in

Όλοι οι κωδικοί Wi-Fi από όλα τα αεροδρόμια του κόσμου σε έναν χρήσιμο χάρτη.

Πολλοί από εμάς τείνουν να ταξιδεύουν συνεχώς, είτε για δουλειά, για αναψυχή κ.λπ. Όταν φτάνουμε σε ένα αεροδρόμιο και είμαστε σαφείς ότι πρόκειται να περάσουμε μερικές ώρες μέσα, το πρώτο πράγμα που κάνουμε συνήθως είναι να αναζητήσουμε δίκτυα Wi-Fi για να μπορέσουμε να συνδέσουμε το smartphone, το tablet ή το φορητό υπολογιστή και να περάσουμε τις ώρες στο έναν πιο ευχάριστο τρόπο χωρίς να ξοδεύουμε τη συμβατική μας σύνδεση δεδομένων.

Αυτό πολλαπλασιάζεται όταν φτάνουμε σε αεροδρόμιο σε μια χώρα που δεν είναι δική μας και ως εκ τούτου ο χρήστης Anil Polat άρχισε να αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης των δικτύων Wi-Fi σε αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν σε αυτά να έχετε μια πολύ καλή βάση δεδομένων για χρήση κατά την άφιξη σε μέρη και να μην χρειάζεται να περιπλανηθείτε ζητώντας ή αναζητώντας κωδικούς πρόσβασης και ούτω καθεξής.

Αυτή η ιδέα που στην αρχή δεν είχε άλλο σκοπό από το να γράψει τους κωδικούς πρόσβασης για ταχύτερη πρόσβαση και χωρίς κανένα περιορισμό όσον αφορά το χρόνο χρήσης ή την ταχύτητα σύνδεσης χάρη στα δίκτυα των αεροπορικών εταιρειών και όχι στα ίδια τα αεροδρόμια, έγινε ένας αυθεντικός χάρτης με τους κωδικούς σχεδόν όλων των αεροδρομίων στον κόσμο χάρη εν μέρει στη συνεργασία που η ίδια Polat Ζήτησε από τους χρήστες να επεκτείνουν αυτήν τη βάση δεδομένων και να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα.

Τώρα έχουμε έναν χάρτη διαθέσιμο στους Χάρτες Google (αυτός που έχουμε πάνω από αυτές τις γραμμές) όπου μπορούμε να ελέγξουμε τον αριθμό των αεροδρομίων που έχει καταχωρίσει μαζί με τα δίκτυα και τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi. Ξεκίνησε επίσης την ανάπτυξη μιας εφαρμογής που είναι διαθέσιμη Χρήστες Android και iOS που ονομάζονται WiFox και αυτό επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει ένα αεροδρόμιο από τη βάση δεδομένων και αποκτήστε τους κωδικούς πρόσβασης του Wi-Fi αλλά των VIP δωματίων που διαθέτουν ορισμένες εταιρείες εναέριος και με αυτόν τον τρόπο λαμβάνετε τα δεδομένα σύνδεσης πριν φτάσετε στο ίδιο το αεροδρόμιο.

O Κώστας και η Άννα ήταν κι οι δυο ασθενείς σε ψυχιατρική κλινική

Πες μου ποιον μήνα γεννήθηκες να σου πω τι δουλειά θα κάνεις!