in

Πριν από 16 χρόνια, γεννήθηκαν τα πιο ασυνήθιστα μωρά στον κόσμο: σήμερα έχουν μεγαλώσει, όμορφα και εντελώς μη αναγνωρίσιμα!

Τα πιο σπάνια τρίδυμα στον κόσμο.

1. Μαγεία
Το να αποκτήσει τρίδυμα είναι μια αρκετά συναρπαστική εμπειρία στη ζωή ενός ατόμου, αλλά η ιστορία της Mackenzie, της Macy, και της Madeline Garrison είναι ακόμη πιο εκπληκτική.

itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-1

2. Σπάνια περίπτωση

Υπάρχει μόνο μία άλλη περίπτωση σαν αυτή στον κόσμο. Δύο από αυτά γεννήθηκαν ως σιαμαία δίδυμα. Η Mackenzie και η Macy εκπληκτικά επιβίωσαν τις πρώτες τους μέρες στη ζωή.

itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-2

3. Νέοι γονείς

Δεδομένου ότι η βιολογική μητέρα των τριδύμων δεν μπορούσε να αναλάβει τη φροντίδα τους, υιοθετήθηκαν από την οικογένεια Garrison. Ο Jeff και η Darla Garrison ήδη είχαν τρεις γιους και ήταν περιχαρής να καλωσορίσουν μια μεγαλύτερη οικογένεια.

itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-3

4. Διαχωρισμός

Η απόφαση λήφθηκε για να διαχωρίσουν τα δίδυμα και να τους δώσουν την καλύτερη ευκαιρία σε μια ανεξάρτητη ζωή. Σε μια προσπάθεια να γίνει η χειρουργική επέμβαση πιο εύκολη, έπρεπε να τεντώσουν το δέρμα τους με διαστολείς δέρματος. Μετά από μια διαδικασία 24 ωρών, η Mackenzie και η Macy διαχωρίστηκαν επιτυχώς. Κάθε παιδί είχε μείνει με ένα πόδι.

itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-4

5. Δυο χρόνια αργότερα

Μετά από 2 συναισθηματικά και δύσκολα χρόνια, η Darla και ο Jeff ήταν σε θέση να υιοθετήσουν και τα τρία κορίτσια, μεγαλώνοντας την υπέροχη οικογένεια τους.itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-5

6. Ευτυχισμένες και υγιείς

Τώρα, τα κορίτσια έχουν ένα ωραίο σπίτι σε ένα αγρόκτημα στην Αϊόβα, όπου έχουν το δικό τους άλογο. Τα κορίτσια είναι ευτυχισμένα και υγιής, και τα πάνε καλύτερα κάθε μέρα. Η ιστορία τους είναι συγκινητική και ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.itan-ta-pio-spania-tridyma-ston-kosmo-6

Τα κορίτσια είναι 16 ετών τώρα και όπως όλοι οι έφηβοι είναι γεμάτοι ενθουσιασμό για τη ζωή!

Το σμαραγδένιο νησί του Αιγαίου με αρχαίους καταρράκτες και αμμουδιές που θυμίζουν παράδεισο

Γιατί τα ζευγάρια που μαλώνουν αγαπιούνται περισσότερο