in

Τα σημάδια ότι σε θέλει πίσω

Είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε μια σχέση ξανά. Παρόλα αυτά κρατάς συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο όπως και εκείνος για εσένα.

Όσο και αν προσπάθησε να σε ξεπεράσει δεν τα κατάφερε. Προσπάθησε να δοκιμάσει και σε άλλες αγκαλιές αλλά πραγματικά ήταν ακατόρθωτο για εκείνον. Γι αυτό και κάνει κινήσεις για να γυρίσει ξανά. Εσύ τις αναγνωρίζεις;

Ρωτάει αν έχεις νέα σχέση

Εάν ο πρώην σου ρωτάει αν έχεις κάποια νέα σχέση στη ζωή σου είναι καλό σημάδι γιατί τον ενδιαφέρει να είναι μαζί σου ξανά.Προσπαθεί να μάθει αν έχεις προχωρήσει τη ζωή σου. Αν ένας άντρας δεν έχει πια συναισθήματα δεν θα ρωτούσε κάτι τέτοιο.

Μιλά στους κοινούς σας φίλους

Εαν οι φίλοι σας σας πουν ότι ο πρώην σας τον τελευταίο καιρό ρωτάει αλλά και μιλάει γενικά για εσάς είναι ένα σημάδι ότι πιθανώς σε θέλει πίσω. Οι κοινοί φίλοι είναι ένας τρόπος για να επικοινωνήσει μαζί σας χωρίς να φανεί ότι το κάνει καθώς είναι ο συνδετικός σας κρίκος. Αν δεν το έκανε αυτό τότε θα προσπαθούσε να το αποφύγει.

Πέφτει «τυχαία» πάνω σου

Ξαφνικά αρχίζεις να τον βλέπεις όλο και πιο συχνά, ναι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ψάχνει να βρει δικαιολογίες για να έρθει κοντά σου με την ελπίδα να μη δείξει απελπισμένος αλλά να ανοίξει την επικοινωνία μαζί σου. Αρχίζει να πηγαίνει στα μέρη που συχνάζεις με σκοπό να σε πετύχει εκεί γιατί σε θέλει πίσω.

Σε κοιτάει με αυτόν τον γνωστό τρόπο

Ξέρεις αυτό το βλέμμα της βρεγμένης γάτας με την ουρά στα σκέλια που δεν έχει καμία σχέση με το τρόπο που σε κοίταζε λίγο πριν χωρίσετε. Το βλέμμα του είναι πιθανότατα ένας συνδυασμός θαυμασμού, λαγνείας και ευτυχίας.

Αποφεύγει τη συζήτηση του χωρισμού

Εάν ο πρώην σου σε θέλει πίσω θα αποφύγει κάθε συζήτηση για τις άσχημες στιγμές που ζήσατε και φυσικά για τη διάλυση της σχέσης σας. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να σε «ρίξει» με το συναίσθημα υπενθυμίζοντας μόνο την ευτυχισμένες στιγμές.

Η μεθυσμένη επικοινωνία

Το αλκοόλ βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Μεθυσμένα μηνύματα αλλά και κλήσεις σημαίνει ότι είσαι στο μυαλό του πάντα. Η μεθυσμένη επαφή είναι ένα καλό σημάδι αλλά να ξέρεις ότι το πρωί μπορεί να σου ζητήσει συγνώμη λέγοντας πόσο μεθυσμένος ήταν, δεν μας πειράζει αυτό γιατί εσύ ξέρεις ότι σε θέλει πίσω.

Πρόσκληση για συνάντηση

Αν νοιάζεται ακόμα θα μπορούσε να σε πάρει τηλέφωνο και να σου ζητήσει να βγείτε επειδή για παράδειγμα χρειάζεται τη συμβουλή σου για ένα σημαντικό θέμα όπου μόνο εσένα μπορεί να εμπιστευτεί. Ας είμαστε ρεαλιστές, αυτός είναι ένας λεπτός τρόπος να πούμε ότι εκτιμά την άποψη σου και σίγουρα προσπαθεί να ανοίξει μια δίοδο επικοινωνίας.

Πηγή

Γιάννης Αγγελάκας: «Δεν χωράει στο μυαλό μου όλη αυτή η παράνοια και η βλακεία που ζω»

Γλυκιά κόλαση αυτό το Σοκολατένιο κέικ με κρέμα!