in

Τέτοιες διακοπές δεν θα τις ξεχάσετε ποτέ! Αντί για ξαπλώστρες θα κάνετε αυτό (Βίντεο)

Τα πράγματα είναι απλά: Αντί για άραγμα στις ξαπλώστρες, επιλέγουμε μια διαδρομή, κάποια σημεία που θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε και ΦΥΓΑΜΕ!!!

Οι παρακάτω τέσσερις προορισμοί είναι από τους πιο δημοφιλείς.

Διαλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει, ελέγξτε λάδια και ελαστικά, και βάλτε μπρος!

Πήλιο

Κατάφυτο από την πιο ψηλή κορφή του μέχρι – κυριολεκτικά – την άκρη των τυρκουάζ νερών του, και τοποθετημένο πολύ βολικά μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης, το Πήλιο κρύβει αμέτρητους θησαυρούς για τους τυχερούς που θα το εξερευνήσουν. Ορεινά χωριά με απεριόριστη θέα στα νερά του Αιγαίου, όπως η Τσαγκαράδα, μαγικές παραλίες, όπως η Φακίστρα, ο εξωτικός Μυλοπόταμος, ο Άγιος Ιωάννης και το ατέλειωτο Χορευτό και φυσικά η πανταχού παρούσα Φύση, με τις γεμάτες πλατάνια και μηλιές πλαγιές του είναι βέβαιο ότι θα κλέψουν τις καρδιές σας.

Βόρεια Εύβοια

Αγαπημένος προορισμός των Αθηναίων, η Βόρεια Εύβοια είναι γεμάτη τοπία σπάνιας ομορφιάς, κατάλληλα για κάθε γούστο. Από τους καταρράκτες του Δρυμώνα και την οργιαστική φύση στο Φαράγγι Δημοσάρη, μέχρι τα τροπικά νερά στα Λιχαδονήσια και το κοσμοπολίτικο στολίδι της Αιδηψού, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψουμε τα μυστικά της από το αυτοκίνητό μας. Ωστόσο, καθώς το οδικό δίκτυο του νησιού σίγουρα επιδέχεται βελτιώσεων, είναι απαραίτητο να σιγουρευτούμε ότι τα ελαστικά μας δεν θα μας εγκαταλείψουν.

Μάνη

Λακωνική ή μεσσηνιακή, καταπράσινη ή χτισμένη ανάμεσα σε άγριους βράχους, η Μάνη είναι γεμάτη από εντυπωσιακές αντιθέσεις. Αν την επιλέξετε, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την Αρεόπολη, το χωριό με τα αιωνόβια σπίτια και τα πετρόχτιστα καντούνια, το αρχοντικό Γύθειο, την κομψή Καρδαμύλη και – φυσικά – τις εκπληκτικές παραλίες που την περιτριγυρίζουν. Δική μας αγαπημένη ο Φονέας, με τον τεράστιο βράχο να δεσπόζει μέσα στα γαλαζοπράσινα νερά και τις μικρές σπηλιές που μπορεί κανείς να ανακαλύψει σε όλα του τα βάθη.

Χαλκιδική

Σάνη, Ποσείδι, Άφυτος, Νικήτη, Καβουρότρυπες, Βουρβουρού. Είναι μόνο μερικές από τις παραλίες που θα σας πείσουν ότι πράγματι… σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Στα δύο πόδια μιας από τις πιο εντυπωσιακές χερσονήσους της Ελλάδας, σχεδόν κάθε κολπίσκος κρύβει και μια αποκάλυψη για τον επισκέπτη – είτε αναζητά την ηρεμία, είτε την έντονη νυχτερινή ζωή. Και ένα road trip είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε όλα τα δώρα που έχει να σας προσφέρει.

el

Τα λόγια έχουν δύναμη: 50 θετικές φράσεις για να λέμε στα παιδιά μας

Μια μέρα πάει ο παππούς στον Τοτό και του λέει.