in

Ταλαντούχο 16χρονο κορίτσι ζωγραφίζει τους πιο εντυπωσιακούς πίνακες που έχετε δει!

Η 16χρονη Ελληνίδα Δήμητρα Μιλάνο που ζει μόνιμα στην Αμερική μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον γεμάτο τέχνη. Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν μόλις είχε αρχίσει να ζωγραφίζει, οι γονείς της άνοιξαν ένα Ινστιτούτο Τέχνης.

Τότε της επέτρεψαν να παρίστανται σε όλα τα μαθήματα που εκείνη ήθελε. Από κλασικές τεχνικές ζωγραφικής μέχρι τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Σιγά σιγά οι δεξιότητες της αναπτύσσονταν και ταυτόχρονα μεγάλωνε η επιθυμία της να ζωγραφίζει. Στη συνέχεια ξεκίνησε εκπαίδευση κατ’οίκον και αφιέρωσε όλο της τον ελεύθερο χρόνο στη ζωγραφική.

Σήμερα, η 16χρονη πια Δήμητρα είναι μια διάσημη επαγγελματίας καλλιτέχνης. Το ταλέντο της μοναδικό και σίγουρα θα την δούμε στο μέλλον με περισσότερα έργα στο ενεργητικό της. Ένα πρόσφατο έργο της Εδώ βλέπουμε την ίδια να ολοκληρώνει ένα έργα της Η ίδια Η σελίδα της στο διαδίκτυο είναι dimitramilan.com όπου μπορείτε να βρείτε και έργα της προς πώληση.

16xroni-zografos-dinfo-2

16xroni-zografos-dinfo-3

16xroni-zografos-dinfo-4

16xroni-zografos-dinfo-5

16xroni-zografos-dinfo-6

16xroni-zografos-dinfo-7

16xroni-zografos-dinfo-8

16xroni-zografos-dinfo-9

560c97d192d5f3f77c46a98b013b31e8

dinfo.gr

Αχ! Βρε Μάνα, Βιάστηκες Να Φύγεις! Τι Νόμισες; Μεγαλώσαμε Και Δε Σε Χρειαζόμαστε; Με Τα Χρόνια Η Έλλειψη Μεγαλώνει Και Η Ανάγκη Πολλαπλασιάζεται.

Πόσο μακρύς είναι ο παράμεσος δάχτυλος σας; Δείτε τι αποκαλύπτει το μήκος του για την προσωπικότητά σας.