krufes-xrhseis-5-risegrΑυτή η φωτογραφία ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Το πουράκι απλώς δεν βγαίνει από το κουτάκι διότι δεν χωράει. Θα το συνθλίψεις, ντε, αν προσπαθήσεις!

via

Ένα Αγοpάκι κρατάει το Πρόωρο Αδερφάκι του Αγκαλιά… Μόλις δείτε που ακουμπάει, δεν θα μπορείτε να κρατήσετε τα Δάκρυά σας…

5 Λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις κοντές γυναίκες!