in

11 σημάδια που δείχνουν πως δεν πρέπει να την αφήσετε να σας φύγει

Κάποια στιγμή συναντάμε την γυναίκα που πάντα ψάχναμε – την γυναίκα των ονείρων μας. Τέτοιες συναντήσεις είναι συχνά τελείως αναπάντεχες. Ωστόσο, μας αλλάζουν για πάντα.

Η φύση μας έχει κάνει έτσι ώστε δυο αντίθετα μισά να κάνουν ένα τέλειο όλον.

Η αναζήτηση αυτού του άλλου μισού συχνά είναι δύσκολη αλλά θα ξέρετε ότι το έχετε βρει αν μπορείτε να πείτε για αυτήν τα παρακάτω:

1. Σας υποστηρίζει

Κάθε άνδρας χρειάζεται μια γυναίκα που έχει την σοφία να τον βοηθά να πετύχει στην ζωή του. Συχνά λέγεται ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια ακόμη πιο σπουδαία γυναίκα. Είναι αλήθεια. Χωρίς την γυναίκα, ο άνδρας μπορεί να είναι λίγο παραπάνω από εγωιστής. Η γυναίκα θα του δώσει το νόημα και την κατεύθυνση στην ζωή του και θα τον κάνει σοφότερο.

2. Είναι όμορφη

Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Εάν είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχετε ποτέ δει, σύμφωνα με το δικό σας γούστο και κανενός άλλου, τότε μην την αφήσετε. Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν υπερβολική σημασία στην φυσική εμφάνιση κάποιου και υπάρχουν και αυτοί που, από αντίδραση σε αυτό, έχουν αποκηρύξει την ιδέα ότι η εξωτερική ομορφιά σημαίνει κάτι.

Όπως και να είναι, οι άνθρωποι θαυμάζουν την ομορφιά από ανέκαθεν και δεν θα πρέπει να ντρέπονται για αυτό. Αλλά μόνο όταν αναγνωρίζουν ότι, αν και είναι σημαντική, δεν είναι το πιο σημαντικό που θα πρέπει να αξιολογούμε σε κάποιον.

3. Είναι ευγενική και σας προσέχει

Εάν μια γυναίκα δεν είναι ευγενική στην καρδιά της, τότε τι σημαντικό μέρος μπορεί να έχει στην ζωή σας; Εννοείται πως η αγάπη της ζωής σας θα πρέπει να είναι κάποια που θα σας προσέχει με κάθε έννοια της λέξης.

4. Είναι δραστήρια

Μερικές φορές η ζωή είναι πολύπλοκη. Άλλες φορές είναι βαρετή και μονότονη. Οι γυναίκες δεν είναι μόνο για να σας αποσπούν από κάτι τέτοιο αλλά είναι πολύ πιθανό ότι θα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι με μια γυναίκα που είναι δραστήρια, ζωντανή και έτοιμη για περιπέτεια.

5. Σας αγαπάει από τα βάθη της καρδιάς της

Αυτό είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό πράγμα. Όταν μια γυναίκα αγαπά κάποιον, τον αγαπά με όλη την καρδιά της, αφιερώνοντας ολόκληρο τον εαυτό της σε αυτόν. Εάν βρείτε μια γυναίκα που πραγματικά σας αγαπά, τότε έχετε βρει τον μεγαλύτερο θησαυρό του κόσμου.

6. Ξέρει να συμβιβάζεται

Όλοι μπορεί να είναι ισχυρογνώμονες. Συχνά είμαστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως είναι και δεν θέλουμε να αλλάξουμε τίποτα. Φυσικά, αν βρείτε μια γυναίκα που είναι έτοιμη να κάνει συμβιβασμούς, αυτή είναι η μισή μάχη που κερδίσατε. Εσείς πρέπει επίσης να είστε έτοιμοι. Μια πετυχημένη σχέση χτίζεται πάνω σε συμβιβασμούς και δεν έχετε παρά να το αποδεχτείτε εάν σκοπεύετε να διαρκέσει

7. Σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι στο σωστό μέρος

Ξέρεις ότι είσαι ερωτευμένος με κάποια όταν αισθάνεσαι ότι βρήκες το δικό σου μέρος μέσα στον κόσμο και το νιώθεις για πρώτη φορά. Είσαι ακριβώς εκεί που θα έπρεπε και δεν χρειάζεσαι τίποτα και κανέναν άλλο. Εάν βλέπεις την ψυχή σου να αντανακλάται στα μάτια της, τότε είσαι στο σπίτι σου, επιτέλους. Για ποιο λόγο να φύγεις;

8. Σας λέει πότε κάνετε λάθος

Κάθε άνδρας χρειάζεται μια γυναίκα που θα του πει πότε κάνει ανοησίες. Οι άνδρες έχουν την παράξενη ικανότητα να παίρνουν λάθος αποφάσεις και να κάνουν πραγματικά ανόητα πράγματα. Εάν βρείτε αυτή την γυναίκα που σας κρατάει στον σωστό δρόμο και σας λέει πότε κάνετε λάθος, η ζωή σας μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει. Ακόμη και αν μερικές φορές απογοητεύεστε.

9. Έχει χαρακτήρα με δύναμη

Όλοι μας ψάχνουμε κάποια που να ταιριάζει στην ιδανική γυναίκα όπως την έχουμε φανταστεί αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτό σημαίνει συνδυασμό δύναμης και θηλυκότητας. Μια γυναίκα με χαρακτήρα είναι ότι χρειάζεται κάθε άνδρας. Και αυτή που θα εκφράσει την θηλυκότητα της με όποιον τρόπο διαλέξει…είναι και αυτή ιδανική. Αυτά τα δυο δεν έρχονται σε αντίθεση. Στην πραγματικότητα , συνδυάζονται με ιδανικό τρόπο.

10. Έχει πάθος

Μια ζωή γεμάτη με πάθος είναι η μόνη που αξίζει να ζει κανείς. Το να νιώθεις τη φωτιά του πάθους μέσα σου και να μην έχεις κάποια να την εκφράσεις είναι ανυπόφορο. Το πάθος λειτουργεί μόνο όταν εκφράζεται ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Και αν αυτή δεν το έχει, τότε η σχέση σας στερείται κάτι πολύ ζωτικό.

11. Σημαίνει τα πάντα για σένα

Πολύ συχνά, όταν ερωτευόμαστε τρελά, δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε. Το ζήτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει εξήγηση. Εάν την αγαπάς και δεν μπορείς να φανταστείς την ζωή σου χωρίς αυτήν, τότε μην την αφήσεις. Θα πρέπει να καταλάβεις πόσο σημαντική είναι για σένα.

Μερικές φορές, οι άνδρες δεν το βλέπουν αυτό παρά όταν είναι πια αργά. Πάντα υποτίθεται ότι θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία μαζί, λοιπόν, ίσως και να έχετε, αλλά ίσως και όχι. Ίσως την χάσετε για πάντα. Και μετά θα το μετανοιώνετε για μια ζωή, που αφήσατε το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας. Μην το διακινδυνεύετε.

via

Οι Σεϊχέλες της Ελλάδας: Τα άγνωστα νησάκια με τα τιρκουάζ νερά, 1,5 ώρα από την Αθήνα [εικόνες & βίντεο]

Διαβάστε τι είχε πει η Πυθία για το μέλλον της Ελλάδας και αναλογιστείτε