in

10 απαντήσεις σε ερωτήματα που ΠΑΝΤΑ σε βασάνιζαν!

1. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να αποκτήσεις μυς από το να τους χάσεις?

Επειδή οι μυς είναι πολύτιμοι για το σώμα σου Οι μυς χρειάζονται τροφοδότηση με θερμίδες και ενέργεια για να λειτουργήσουν και χρειάζονται μεγάλη ποσότητα από αυτή. Αλλά το σώμα χρειάζεται μία συγκεκριμένη ποσότητα από μυς. Οτιδήποτε πέρα από αυτό είναι απλά άχρηστο. Το σώμα σου ακόμα πιστεύει ότι έχει έλλειψη από φαγητό και κάθε μέρα είναι μία μάχη επιβίωσης. Γιατί λοιπόν να διατηρεί έξτρα μυς ενώ δεν είναι τόσο πολύτιμοι και απαραίτητοι? Το λίπος από την άλλη μεριά, λειτουργεί ως προστασία και σπαταλάει λιγότερη ενέργεια απ” ότι οι μυς, γι” αυτό και το σώμα το δημιουργεί συνεχώς.

84766088

Γι” αυτό τον λόγο θα πρέπει να ξεγελάσεις το σώμα σου ότι χρειάζεται έξτρα μυς, με την διαρκή γυμναστική και με την συνεχή τροφοδοσία ενέργειας.

2. Γιατί η Αμερική έχει τόσους πολλούς ανθρώπους στην φυλακή?

84766089

Ένας λόγος είναι μία πλατφόρμα που αφορά στην «σκληρότητα ενάντια στο έγκλημα». Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα πράγματα πλέον θεωρούνται ως παρανομία, ειδικά τα ναρκωτικά, με υποχρεωτική καταδίκη, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην την γλυτώνουν τόσο εύκολα με αυτό καθώς και ο νόμος «Three Strikes Law». Η θεωρία αυτού του νόμου είναι αν κάποιος καταδικαστεί για τρίτη φορά είναι ένας «εγκληματίας κατά επάγγελμα» και αποτελεί ένα ασήμαντο μέλος της κοινωνίας που το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί προβλήματα και θα πρέπει να φυλακιστεί ισόβια για την ασφάλεια των συνανθρώπων του. Η σκληρότητα στο έγκλημα δημιουργεί επίσης το πρόβλημα ότι δεν μπορεί κάποιος να αναστείλει αυτούς τους νόμου. Αν κάποιος πολιτικός θελήσεις να κάνει αυτές τις καταδίκες πιο χαλαρές, ο πολιτικός του αντίπαλος θα τόνιζε ότι είναι «χαλαροί σε ζητήματα εγκληματικότητας», θα έθετε σε κίνδυνο την εκλογή του και θα έφερνε αποτρεπτικά αποτελέσματα . Παρότι πιστεύω ότι αυτό αναφέρεται σε διάφορους πολιτικούς, πιστεύω ότι απλά είναι αδαής για τα γεγονότα του αποτρεπτικού αποτελέσματος και ειλικρινά πιστεύω ότι το να υπάρχουν σκληρές ποινές θα σταματήσουν αρκετούς ανθρώπους από τα να παρανομούν.

3. Γιατί στις γάτες αρέσουν τόσο πολύ τα κουτιά.

84766090

Οι γάτες είναι αρπακτικά ενέδρας. Τους αρέσει να περιμένουν, κρυμμένα για να αρπάξουν το θήραμα του. Οπότε μικροί περικυκλωμένοι χώροι όπου μπορεί η γάτα να παρακολουθεί χωρίς να την βλέπουν, είναι φανταστικοί ! Αυτός είναι και ο λόγος που τους αρέσουν τα ψηλά μέρη, όπως το πάνω μέρος του ψυγείου ή τα ντουλάπια.

4. Όταν απενεργοποιείς μία βόμβα, πρέπει οπωσδήποτε να κόψεις ένα συγκεκριμένο καλώδιο αντί για όλα μαζί?

84766091

Ένα καλώδιο παρέχει μία είσοδο σε μία πύλη ΝΟΤ, τότε το «on» γίνεται «off». Έτσι με το κόψιμο ενός καλωδίου, μπορείς να αποτρέψεις το σήμα που θα προκαλέσει την έκρηξη της βόμβας. Οι περισσότερες βόμβες δεν δημιουργούνται με την προϋπόθεση να ανακαλυφθούν, έτσι τα καλώδια θα είναι πρόχειρα μπερδεμένα μεταξύ τους. Αν κόψεις λοιπόν όλα τα καλώδια, τότε μάλλον θα είσαι ok. Το Hollywood δημιούργησε αυτό το σενάριο της δύσκολης απενεργοποίησης μίας βόμβας. Όπως λέγεται, μία βόμβα σε εμφανές σημείο είναι τρομακτική για τον πυροτεχνουργό επειδή σημαίνει ότι μπορεί να έχει προγραμματιστεί να εκραγεί κατά την διάρκεια της αφόπλισης της.

5. Πως γίνεται όταν κοιμάμαι 6 ώρες να νιώθω αναζωογονημένος και όταν κοιμάμαι 10 να νιώθω μετά κουρασμένος?

84766092

Ο εγκέφαλος σας περνάει σε διάφορους κύκλους όταν κοιμάστε. Όταν προσπαθείτε να ξυπνήσετε κατά την διάρκεια ενός κύκλου, παθαίνετε κάτι που ονομάζεται «αδράνεια ύπνου» όταν το σώμα σας θέλει να συνεχίσετε μέχρι το τέλος του κύκλου αντί να ξυπνήσετε, κάνοντας σας να νιώθετε κουρασμένοι. Συνήθως αυτοί οι κύκλοι διαρκούν μιάμιση ώρα, γι” αυτό τον λόγο στο τέλος των 6 ωρών σηκώνεστε μετά από το τέλος ενός κύκλου νιώθοντας αναζωογονημένοι και ξύπνοι, αλλά στις 10 ώρες θα ξυπνήσετε στην μέση από έναν κύκλο και θα νιώθετε νυσταγμένοι. Υπάρχει ένα πολύ καλό site στο internet για να σας βοηθήσει να ξυπνάτε σε συγκεκριμένη ώρα έτσι ώστε να μην νιώθετε κουρασμένοι.

6. Πως δημιουργήθηκαν οι γλώσσες προγραμματισμού όπως η like C++ και το δυαδικό σύστημα? Και πως τις καταλαβαίνει ένας υπολογιστής? Και αφού τις δημιούργησαν οι άνθρωποι, δεν θα μπορούσαν να τις κάνουν πιο εύκολες?

84766093

Τα τρανζίστορ ανακαλύφθηκαν για την ενίσχυση του σήματος. Ένα μικρό ρεύμα ελέγχει αναλογικά την ροή ενός μεγάλου συνεχούς ρεύματος. Συμπτωματικά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως διακόπτης, όπου το μικρό ρεύμα ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το μεγάλο ρεύμα. Οι ψηφιακοί υπολογιστές δεν νοιάζονται για ζητήματα βαθμών, μόνο αν το κύκλωμα είναι ανοικτό ή κλειστό, έτσι, έχουμε τα «0» και τα «1». Οι υπολογιστές δεν ενδιαφέρονται για τους αριθμούς, είναι ηλεκτρικά μηχανήματα, αυτά τα ψηφία είναι για τους ανθρώπους.
Τα τρανζίστορ χωρίζονται σε λογικές πύλες, AND, OR, NOT και XOR. Κοιτάξτε τες, ψάξτε για τις εισόδους τους, το γεγονός αν είναι κλειστές ή ανοιχτές καθορίζει και την έξοδο. Τα τρανζίστορ μπορούν να δημιουργήσουν flip-flops και κυκλώματα ημιαθροϊστή. Θα πρέπει να διαβάσετε για το δυαδικό σύστημα και για τις μετατροπές από δυαδικό σε δεκαδικό για να καταλάβετε τι συμβαίνει πραγματικά. Αυτό είναι μόνο η βάση για τον προγραμματισμό. Υπάρχουν πολλές και σύνθετες γλώσσες όπως η C++ και άλλες ακόμη που θα πρέπει να εμβαθύνετε αρκετά για να τις κατανοήσετε. Ο υπολογιστής καταλαβαίνει µόνο τη γλώσσα µηχανής (σειρές από 0 και 1). Για να δηµιουργηθεί μία γλώσσα µηχανής από τις εντολές της γλώσσας πρέπει το πρόγραµµα να µεταφραστεί σε γλώσσα µηχανής. Το σύνολο των εντολών της γλώσσας προγραµµατισµού, που αποκωδικοποιεί τις εντολές του επεξεργαστή κειµένου και τις µετατρέπει σε γλώσσα µηχανής λέγεται µεταφραστής (compiler). Έτσι μπορεί λοιπόν να επικοινωνήσει ένας άνθρωπος με μία μηχανή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.

7. Πως και οι μύγες και άλλα ζωύφια μπορούν να μπουν τόσο εύκολα μέσα στο σπίτι μέσω μικροσκοπικών ρωγμών ενώ αμέσως μετά τρομάζουν και πετάνε γύρω από τα παράθυρα για να βγουν έξω?

84766094

Οι μύγες και τα υπόλοιπα έντομα έλκονται από το διοξείδιο του άνθρακα που παράγει το σώμα μας, και από μυρωδιές φαγητού και άλλων οικιακών προϊόντων. Αυτή η μίξη αερίων βγαίνει από τις σχισμές του σπιτιού μας και δείχνουν τον δρόμο στα έντομα για να περάσουν. Όταν προσπαθούν λοιπόν να φύγουν, δεν υπάρχει κάτι δελεαστικό για εκείνα εκεί έξω οπότε απλά ακολουθούν το φως για να φύγουν. Τα έντομα δεν είναι έξυπνα για να καταλάβουν τι είναι το παράθυρο έτσι χτυπάνε ηλιθιωδώς πάνω του ξανά και ξανά.

8. Γιατί οι μυστικές υπηρεσίες φοράνε κοστούμι και γραβάτα όταν βρίσκονται στην ανάγκη να τρέξουν, να κινηθούν γρήγορα ή να κάνουν το οτιδήποτε άλλο, ενώ αυτή η ενδυμασία είναι τόσο περιοριστική?

84766095Όταν οι μυστικές υπηρεσίες ξεκίνησαν με την φύλαξη του Προέδρου της Αμερικής, η απόφαση αυτής της ενδυμασίας έναντι της στρατιωτικής, έγινε για λόγους εμφάνισης. Δεν ήθελαν να μοιάζουν ως στρατιωτικοί δικτάτορες περικυκλωμένοι από ένοπλες δυνάμεις, οπότε έκαναν τους πράκτορες που βρίσκονται κοντά στον Πρόεδρο να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται.

9. Είμαι 70 ετών, και έχω λίγα χρόνια μπροστά μου. Τι με σταματάει από το να ξοδέψω ένα σκασμό λεφτά και να αφήσω πίσω μου χρέη?84766096

 Οι περισσότεροι άνθρωποι αφήνουν χρήματα στις οικογένειες τους ειδικά στα παιδιά του. Αν πεθάνεις με χρέη τότε εκείνα δεν μπορούν να πάρουν τίποτα, ούτε το οικογενειακό σας σπίτι το οποίο και θα πουληθεί για να ξεχρεωθούν τα χρέη σας.

10. Γιατί οι περισσότερες γυναίκες που γνωρίζω ντρέπονται αν τους δει κάποιος με τα εσώρουχα τους αλλά αισθάνονται πολύ cool με το μπικίνι τους?84766097
Η συναίνεση. Αν πιάσεις κάποιον με τα εσώρουχα του, δεν σου έχει δώσει καμία άδεια για να τον κοιτάξεις, έτσι είτε θα ντραπούν είτε θα σας πουν να φύγετε. Ενώ όταν φοράνε bikini, σας έχουν δώσει την συγκατάθεση τους για να τις κοιτάξετε. Το ίδιο ισχύει και για τα αντρικά μαγιό και τα μποξεράκια (καλά ίσως όχι και τόσο έντονα, εδώ).

via

Μπαμπάς δώρισε το νεφρό του στον 4χρονο γιο του και του χάρισε νέα υγιή, δεύτερη ζωή

Όταν βρέθηκε κακοποιημένος και έτοιμος να πεθάνει μια γυναίκα ζήτησε από τον κτηνίατρο να μην του κάνει ευθανασία και να προσπαθήσει να του δώσει μια ευκαιρία για ζωή.