in

Τι αποκαλύπτει το σχήμα του πρόσωπό σας για την προσωπικότητά σας;

Είναι εκπληκτικό ότι το σχήμα του προσώπου μπορεί να αποκαλύψει την προσωπικότητα και τον τρόπο που προσεγγίζει κανείς την ζωή.

Κοιτάζοντας μόνο το πρόσωπο κάποιου μπορείς να ξέρεις πολλά για αυτόν/αυτήν.

Το ορθογώνιο

Οι άνθρωποι με τετράγωνο πρόσωπο και πηγούνι είναι σε αυτήν την κατηγορία προσώπου. Είναι λογικοί με καλή σκέψη, αλλά το πρόβλημα είναι ότι σκέφτονται υπερβολικά πολύ. Δεν μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Το στρογγυλό

Είναι ευγενικοί άνθρωποι που σκέφτονται τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό τους. Αλλά βάζοντας τους άλλους πρώτα ίσως πληγώνουν τον εαυτό τους γιατί δεν παίρνουν πολλά από αυτά που χρειάζονται από τις σχέσεις. Μερικές φορές οι εγωιστές προσελκύονται κοντά τους και αυτό μπορεί να διορθωθεί μόνο αν καταλάβετε ότι δίνετε πολλά και αυτό έχει τα όριά του.

Το διαμάντι

Έχουν πλατιά μάγουλα αλλά μυτερό μέτωπο και πηγούνι. Οι άνθρωποι αυτοί αγαπούν να έχουν τον έλεγχο στα πράγματα και με τον δικό τους τρόπο. Κάνουν ποιοτική δουλειά γιατί προσέχουν πολύ την λεπτομέρεια. Επικοινωνούν καλά και είναι ακριβείς στην δουλειά τους. Μην τους ενοχλείτε γιατί εύκολα σας αποστομώνουν με τις λέξεις τους.

Το τετράγωνο

Αυτό το σχήμα χαρακτηρίζεται από φαρδύ μέτωπο και πηγούνι. Έχουν μεγάλη αντοχή και τα βγάζουν πέρα με μεγάλα σχέδια.

Το οβάλ

Μακρύ πρόσωπο με στενότερο πηγούνι και φαρδιά μάγουλα είναι τα οβάλ πρόσωπα. Είναι χαρούμενοι τύποι και αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους. Ξέρουν όλα τα σωστά που πρέπει να πουν.

Το τριγωνικό

Στενότερο σχήμα προσώπου και φαρδύ πηγούνι είναι τα χαρακτηριστικά του τριγωνικού προσώπου. Τέτοιοι άνθρωποι θέλουν να είναι αρχηγοί. Επειδή είναι αυτοδημιούργητοι συχνά είναι επιτυχημένοι.

Σχήμα καρδιάς

Έχετε φαρδύ μέτωπο και το πρόσωπό σας στενεύει προς τα κάτω, στο πηγούνι; Αυτό είναι το κλασικό πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς είναι πολύ ανοιχτά και φιλικά και έχουν εξαιρετικά ζυγωματικά με πολύ σεξ απήλ. Έχουν μεγάλη υπομονή και επιμονή αλλά μπορεί να είναι και ξεροκέφαλοι εάν δεν περάσει το δικό τους. Επίσης είναι τρομερά δημιουργικοί.

h/t

Συμπτώματα έλλειψης Β12: 3 Σημάδια στα πόδια σας που πρέπει να δώσετε προσοχή

Πάνω από 30.000 κορίτσια κάτω των 16 υποβάλλονται κάθε χρόνο σε έκτρωση στην Ελλάδα