in ,

17 Γιατροί αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν δει σε ασθενείς.

Στα άδυτα των νοσοκομείων: Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι εργαζόμενοι που κάνουν θαύματα.

Όχι μόνο σώζουν ζωές, αλλά έχουν και να αντιμετωπίσουν μερικά περίεργα πράγματα σε καθημερινή βάση.

Παρακάτω γιατροί και νοσοκόμες δεν δίστασαν να μοιραστούν τις ιστορίες τους στους λογαριασμούς τους στο Reddit.

1. cowboydoctor
Μια γυναίκα έκανε στοματικό $ ε ξ στον σύζυγό της. Μόνο που η γυναίκα ήταν ασθενής στη μονάδα εγκαυμάτων, που πήρε φωτιά όταν υγρό αναπτήρα έπεσε πάνω της σε μπάρμπεκιου. Όλα τα μαλλιά στο κεφάλι της κάηκαν, το πρόσωπό της ήταν πολύ πρησμένο και κόκκινο και είχαμε βάλει μια αντιβιοτική κρέμα σε όλο το πρόσωπό της για τα εγκαύματα.318

2. Kpadre
Ήταν ένας νεαρός στα πρώτα του είκοσι που συνεχώς αυvαvιζόταv. Όλοι τον πετύχαιναν. Ήταν σε ένα θάλαμο που οι ασθενείς χωρίζονταν με κουρτίνες. Τώρα που το θυμάμαι, ήταν επιδειξίας και μας έκανε όλους υποκείμενα στον κόσμο του και είχε πλάκα.

3.Landlubber77
Θα εκπλαγείτε πόσο αντέχουν $εξουαλικά οι γέροι άνθρωποι. Συνήθως είναι όταν ένας άντρας είναι στο νοσοκομείο και έρχεται η γυναίκα του για επίσκεψη. Ανεβαίνουν σε αυτά τα κρεβάτια και κάνουν ανομολόγητα. Ας ευλογεί ο Θεός αυτά τα γερόντια.

4.DarkLancelot
Δεν υπάρχουν στύλοι στα δωμάτια των ασθενών, αλλά αυτό δεν εμπόδισε μια κυρία να κάνει στpιπτiζ φορώντας μια στολή νοσοκόμας που σίγουρα δε δούλευε εκεί.416

5. RadioHitandRun
Ένας σύζυγος να αλλάζει πάνα στη νεογέννητη κόρη του στο πάτωμα της εντατικής. Χωρίς στρωματάκι, χωρίς προστασία. Ακριβώς εκεί, όπου εκατοντάδες άνθρωποι περπατάνε και κουβαλάνε ένα σωρό αρρώστιες, όπου λοιμώδη σωματικά υγρά πέφτουν και δεν καθαρίζονται επαρκώς.

6. mider-span
Συναλλαγές vαρκωτικώv, στοματικό $εξ και παιχνίδι με την διάρροια, μου έρχονται στο μυαλό.

7. PineappleSuppository
Είχα μία ασθενή με άνοια που κουβαλούσε παντού τη βίβλο. Όπως φαίνεται, έμοιαζα στη κόρη της και με φώναζε με το όνομά της. Κάθε φορά που έμπαινα στο δωμάτιό της μου ούρλιαζε που “έκανα $εξ με εκείνο το αγόρι” και με χτυπούσε με τη βίβλο της. Ήταν μια ενδιαφέρουσα βάρδια.

8. cr10
Είμαι καρδιολόγος. Μπαίνω σε έναν ασθενής που πιπίλιζε τον αντίχειρά του. Γίνεται τρελό πολλές φορές.

9. ppowerhouse
Μπήκα ενώ ένα ζευγάρι ήταν σε έντονες περιπτύξεις, για να ανακαλύψω αργότερα ότι ήταν αδέρφια. Ήταν πολύ άβολη κατάσταση.517

10. stevehokie
Μπήκα σε ένα δωμάτιο που ένας τύπος ήταν ξαπλωμένος και το κρεβάτι ήταν γεμάτο με τα περιττώματά του. Διάβαζε εφημερίδα και την κρατούσε κοντά στο πρόσωπό του. Όταν μπήκα, σαν να σοκαρίστηκε. Κρυφοκοίταξε πίσω από την εφημερίδα και μου είπε ένα φιλικό “καλημέρα” σαν να μην έτρεχε τίποτα. Και ξαναγύρισε να διαβάζει την εφημερίδα.

11. maradonavselvis
Μια μητέρα χρησιμοποιούσε το κουτάκι από κόκα κόλα για να κάνει τον 7χρονο γιο της να ουρήσει μέσα (Το αγοράκι ήταν ο ασθενής). Το πέoς του ακουμπούσε το αιχμηρό χείλος. Της είπα “ξέρετε έχουμε ουρητήρια που μπορούμε να σας φέρουμε γι” αυτό” και της πήρα το κουτάκι.

12. Knife_or_Penis
Μία έγκυος γυναίκα να κάνει $εξ με έναν άντρα της, ενώ η μητέρα της εγκύου καθόταν 2 μέτρα μακριά να παρακολουθεί τηλεόραση.615

13. Blesbok
Μια φορά πέτυχα ένα ζευγάρι να κάνει $εξ στο μαιευτήριο μερικά λεπτά αφού είχε μόλις γεννήσει.

14. caveman-vs-astronaut
Είμαι στο υποστηρικτικό προσωπικό. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα να είναι τελείως γuμνοί μπροστά σου και ευχαρίστως θα κάνουν κουβεντούλα μαζί σου ενώ αφoδεύουν μπροστά σου σε πάπια.

15. Stove-pipe
Μία ηλικιωμένη ασθενής που το έπαιζε νεκρή, κρατώντας την ανάσα της και δε κουνιόταν εκατοστό. Αν περίμενες λίγο, άνοιγε τα μάτια της και κοιτούσε αν ήσουν ακόμα εκεί, και το έπαιζε νεκρή πάλι. Άλλα όταν είχε επισκέπτες ήταν σούπερ δραστήρια και φλύαρη.

16. jacktmed
Ένας μπαμπάς που προσπαθούσε να θηλάσει το νεογέννητό του.

76

17. Και τέλος ο χρήστης Valkyrie21 έγραψε κάτι που όλοι σκεφτόμαστε….
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι νοσοκόμες και οι γιατροί χτυπάνε την πόρτα τόσο γρήγορα, σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου.

Δώστε λίγο χρόνο στους ασθενείς σας να προετοιμαστούν γιατροί!

Credit: distractify.com

9 Όργανα του ανθρώπινου σώματος που κανείς δεν γνωρίζει τον σκοπό τους

Συγκίνηση: Σκυλάκος περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Τρικάλων τον άνθρωπό του που έχει πεθάνει