in

5 σιγουράκια για να ρίξεις μία γυναίκα χωρίς να φας χυλόπιτα!

5 σιγουράκια για να ρίξεις μία γυναίκα χωρίς να φας χυλόπιτα!

Είσαι απ’ αυτούς που όταν τους αρέσει μια γυναίκα, χάνουν τα λόγια τους και είναι αδύνατον να την προσεγγίσουν ή από τους άλλους που μόλις πλησιάσουν το αντικείμενο του πόθου τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να πουν μια επική κοτσάνα; Μην ανησυχείς, ό,τι δεν έχουμε από τη φύση μας, βρίσκουμε τρόπο και το αποκτούμε.

Μελέτησε και την επόμενη φορά θα τα πας καλύτερα.

Αφού δεν το έχεις με τα λόγια, πέρνα στη πράξη. Κέρασε την ένα ποτό και κέρδισε, από μακριά, τις πρώτες εντυπώσεις. Αν είναι ευγενική και διαθέσιμη, θα σε πλησιάσει για να σε ευχαριστήσει και έτσι θα γλιτώσεις από την δραματική, πρώτη ατάκα. Στο χέρι σου είναι να τα καταφέρεις, στη συνέχεια, καλύτερα. Πρόσεξε, δε πρέπει να φανείς ξελιγωμένος απλά εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της.

Θα έχεις ακούσει ότι οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που τις κάνουν να γελούν. Αλήθεια είναι. Από την άλλη, απεχθάνονται τους άντρες που λένε κρύα ανέκδοτα ή ηλίθια αστεία. Αν δεν είσαι σίγουρος 100% για το χιούμορ σου, διάλεξε έναν άλλον τρόπο για να την πλησιάσεις. Τι θα έλεγες να της πεις κάτι για το άρωμα της; Οι γυναίκες είναι δεμένες με τα αρώματα τους και θέλουν πάντα να αφήνουν μια όμορφη αύρα στον αέρα του χώρου που βρίσκονται. Είναι σίγουρο, ότι θα εκτιμήσει το γεγονός ότι σου αρέσει η μυρωδιά της και θα το βρει εξαιρετικά ερωτικό.

Πιες ένα σφηνάκι τεκίλα, πάρε δυο βαθιές αναπνοές, πλησίασέ την και πες της ότι την βρίσκεις άκρως ενδιαφέρουσα και θα ήθελες να γνωριστείτε. Μια μετωπική επίθεση, που θα την αιφνιδιάσει και σίγουρα θα την κολακέψει. Πίστεψε με, οι γυναίκες έχουν βαρεθεί τους άντρες που της κοιτούν από μακριά και φοβούνται να τις πλησιάσουν λες και είναι ωρολογιακές βόμβες.

Μη ξεχνάς, ότι η τόλμη πάντα αμείβεται.

Ζήτησέ της να χορέψετε. Παλιά τεχνική με σίγουρα αποτελέσματα. Αν δεν είναι ξενέρωτη, θα βρεθεί, χωρίς να το καταλάβει, στην αγκαλιά σου. Ο χορός απογειώνει τις αισθήσεις, δίνει την ευκαιρία στα σώματα να γνωριστούν και σπάει τον πάγο. Εννοείται, ότι θα διαλέξεις ένα slow κομμάτι για να χορέψετε και, φυσικά, δε θα απλώσεις τις χερούκλες σου και θα αρχίσεις να την πασπατεύεις. Θα είσαι gentleman. Μετά από τον χορό, ρώτησέ την αν θέλει να την κεράσεις ένα ποτό και συνέχισε με αργά βήματα το ρετρό πέσιμο σου.

Αφού δε μπορείς να μιλήσεις σε αυτή, μίλησε στην φίλη της. Δε σου λέω να πιάσεις ψιλή κουβεντούλα μαζί της και να νομίσει ότι σου αρέσει εκείνη και να μπλεχτούν τα πράγματα. Απλά, πες της ότι σου αρέσει η φίλη της, ότι ντρέπεσαι να της μιλήσεις και ότι θα ήθελες να σου την γνωρίσει. Ανορθόδοξος τρόπος που, όμως, φέρνει αποτέλεσμα γιατί οι γυναίκες λατρεύουν τους ντροπαλούς άντρες. Υπάρχει, βέβαια, ο κίνδυνος να είναι ξινή η φίλη της και να μη δεχτεί να το κάνει. Εσύ, όμως, θα έχεις προσπαθήσει.

Αν μετά από αυτά, δεν γυρίσεις σπίτι με ένα, τουλάχιστον, καινούριο νούμερο στο κινητό σου, τότε καλύτερα να απευθυνθείς σε ειδικό ψυχαναλυτή. Παίρνεις πολύ σοβαρά τα πράγματα και ειδικά τις γνωριμίες στο bar!

Αφού δεν έχεις, επί της ουσίας, να χάσεις κάτι, γιατί δεν πέφτεις κατευθείαν στο ψητό να τελειώνει η υπόθεση;

Πηγή

Παντρεύτηκα έναν άντρα 47 χρόνια μεγαλύτερο και νιώθω εγκλωβισμένη

Το κρατούσαν μυστικό από τους άντρες τους για 30 χρόνια. Μέχρι που η τράπεζα τις ανάγκασε να το μαρτυρήσουν