in

Πράγματα που καμία γυναίκα δεν πρέπει να κάνει μπροστά στον σύντροφό της

Ένα από τα πράγματα που φέρνει ο γάμος είναι η υπερβολική οικειότητα. Σαν γυναίκες όμως δεν πρέπει η εμφάνιση να συμβαδίζει με την σεξουαλικότητα και το μυστήριο;

Για τον λόγο αυτό, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι γυναίκες δεν πρέπει ποτέ να κάνουν μπροστά στον σύντροφό τους – 12 από αυτά αναφέρονται παρακάτω.

Αποτρίχωση.

Να σπάει τα σπυράκια της.

Το beauté (μανικιούρ, πεντικιούρ, κόψιμο νυχιών, μάσκες προσώπου.)

Την ανάγκη της και τα τοιαύτα (οι πόρτες της τουαλέτας είναι πάντα κλειστές για ευνόητους λόγους.)

Το χυδαίο βρίσιμο. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να βρίζει η καλή του χειρότερα κι από τον ίδιο και εδώ που τα λέμε κι εσείς η ίδια κακοχαρακτηρίζετε όσες κυρίες «χάνουν τον έλεγχο» και βρίζουν ασύστολα.

Να συζητάει με τις φίλες της για τους πρώην της μπροστά του. Όσο χάλια και να ήταν η σχέση σας μαζί τους δεν χρειάζεται να θυμάστε μπροστά στον καλό σας πόσο χάλια ήταν!

Να επαινεί το σώμα του συζύγου της καλύτερής της φίλης. Θα σας άρεσε ο καλός σας να κάνει το ίδιο για την κολλητή σας;

Βαφή ρίζας μαλλιών.

Να κάνει αναφορά σε εκείνο τον οργασμό με εκείνον τον καταπληκτικό τύπο που γνώρισε στο κολλέγιο.

Να μιλάει για την περίοδο. Μια απλή αναφορά αρκεί για να καταλάβει και να σας αφήσει στην ησυχία σας. Τα υπόλοιπα συζητήστε τα με τη μαμά σας, την αδερφή σας, την κολλητή σας και τον γυναικολόγο σας.

Να κακοχαρακτηρίζει άλλες γυναίκες. Τα «πώς είναι έτσι αυτή;» ή «Μα καλά τι είναι αυτό που φοράει;» αφήστε τα πάλι για της φίλες σας. Δίνετε μια κακή εικόνα του εαυτού σας, της «γυναικούλας», της μνησίκακης και της ζηλιάρας….

Να λυγίζει το σώμα της όταν δεν είναι σε mood (ακόμα κι αν είναι για να βάλετε το πλυντήριο πιάτων σε λειτουργία.) Δυστυχώς, ο εγκέφαλός των αντρών είναι ακόμα κολλημένος στην έκτη τάξη του δημοτικού, όταν πρόκειται για κάποια πράγματα.

baby.gr

“Εγώ φεύγω να προσέχεις τα παιδιά, σ’ αγαπώ!” ήρθε και μου είπε στο όνειρό μου λίγο πριν πεθάνει

Γυναίκα με καρκίνο «τρόλαρε» τον άντρα της και του ζήτησε να ποτίζει πλαστικά φυτά μετά το θάνατο της