in

Πως θα ρίξεις μία γυναίκα που σε βλέπει μόνο σαν φίλο!

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο πάει να πει ότι κάθε φορά που βλέπεις την κολλητή σου, λιώνεις από έρωτα. Μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτήν την ασθένεια χρόνια, να έχεις δοκιμάσει τα πάντα και πάλι να μην μπορείς να ξεφύγεις από την «friend zone» που σε έχει τοποθετήσει.

Οι γυναίκες σκέφτονται περίεργα και ούτε ο Φρόιντ δεν μπόρεσε να καταλάβει τι θέλει μια γυναίκα, οπότε με κάποια tips που θα σου πω μην περιμένεις να την ρίξεις, αλλά τουλάχιστον θα αυξήσεις τις πιθανότητες.

• Όποτε την βλέπεις να προσπαθείς να είσαι άνετος. Να είσαι χαλαρός. Σταμάτα να την κοιτάς σαν ηλίθιος και να γίνεσαι ο κλασικός λιγούρης που έχει συνηθίσει, αλλιώς θα είσαι ο μόνιμος «καληνυχτάκιας» στην είσοδο της πολυκατοικίας της.

• Μην την παίρνεις τηλέφωνο κάθε μέρα. Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι έτσι θα την κάνεις να δεθεί μαζί σου και να σε ερωτευτεί, αλλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπεις πιο βαθιά στο «friend zone» που σε έχει βάλει. Καλό είναι να προσπαθήσεις να την αγνοείς.

• Αν έχει αγόρι και φτάνει η αποφράδα στιγμή για σένα να σου κλαίγεται για την συμπεριφορά του, μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Δηλαδή, μην τον κακολογήσεις και προσπάθησε να πάρεις το μέρος του. Εκτός ότι είναι αντιδεοντολογικό, το να συμφωνείς ότι έχει κάνει κάτι κακό τον ανεβάζεις στα μάτια της, σε περνάει για το καλό παιδί που η κάθε γυναίκα θα ήθελε για φίλο της και θα είσαι ο «παρηγορητής» της για πάντα.

• Το πρόβλημα που δεν είστε μαζί δεν είναι η εμφάνιση σου. Σταμάτα τα ακραία «look». Μην ρεζιλεύεσαι άλλο.

• Δείξε ερωτικό ενδιαφέρον για μία φίλη της και πρότεινε της να μεσολαβήσει για να τα φτιάξετε. Θεωρείται σίγουρο ότι ξέρει τα αισθήματα σου, διότι κάθε γυναίκα ξέρει σε ποιον αρέσει και ας μην της έχεις κάνει ερωτική εξομολόγηση .Έτσι, θα νομίζει ότι χάνει τον «δεδομένο» της και θα ζηλέψει.. Μην ξεχνάς ότι η ζήλεια είναι σύμμαχός μας…

• Προμηθεύσου εισιτήρια για ένα ρομαντικό ταξίδι και πες της ψέματα ότι τα κέρδισες σε έναν διαγωνισμό(αν της προτείνεις να πάτε ταξίδι χωρίς το παραπάνω κόλπο δεν θα δεχτεί ποτέ).Αν δεχτεί να σε συνοδεύσει τότε έχεις αυξημένες πιθανότητες να συμβεί κάτι. Αν πάλι δεν δεχτεί τότε ξεκίνα να κλαις την μοίρα σου.

• Βάλε έναν καλοθελητή κοινό σας φίλο να την «ψαρέψει» για το πώς σε βλέπει. Αν ξέρεις τι σκέφτεται για σένα τότε μπορείς να εφαρμόσεις την στρατηγική σου. Απαραίτητη προϋπόθεση ο χαφιές να είναι άτομο της εμπιστοσύνης σου.

• Μην κάνεις απόπειρα να την φιλήσεις αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος ότι θέλει. Το πιο πιθανό είναι αν τα θαλασσώσεις να μην την ξαναδείς ποτέ..

• Βγάλε από το μυαλό σου την περίπτωση να την μεθύσεις.

• Μην της πεις ποτέ την βλακεία «Αν δεν έχουμε παντρευτεί μέχρι τα 40, τότε να παντρευτούμε μεταξύ μας»

• Αν κάνεις όλα τα παραπάνω και πάλι δεν βλέπεις ανταπόκριση, τότε απλά εξομολογήσου τα αισθήματα σου. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.

Συμπερασματικά, αν έχεις ερωτευτεί την κολλητή σου, τότε πολύ δύσκολα μπορεί να καταλήξετε μαζί. Στην τελική, με το να κάνετε σχέση διακινδυνεύεις την φιλία σας και πρέπει να βάλεις στην ζυγαριά αν την προτιμάς για σχέση ή να μείνετε πάντα φίλοι.

Πηγή

Ο άντρας μου, μας παράτησε για μια άλλη. Είμαι 28 ετών με δύο μωρά και μόνη αλλά ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ. Αυτός χάνει, όχι εγώ!

Σαν νεράιδα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ντύθηκε νυφούλα & έλαμπε μέσα στο παραμυθένιο νυφικό