in

Όταν μπήκε στο σπίτι του είδε τα πάντα καθαρά και το κρεβάτι του στρωμένο. Δευτερόλεπτα αργότερα, βρήκε αυτό το σημείωμα

Αυτός ο πατέρας περνούσε έξω από το δωμάτιο του γιου όταν «χτύπησε συναγερμός»: το κρεβάτι ήταν στρωμένο, τα ρούχα βολεμένα, ο χώρος πεντακάθαρος και στο μαξιλάρι υπήρχε ένας φάκελος που έγραφε

«Μπαμπά» απ” έξω!»

Τρομοκρατημένος έσκισε το φάκελο και άρχισε να διαβάζει:

Αγαπημένε μου μπαμπά σου γράφω με μεγάλη μου θλίψη, αλλά και χαρά συνάμα. Το έσκασα με την κοπέλα μου γιατί ήθελα να αποφύγω τη σκηνή που θα μου κάνατε εσύ και η μαμά. Την Stacy την αγαπάω πολύ, αλλά ήξερα ότι θα την απορρίψετε επειδή έχει piercings, tattoos, φοράει στενά ρούχα και είναι μεγαλύτερή μου.

Δεν είναι όμως ένα φευγαλέο φλερτ μπαμπά. Είναι έγκυος.

Η Stacy είπε ότι θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Έχει ένα δικό της τροχόσπιτο στο δάσος και έχει αρκετά ξύλα για να περάσουμε το χειμώνα.

Το όνειρο της είναι να κάνει πολλά παιδιά!

Επίσης μου άνοιξε τα μάτια στο θέμα της μαριχουάνας και ότι στην πραγματικότητα δεν βλάπτει κανέναν. Θα την καλλιεργούμε μόνοι μας και θα την ανταλλάζουμε με τους ανθρώπους της κοινότητας για κοκαΐνη ή ecstasy!

Στο μεταξύ θα προσευχόμαστε η επιστήμη να βρει μια θεραπεία για το AIDS, ώστε η Stacy να γίνει καλύτερα. Της αξίζει…

Μην ανησυχείς μπαμπά. Είμαι 15 χρονών και ξέρω πως να φροντίσω τον εαυτό μου. Κάποια μέρα θα έρθω να σας επισκεφθώ για να γνωρίσετε τα εγγόνια σας!

Με αγάπη, Joshua

Υ.Γ.: Προφανώς τίποτε από αυτά δεν είναι αλήθεια. Είμαι στο σπίτι του Jason. Απλά ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή από τον σχολικό έλεγχο που βρίσκεται στο τραπέζι της κουζίνας.
Πάρε με τηλέφωνο όταν είναι ασφαλές να γυρίσω σπίτι!

Έλεος;

Λονδίνο – Ν. Υόρκη σε 1 ώρα με το νέο υπερηχητικό τζετ

8 Πράγματα που θα συμβούν στο σώμα σας αν αρχίσετε να τρώτε μέλι κάθε μέρα